[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_Grand-C4-Picasso_1.jpg

De CITROËN Grand C4 Picasso Business is een elegant en dynamisch model dat zich onderscheidt door zijn bijzondere contouren, karakter en 3D-lichtsignatuur.

COMPACTE MPV

De CITROËN Grand C4 Picasso ligt op een EMP2-chassis en biedt een royale binnenruimte in een compact model.

1500x400_GrandC4Picasso.jpg
597x597_Grand-C4-Picasso_3.jpg

MODULARITEIT & COMFORT

De CITROËN Grand C4 Picasso Business is de ultieme nummer één op het gebied van binnenruimte en modulariteit. Deze nieuwe versie maakt instappen nog gemakkelijker en biedt een royale binnenruimte voor uw passagiers en hun bagage.

645 LITER AAN KOFFERVOLUME

Dankzij de gemotoriseerde achterklep van de CITROËN Grand C4 Picasso Business kunt u de kofferbak van maar liefst 645 liter gemakkelijk openen en snel en eenvoudig uw spullen opbergen ... En u kunt zelfs tot 704 liter aan spullen kwijt in de kofferbak als u de stoelen van de 2e rij in de voorste positie plaatst. Met de handsfree achterklep krijgt u gemakkelijk toegang tot de kofferbak, zelfs als u uw handen vol heeft!

608x262_Grand-C4-Picasso_4.jpg

7 ZITPLAATSEN

520x293_Grand-C4-Picasso_5.jpg

In de CITROËN Grand C4 Picasso Business beschikken uw passagiers over 7 volwaardige zitplaatsen. Airconditioning, opbergvoorzieningen, touchscreen ... Comfort staat voorop tijdens al uw verplaatsingen.

UITRUSTING & TECHNOLOGIE

597x597_Grand-C4-Picasso_6.jpg

De CITROËN Grand C4 Picasso Business is uitgerust met de nieuwste rijhulpmiddelen en de CITROËN Connect Nav waardoor u tijdens al uw professionele verplaatsingen verbonden blijft met de buitenwereld.

VERBONDEN IN DE AUTO

7 INCH TOUCHSCREEN & 12 INCH SCHERM

CITROËN CONNECT NAV

1500x646_Grand-C4-Picasso_12.jpg

Met het 7 inch touchscreen kunt u alle functies van de CITROËN C4 Grand Picasso Business bedienen: telefoon, navigatiesysteem, media, besturingsuitrustingen, airconditioning, Mirror Screen ...

Met CITROËN Connect Nav krijgt u in real-time toegang tot verkeersinformatie, alternatieve routes, weergave van parkeerplaatsen en tankstations ...

597x597_Grand-C4Picasso_13.jpg

MOTOREN MET EEN LAAG VERBRUIK

De CITROËN Grand C4 Picasso is met de PureTech- en BlueHDI-motoren leverbaar met een CO2-uitstoot vanaf 98 g/km.

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN GRAND C4 PICASSO in uw buurt te vinden

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top