Geavanceerd zoeken

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

 

Vanaf 539€/maand Excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/06/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl..    

 

Om het leven van professionals te vereenvoudigen, biedt de CITROËN C5 X rijhulptechnologieën van de nieuwste generatie, geconnecteerde diensten en een nieuwe communicatie-interface op een 12” HD-aanraaktablet met spraakherkenning.

De CITROËN C5 X wordt aangeboden in oplaadbare hybride- of benzineversie.

VEELZIJDIGE BERLINE

Uitgesproken Citroën-elegantie en -comfort

Avant-gardistisch silhouet

De New Citroën C5 X onderscheidt zich in een eerder traditioneel segment:

 • Zijn lange motorkap, zijn lijnen, zijn hoge gordellijn en zijn uitgesproken wielkasten van de achterwielen maken hem opvallend en aerodynamisch.
 • Zijn verhoogde positie, dankzij een grotere bodemvrijheid in vergelijking met een traditionele berline, en zijn wielen met grote diameter (720 mm) zorgen voor meer veiligheid en zichtbaarheid.
 • De nieuwe lichtsignatuur van Citroën met led-koplampen onderstreept het buitengewone silhouet van de berline.

Ultiem comfort

Als antwoord op uw behoefte aan dagelijks comfort is de New Citroën C5 X uitgerust met:

 • Citroën-ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® voor ultiem comfort en een ‘vliegend-tapijteffect’;
 • Advanced Comfort-zetels met dikker hogedichtheidsschuim voor een optimaal comfort: een betere filtering van trillingen, geen indrukking en een lange levensduur;
 • Een royale koffer ontworpen in breakstijl, met een brede en vierkante opening, een lage laaddrempel en een vlakke laadvloer wanneer de achterbank is neergeklapt.

Spitstechnologie

De New Citroën C5 X is uitgerust met technologieën van de nieuwste generatie die rijden veilig en comfortabel maken. Hij is uitgerust met:

 • De Citroën Advanced Comfort®-ophanging, een exclusiviteit van Citroën voor een ‘vliegend-tapijteffect’;
 • Handige rijhulpsystemen die elke dag van pas komen;
 • Een gloednieuwe interface voor geconnecteerde communicatie die intuïtief is en volledig kan worden aangepast dankzij een systeem van widgets. Hiermee kan u uw favoriete apps en inhoud weergeven op het instrumentenbord en de 12”-aanraaktablet van de wagen. Deze interface beschikt over natuurlijke spraakherkenning, een echte persoonlijke assistent.

Altijd geconnecteerd

De New Citroën C5 X Business biedt de volgende geconnecteerde diensten:

 • My Citroën Assist, een gratis service voor nood- en pechoproepen met positiebepaling, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar;
 • My Citroën Drive Plus omvat de geconnecteerde diensten TomTom Traffic en Gevarenzones om in real time te beschikken over verkeersinformatie, de locatie van tankstations, parkeerplaatsen, enz. en visuele en auditieve waarschuwingen voor gevarenzones.
 • My Citroën Play Plus, compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto, geeft de apps van uw smartphone rechtstreeks weer op het centrale scherm van de wagen.

MOTOREN

Oplaadbare hybride

De New Citroën C5 X Hybrid is aangepast aan elk gebruik en verenigt alle voordelen van elektrisch rijden voor uw dagelijkse ritten dankzij zijn motor met een vermogen van 81,2 kW en het rijbereik van zijn Puretech 180 Stop & Start-verbrandingsmotor. Zo wordt het mogelijk om verder te reizen. Dankzij deze oplaadbare hybridetechnologie wordt een CO2-uitstoot vanaf 29 g/km (WLTP) mogelijk.

De geëlektrificeerde automatische EAT8-versnellingsbak zorgt voor vlotheid en opmerkelijk rijplezier met een onmiddellijk beschikbaar koppel van 360 Nm.

De New Citroën C5 X is uitgerust met de PureTech 130 Stop & Start-verbrandingsmotor, een krachtige, efficiënte benzinemotor die gehomologeerd is volgens de Euro 6.3-norm. Hij heeft een CO2-uitstoot vanaf 135 g/km (WLTP).

Voor nog meer vlotheid en sereniteit achter het stuur beschikt de New Citroën C5 X ook over een automatische EAT8-versnellingsbak.

TECHNOLOGIEËN

Voor veiligheid en comfort

In de oplaadbare hybrideversie of benzineversie beschikt de New Citroën C5 X over spitstechnologieën om elke rit comfortabel, sereen en veilig te maken.

BEOORDELING CLIENTS ADVISOR OVER NEW C5 X EN C5 X HYBRID

GEMIDDELD BEOORDELING
4.9/5
9 Klanten hebben een beoordeling van {5] sterren gegeven
1 Klanten hebben een beoordeling van {4] sterren gegeven
0 Klanten hebben een beoordeling van {3] sterren gegeven
0 Klanten hebben een beoordeling van {2] sterren gegeven
0 (1) ster

Citroën
Advisor

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

LEES ALLE REVIEWS

WAGENPARKBEHEER

Oplossingen van Citroën en free2move

Als merk van de Stellantis-groep biedt Free2Move een reeks oplossingen om in te spelen op de mobiliteitsbehoeften van professionals.