[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NL] [cle1: SECONDES Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]
[cle1: FERMER Lang:NL]

VRIJE KEUZE

U bent eigenaar van een camping, hotel, vrijetijdscentrum ... Bied uw klanten een ongeëvenaard gevoel van vrijheid, rust en ontspanning in deze leuke, vrolijke en verfijnde cabriolet.

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_Mehari_1.jpg

CITROËN E-MEHARI, een voertuig dat is afgestemd op uw bedrijf.

597x597_Mehari_2.jpg

VIER PLAATSEN IN DE ZON

De CITROËN E-MEHARI heeft 4 volwaardige zitplaatsen en 200 liter aan bagageruimte (800 liter bij neergeklapte achterbank) voor het vervoer van uw klanten, hun bagage en alle benodigdheden in een leuke en ongedwongen sfeer.

MODULARITEIT & COMFORT

Ontdek alle voordelen van een cabriolet die speciaal is ontwikkeld voor een wereld vol avontuur, recreatie en buitenactiviteiten.

597x597_Mehari_7.gif

OPEN EN AANPASBAAR

Uw passagiers willen genieten van het uitzicht of van de zon? Het zeil van de E-MEHARI is afneembaar!

NIET BANG VAN WATER

1500x646_Mehari_4.jpg

Stoelen met een waterdichte bekleding in kunststof die niet onderhevig is aan corrosie en waarvan de verf geen onderhoud vereist en die er elke dag opnieuw stralend uitzien na een wasbeurt met een waterstraal.

Thermogevormde carrosserie

747x322_Mehari_9.jpg

Deze cabriolet is uitgevoerd met een thermogevormde carrosserie: een ​​kunststof materiaal dat niet onderhevig is aan corrosie, waarvan de verf geen onderhoud vraagt en dat bestand is tegen intensief gebruik. Kortom, geen onderhoudskosten meer.

Off-road rijden

747x322_Mehari_10.jpg

De CITROËN E-MEHARI baant zich overal een weg met een verhoogd chassis voor off-road rijden. Hij laat zich door niets of niemand tegenhouden op weg naar zijn bestemming ... tot grote vreugde van uw passagiers!

De Citroën E-Méhari is een waardige opvolger!

747x322_Mehari_11.jpg

Het gegroefde patroon op de portieren is een knipoog van de ontwerpers van CITROËN naar de oorspronkelijke Mehari en de golvingen in zijn carrosserie. De Citroën E-Méhari doet zijn voorganger alle eer aan!

UITRUSTING & NUTTIGE TECHNOLOGIE

1500x646_Mehari_8.jpg

De CITROËN E-MEHARI, een concentraat van positieve elektriciteit. Hij is uitgerust met een batterij met een grote autonomie - voor een actieradius van ongeveer 200 kilometer in de stad - en is tegelijkertijd een toonbeeld van topprestaties en betrouwbaarheid. De batterij is na een laadbeurt van 8 uur bij 16 A helemaal klaar om langs het strand te paraderen en u in vervoering te brengen!

597x597_Mehari_9.jpg

OPLADEN

Thuis via het stopcontact

Stop de meegeleverde laadkabel in een normaal 220 V-stopcontact. Het opladen van uw CITROËN E-MEHARI duurt dan 6 tot 8 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte..Met bewegingsenergie

Tijdens het vaart minderen fungeert de elektromotor van de CITROËN E-MEHARI als generator. Deze zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de accu.

EEN KLANKSPEKTAKEL!

Met het Parrot-audiosysteem van de CITROËN E-MEHARI kunt u via Bluetooth altijd en overal de muziek van uw smartphone beluisteren. Met de uitneembare afstandsbediening kunt u van nummer veranderen of het volume verhogen zonder dat u zich in de buurt van het stuurwiel bevindt.
520x293_Mehari_13.jpg

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN E-MEHARI in uw buurt te vinden

_____________________________________________________________________________

Top