Geavanceerd zoeken

CITROËN C5 AIRCROSS

Plug-in hybrid, plug-in hybride benzine of diesel

Vanaf € 30.780

 

Vanaf 524€/maand Excl. BTW(i) Aanbieding in Operationele Leasing Free2Move Lease® enkel geldig voor professionelen en exclusief btw, voor een nieuwe Citroën voor een looptijd van 60 maanden en 50.000 km. De volgende diensten zijn inbegrepen: huur van het voertuig, belasting op inverkeerstelling en jaarlijks verkeersbelasting, totale garantie, TotalDrive (onderhoud, vervangwagen, werkuren en slijtagestukken), bijstand, zomerbanden (4), verzekering BA en schadedekking, management fee. Aanbieding geldig van 01/03/23 tot 31/03/23. onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier, verdeeld door PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel. RPR Brussel. Btw BE 417.159.386. FSMA-registratienummer: 019653 A. 

De New Citroën C5 Aircross meet zich een nieuwe stijl aan die meer kracht en voornaamheid uitstraalt. Als referentie op het vlak van comfort, ruimte en moduleerbaarheid voldoet hij perfect aan de professionele behoeften.

DE MEEST COMFORTABELE VAN DE COMPACTE SUV’S

MOTORVERSIES

MOTORVERSIES

Plug-in hybrid, plug-in hybride benzine of diesel

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Een ultieme comfortbeleving

De veelzijdige New C5 Aircross laat de inzittenden genieten van een elektrische rijervaring en geeft toegang tot alle stadszones met emissiebeperkingen. Tijdens langere ritten neemt de benzinemotor de fakkel over. Zo ben je zeker dat je je professionele verplaatsingen in alle sereniteit kan doen en tegelijk je kosten kan optimaliseren door de wagen dagelijks op te laden.

SIMULEER HET RIJBEREIK VAN DE NEW C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Afhankelijk van je snelheid, de temperatuur en je rijstijl

SIMULEER DE LAADTIJD VAN DE NIEUWE C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Afhankelijk van de verschillende beschikbare laadmodi

GECONNECTEERDE SERVICES

255_Security

My Citroën assist

Deze dienst voor noodoproepen en bijstand op de weg stuurt de geschikte hulpdiensten indien nodig.

 

257_Connect_Nav

My Citroën drive

Dit dienstenpakket levert informatie over het verkeer, de locatie van tankstations en parkings, de brandstofprijzen, enz.

 

256_Connect_Play

My Citroën play

Dit systeem is compatibel met Android Auto en Apple CarPlay™ en geeft de compatibele apps van je smartphone weer op de aanraaktablet.

TECHNOLOGIE VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Ongeëvenaarde sereniteit

De New Citroën C5 Aircross biedt rijhulp- en connectiviteitstechnologieën van de nieuwste generatie. Ze maken van je verplaatsingen een positieve en geruststellende ervaring.

De oplaadbare hybrideversie van de New Citroën C5 Aircross biedt je nog meer gemoedsrust.

ACCESSOIRES

Een ruime keuze voor meer veiligheid en comfort

Dakstangen, vloermatten, antidiefstalsystemen, multimedia, … Bescherm, onderhoud en rust je New Citroën C5 Aircross uit met een uitgebreid gamma accessoires. Ontdek onze aanbiedingen op onze officiële website.