[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_C3Picasso_1.jpg

De CITROËN C3 Picasso Business hanteert een eenvoudige filosofie:  u zoveel mogelijk binnenruimte bieden in een compact model. De CITROËN C3 Picasso Business is meer dan alleen een MPV, het is een echte werkpartner die u perfect kunt moduleren en die zich aan uw beroep aanpast. Een kubusvormig model, volle lijnen en een onderstreepte grille met hoge koplampen. Deze smaakvolle MPV is een concentraat van kracht en behendigheid.

AFMETINGEN

De CITROËN C3 Picasso Business is een wagen met een gedurfd ontwerp, die is uitgedacht met een ruime binnenruimte en een compact exterieur.

• Hoogte buitenkant: 1 631 mm
• Lengte buitenkant: 4 101 mm
• Breedte buitenkant: 2 050 mm
• Wielbasis: 2 540 mm
• Maximaal bruikbaar volume: 1506 liter (met neergeklapte bank)

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Een wagen voor uw professionele activiteit ... waar u met plezier mee de weg opgaat! De bestuurdersplaats van de CITROËN C3 Picasso Business combineert de comfortabele besturing van een sedan met de gezelligheid van een MPV. Dankzij de plaatsing van het dashboard kunnen al uw collega’s of passagiers meegenieten van de rij-informatie en het comfort in de auto: navigatiesysteem, Bluetooth handsfree-kit, automatische airconditioning ... 

MODULARITEIT & COMFORT

1500x646_C3Picasso_4.jpg

De MPV heeft een ontwerp dat voldoet aan alle comforteisen. Zowel de rugleuning als het zitvlak van de voorstoelen bieden optimale steun. De bestuurdersstoel kan in de hoogte versteld worden en het stuur kan zowel in de diepte als in de hoogte versteld worden. De achterstoelen kunnen schuin versteld worden. Dankzij al deze functies stapt u aan het eind van de dag fit en zonder rugpijn uit de auto!

597x597_C3Picasso_5.jpg

TOT 1506 LITER!

De binnenruimte van de CITROËN C3 Picasso Business is uitermate moduleerbaar en kan gemakkelijk aangepast worden aan uw professionele wensen.

- Met de verschuifbare achterstoelen kunt u de ruimte in de kofferbak of achterin de auto vergroten. De afzonderlijke stoelen zijn opgedeeld in 2/3 - 1/3 en kunnen met één beweging neergeklapt worden.
- De vloer van de kofferbak kan op twee hoogtes versteld worden, zodat het oppervlak volledig vlak is als de achterbank neergeklapt is. En dat is ideaal als u bijvoorbeeld grote koffers moet vervoeren.
-De rugleuning van de passagiersstoel kan neergeklapt worden voor een laadruimte met een recordlengte van 2,41 m.

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

1500x646_C3Picasso_6.jpg

Dankzij de rijhulpmiddelen rijdt u met deze MPV comfortabel op alle soorten wegen: hulp bij het achteruit inparkeren en een achteruitrijcamera, zes airbags (als optie verkrijgbaar), een cruisecontrol/snelheidsbegrenzer. Met deze systeemtechnologieën zit u onbezorgd achter het stuur en kunt u zich volledig concentreren op uw werk en op de weg.

597x597_C3Picasso_7.jpg

BUSINESS-UITRUSTINGEN

Als professional heeft u recht op specifieke uitrustingen als u de CITROËN C3 Picasso Business aanschaft:

• Automatisch pakket
• Stadspakket
• Reservewiel
• Navigatiesysteem op de Business GPS versie
• Stuurwiel van splitleder

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN C3 Picasso Business in uw buurt te vinden

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top