Geavanceerd zoeken

SUV CITROËN C3 AIRCROSS 

Met zijn nieuwe voorkant bevestigt de SUV Citroën C3 Aircross zijn persoonlijkheid. Hij behoudt zijn moduleerbaarheid, zijn toonaangevende interieurruimte en verhoogt zijn comfort aan boord met de Advanced Comfort-zetels. Om het dagelijkse leven van professionals te vergemakkelijken, beschikt hij over heel nuttige connectiviteitstechnologieën en rijhulpsystemen.

COMFORT EN VEELZIJDIGHEID

Nieuwe ‘advanced comfort’-zetels

SUV Citroën C3 Aircross biedt meer rijcomfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort-zetels. Ze bieden een unieke wattering, 15 mm dikker schuim, een verstevigde ondersteuning en een laag hogedichtheidsschuim in de kern van de zetel.

Ongeëvenaarde modulariteit

SUV Citroën C3 Aircross beschikt over een achterbank die zich in twee afzonderlijke delen laat verschuiven over een afstand van 150 millimeter en een neerklapbare passagierszetel vooraan die een laadlengte van 2,40 meter mogelijk maakt

Toonaangevende interieurruimte

SUV Citroën C3 Aircross biedt een uitzonderlijke interieurruimte. Zijn koffer is uitbreidbaar van 410 tot 520 liter wanneer de verschuifbare achterbank naar voren geschoven is en moduleerbaar tot 1.289 liter wanneer die is neergeklapt.

Royale opbergruimte

SUV Citroën C3 Aircross beschikt over een gloednieuwe middenconsole met een groot opbergvak.

CONNECTIVITEIT

Steeds ergonomischer

De SUV Citroën C3 Aircross beschikt over een nieuw scherm van 9" dat toegang geeft tot de rijfuncties en de geconnecteerde diensten.

12 RIJHULPSYSTEMEN

Nuttige technologieën voor dagelijks gebruik

SUV Citroën C3 Aircross beschikt over 12 rijhulptechnologieën om het leven gemakkelijker te maken en de veiligheid te verhogen, zoals het head-up-display in kleur om nuttige informatie binnen het gezichtsveld te houden. Beleef de weg in alle sereniteit!

MOTORVERSIES

Manuele of automatische versnellingsbakken

SUV C3 Aircross biedt een gamma efficiënte en performante benzine- en dieselmotoren: PureTech 110 MAN6, PureTech 130 EAT6, BlueHdi 110 MAN6 .

ONTDEK NEW CITROËN C3 AIRCROSS

Meer details over het design, het comfort en de technologieën van de  SUV C3 Aircross vindt u op de speciale pagina van onze website voor particulieren.

ONZE HUIDIGE AANBIEDINGEN

Ontdek al onze aanbiedingen voor bedrijven.