[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_C3_1.jpg

Een verfijnd model met strakke lijnen, een krachtige voorkant, een bovengrille met het Citroën-logo en een originele led-signatuur ... Wie kent de beroemde vormgeving van de CITROËN C3 Business nu niet! Met dit model speelt u op zeker tijdens al uw professionele verplaatsingen.

AFMETINGEN

De CITROËN C3 Business is één van de meest compacte modellen in zijn categorie met een uitzonderlijke binnenruimte voor een kleine stadsauto.

Alles past in de auto, of u nu dozen met materiaal, opbergdozen of een aktetas vervoert!

• Hoogte buitenkant:  1524 mm
• Lengte buitenkant: 3841 mm
• Breedte buitenkant: 1986 mm
• Wielbasis: 2466 mm
• Maximaal bruikbaar volume: 1m3
• draaicirkel: 10,2 m

597x597_C3_3.jpg

MODULARITEIT & COMFORT

De CITROËN C3 Business is een compacte en ruime stadsauto met 5 zitplaatsen en een koffervolume van 300 liter. Het is de ideale auto voor professionele verplaatsingen in de stad ... zonder daarbij het comfort in de auto te vergeten! De C3 heeft een intelligente vormgeving met comfortabele stoelen en een optimaal rijcomfort.

5 ZITPLAATSEN

Vijf collega’s kunnen moeiteloos plaatsnemen in de CITROËN C3 Business (neerklapbare achterbank 2/3 - 1/3).  Deze auto is ideaal voor uw dagelijkse professionele verplaatsingen dankzij comfortvoorzieningen zoals de verhoogde bestuurdersstoel waardoor u comfortabel achter het stuur zit. Een comfort waar uw passagiers voorin en achterin van meegenieten.

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

1500x646_C3_5.jpg

De CITROËN C3 Business heeft een navigatiesysteem met een 7 inch touchscreen dat toegang biedt tot een groot aantal functies en diensten: een Mirror Screen (het scherm van uw smartphone wordt afgebeeld op het touchscreen), en dankzij de Bluetooth-verbinding en de handsfree-kit staat u volledig in verbinding met uw smartphone. Zo vergeet u voortaan geen enkele afspraak meer!  De optionele achteruitrijcamera maakt uw achteruitrijmanoeuvres een stuk veiliger.

520x293_C3_6.jpg

VOOR UW VEILIGHEID

De stadsauto is uitgerust met een waaier aan technologieën voor uw veiligheid. Met de ABS en ESP, de front- en zijairbags voorin, het bandenspanningscontrolesysteem en de cruisecontrol/snelheidsbegrenzer gaat u onbezorgd de weg op en kunt u zich volledig op uw werk concentreren.

BUSINESS-UITRUSTINGEN

Profiteer van alle comfortabele uitrustingen die uw prestaties verbeteren:

- Hulp bij het achteruit inparkeren
- Automatische airconditioning
- Mirror Screen
- Mistlicht
- Navigatiesysteem op een 7 inch touchscreen
- Bluetooth en USB-aansluiting
- C18-stuurwiel van splitleder

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN C3 BUSINESS in uw buurt te vinden

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top