[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTWERP & AFMETINGEN

Combineer stijl en dagelijks gebruiksgemak. Sterke, maar uitermate functionele grafische elementen. De CITROËN C4 Cactus is met zijn gestroomlijnde ontwerp een nieuw soort crossover.

AFMETINGEN TEN DIENSTE VAN HET AANTAL ZITPLAATSEN

4,16 m lang en een wielbasis van 2,60 m (net als de Citroën C4). De CITROËN C4 Cactus Business is een compacte crossover die meer binnenruimte dan ooit en een geweldig rijcomfort biedt, dankzij:

• een aangenaam en ruim interieur,
• een groot koffervolume van 358 liter
• een neerklapbare achterbank (2/3-1/3)*
• een optimale hoogte van slechts 1,48 m die gunstig is voor de aerodynamica,
• een korte overbouw dankzij de op vier hoeken geplaatste wielen.

*Als optie verkrijgbaar voor de afwerkingen Live, Feel, Feel Edition, Business en Shine en standaard voor de Shine Edition.

1500x646_Cactus_1.jpg

BESCHERM UW WERKMATERIAAL MET AIRBUMP®

Airbump® is een geslaagde combinatie van stijl en functionaliteit. Deze soepele huid is een wereldprimeur die uw auto tegen kleine beschadigingen beschermt.

Het geheim? Onder de soepele huid van TPU (thermoplastisch polyurethaan) is een groot aantal luchtcapsules aangebracht

Werk uw C4 Cactus naar eigen smaak af met één van de volgende verkrijgbare kleuren voor de Airbump®: Black, Dune, Chocolate en Grey. Aan u de keuze!

608x262_Cactus_2.jpg

MODULARITEIT & COMFORT

1500x646_Cactus_3.jpg

Ruime stoelen in de vorm van een sofa, veel opbergruimte, een open en gezellig interieur … Welkom aan boord van uw kantoor!

SOFA-GEVOEL!

Het complete interieur van de CITROËN C4 Cactus is gebaseerd op een sofa en ontworpen met aandacht voor het comfort van alle inzittenden.

1500x646_C4_4.jpg

Comfortabele ophanging

747x322_Cactus_5.jpg

In deze crossover rijdt u gegarandeerd zonder schokken dankzij de vering die de oneffenheden in de weg optimaal dempt. Uw klanten zijn u nu al dankbaar.

Royale bagageruimte

747x322_Cactus_6.jpg

De sfeer? Chic en rustig. U waant zich op reis in de CITROËN C4 Cactus Business met verfijnde details en royale bagageruimte.

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

1500x646_Cactus_8.jpg

De CITROËN C4 Cactus Business zit boordevol technologie voor een superieur gevoel van comfort en veiligheid. De rijhulpsystemen maken uw dagelijks leven plots een stuk gemakkelijker.

VERBONDEN MET DE WERELD

100% digitaal en 100% intuïtief. Alle functies van de CITROËN C4 Cactus Business worden via één scherm bediend. De auto is standaard uitgerust met een 7 inch touchscreen dat via zeven toetsen gemakkelijk toegang biedt tot alle functies.

520x293_Cactus_9.jpg

TECHNOLOGIE VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

ACHTERUITRIJCAMERA

HILL START ASSIST

STATISCHE BOCHTVERLICHTING

Inparkeren is voortaan kinderspel dankzij de achteruitrijcamera waarvan de beelden op het 7 inch touchscreen weergegeven worden.

1500x646_Cactus_11.jpg

Op hellingen van meer dan 3% houdt de Hill Start Assist de auto twee seconden lang op zijn plaats zodat u probleemloos kunt wegrijden. Uw parkeerproblemen voorgoed van de baan!

1500x646_Cactus_12.jpg

De statische bochtverlichting creëert een extra lichtbundel aan de binnenzijde van de bocht en verbetert zo het zicht en de veiligheid.

1500x646_Cactus_13.jpg

LAGE KOSTEN

De CITROËN C4 Cactus combineert rijplezier met lage kosten.


CO2-uitstoot

307x132_Cactus_14.jpg

Het lage gewicht van de CITROËN C4 Cactus Business werd mede mogelijk gemaakt dankzij innovaties zoals het panoramadak met hoge thermische bescherming zonder zonnescherm en het Magic Wash-ruitensproeiersysteem. Deze gewichtsbesparing heeft als extra voordeel een lagere CO2-uitstoot.

Lagere gebruikskosten

307x132_Cactus_15.jpg

Dankzij het lage gewicht zijn de gebruikskosten van de CITROËN C4 Cactus Business bijna 20% lager dan die van toonaangevende compacte sedans in dit segment.

Lager brandstofverbruik

307x132_Cactus_16.jpg

De nieuwste PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren in de CITROËN C4 Cactus Business verlagen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

MOTOREN

De CITROËN C4 Cactus Business is uitgerust met de nieuwste motoren. Deze efficiënte motoren zijn in overeenstemming met de Euro6-regelgeving (PureTech-benzinemotor en BlueHDi-dieselmotor) en hebben een laag verbruik.

BLUEHDI

608x262_Cactus_17.jpg

De BlueHDi 100 is een nieuwe stap op weg naar een nog schonere dieselmotor met een ongekend lage CO2-uitstoot en een nog lager verbruik. Het dynamische acceleratievermogen staat bovendien garant voor een ongeëvenaard rijplezier.

PURETECH

608x262_Cactus_18.jpg

Dit model is ook leverbaar met de atmosferische PureTech 82, een driecilindermotor met een inhoud van 1,2 liter en de PureTech 110-turbomotor (verkozen tot motor van het jaar 2016) met directe injectie en een VVT-systeem op beide nokkenassen.

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN C4 CACTUS in uw buurt te vinden

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top