Geavanceerd zoeken

CITROËN C3

Naar het voorbeeld van uw onderneming

Vanaf 316€/maand Excl. BTW (i) Aanbieding in Operationele Leasing Free2Move Lease® enkel geldig voor professionelen en exclusief btw, voor een nieuwe Citroën voor een looptijd van 60 maanden en 50.000 km. De volgende diensten zijn inbegrepen: huur van het voertuig, belasting op inverkeerstelling en jaarlijks verkeersbelasting, totale garantie, TotalDrive (onderhoud, vervangwagen, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (4), verzekering BA en schadedekking, management fee. Aanbieding geldig van 01/03/23 tot 31/03/23. onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verdeeld door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel. RPR Brussel. Btw BE 417.159.386. FSMA-registratienummer: 019653 A.  

 

Met zijn harmonieuze silhouet staat de C3 voor meer robuustheid en personaliseringsmogelijkheden.

Hij biedt een nieuwe comfortbeleving aan boord met nieuwe Advanced Comfort-zetels, twaalf rijhulpsystemen waaronder parkeersensoren vooraan en het nieuwe gamma geconnecteerde diensten van Citroën.

ROBUUSTHEID, COMFORT EN TECHNOLOGIE

12 rijhulptechnologieën

De Citroën C3 beschikt over twaalf rijhulpsystemen. Zij vereenvoudigen manoeuvres, ondersteunen de bestuurder en voorkomen ongevallen.

Citroën advanced comfort®

De Citroën C3 is uitgerust met het Citroën Advanced Comfort®-programma. Dat blinkt uit door de extreme zorg die werd besteed aan het ophangingscomfort, de geluiddemping en de bekleding van de Advanced Comfort-zetels.

Koffer en opbergvakken

De Citroën C3 beschikt over een centraal opbergvak en een handschoenkastje van 6,25 liter. Met zijn koffervolume van 300 liter voldoet hij bovendien aan al uw professionele behoeften.

Nieuw connectiviteitsaanbod

De Citroën C3 is uitgerust met de nieuwe geconnecteerde diensten van Citroën, met onder meer Connect Assist voor bijstand op de weg/noodoproepen, Connect Nav met 7” aanraaktablet en Connect Play om het smartphonescherm te dupliceren. 

TECHNOLOGIEËN

12 rijhulpsystemen

254_Driving-Aid
Park Assist of achteruitrijcamera: de Citroën C3 verhoogt uw veiligheid met 12 rijhulptechnologieën.

Geconnecteerde services

Created with Sketch.
Connect nav, Connect Play en Connect Assist zijn de diensten die u begeleiden tijdens uw ritten. De C3 is ook uitgerust met de Connected Cam.

VERSNELLINGSBAKKEN EN MOTOREN

De C3 levert perfecte prestaties voor elke dag. Wie een manuele versnellingsbak verkiest, kan zijn wagen bestellen met de benzinemotoren PureTech 83 S&S en PureTech 110 S&S, alsook met de dieselmotor BlueHDi 100 S&S. De automatische EAT6-zestrapsautomaat is verkrijgbaar op de Puretech 110 S & S-motor.

AANBIEDINGEN CITROËN C3

UW NIEUWE GEPERSONALISEERDE CITROËN C3

De Citroën C3 laat zich naar wens personaliseren volgens uw smaak en de stijl van uw onderneming. Hij biedt maar liefst 97 personaliseringsmogelijkheden voor het koetswerk, met zeven koetswerkkleuren, vier dakkleuren en vier Color Packs voor de randen rond de mistlampen vooraan en de Airbumps®. Die beschermen het koetswerk en verminderen dus de herstelkosten van uw Citroën C3.

Uw Business-wagen zal zich onderscheiden van de andere.