Geavanceerd zoeken

SUV CITROËN C3 AIRCROSS 

Vanaf 363€/maand Excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/06/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.   
 
Met zijn nieuwe voorkant bevestigt de SUV Citroën C3 Aircross zijn persoonlijkheid. Hij behoudt zijn moduleerbaarheid, zijn toonaangevende interieurruimte en verhoogt zijn comfort aan boord met de Advanced Comfort-zetels. Om het dagelijkse leven van professionals te vergemakkelijken, beschikt hij over heel nuttige connectiviteitstechnologieën en rijhulpsystemen.

COMFORT EN VEELZIJDIGHEID

CONNECTIVITEIT

Steeds ergonomischer

De SUV Citroën C3 Aircross beschikt over een nieuw scherm van 9" dat toegang geeft tot de rijfuncties en de geconnecteerde diensten.

12 RIJHULPSYSTEMEN

Nuttige technologieën voor dagelijks gebruik

SUV Citroën C3 Aircross beschikt over 12 rijhulptechnologieën om het leven gemakkelijker te maken en de veiligheid te verhogen, zoals het head-up-display in kleur om nuttige informatie binnen het gezichtsveld te houden. Beleef de weg in alle sereniteit!

MOTORVERSIES

Manuele of automatische versnellingsbakken

SUV C3 Aircross biedt een gamma efficiënte en performante benzine- en dieselmotoren: PureTech 110 MAN6, PureTech 130 EAT6, BlueHdi 110 MAN6 .

ONTDEK NEW CITROËN C3 AIRCROSS

Meer details over het design, het comfort en de technologieën van de  SUV C3 Aircross vindt u op de speciale pagina van onze website voor particulieren.

ONZE HUIDIGE AANBIEDINGEN

Ontdek al onze aanbiedingen voor bedrijven.