Geavanceerd zoeken

CITROËN C4 & Ë-C4

Vanaf 446€/maand Excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 30/06/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.  

In 2020 slaat Citroën een nieuwe weg in met de lancering van Citroën C4: een nieuwe fase in het Citroën design, uitzonderlijk comfort aan boord en de keuze tussen zuiver elektrisch, benzine of diesel.

VERNIEUWING VOLGENS CITROËN

Unieke identiteit

Citroën C4 combineert de elegantie, soepelheid en dynamiek van een compacte berline met de kracht en het karakter van een SUV (grote wielen en gespierde lijnen).

Ophangingen en zitplaatsen

Citroën C4 en ë-C4 zijn uitgerust met een Citroën-ophanging met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-zetels voor een optimaal comfort.

Interieurruimte

C4 verenigt compacte buitenafmetingen om de nodige wendbaarheid voor dagelijks gebruik te behouden en een royale interieurruimte met onder meer een uitstekende knieruimte achterin (198 mm).

Connectiviteit en rijhulpsystemen

Citroën C4 en ë-C4 is uitgerust met een 10"-aanraaktablet, een draadloos oplaadsysteem voor smartphones, Connect Nav en Connect Assist. Hij biedt ook 20 intuïtieve rijhulptechnologieën die voor een vlotter gebruik van de wagen zorgen.

Ë-C4 ELECTRIC  

De 100% elektrische berline

De elektrische Citroën ë-C4 biedt professionals de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden, met een stille werking, een vloeiend rijcomfort, geen trillingen aan boord en een gebruiksvriendelijke interface en services. Alle comfort van elektrische wagens, geen CO2-uitstoot en eenvoudige en praktische laadoplossingen.

 

EVALUEER DE LAADTIJD VAN JE Ë-C4
SIMULEER DE AUTONOMIE

 

MOTORVERSIES

Stil en dynamisch

 • Elektromotor van 136 pk (100 kW) Automaat 
 • Koppel van 260 Nm onmiddellijk beschikbaar 
 • Tot 80% laden in 30 minuten (bij openbaar laden 100 kW) voor een rijbereik tot 350 km in WLTP-cyclus
 • Een batterijcapaciteit van 50 kWh, waarvan 70% 8 jaar of 160.000 km lang gegarandeerd wordt.

motors van de nieuwste generatie

Nieuwste generatie Euro 6d benzine met een vermogenskeuze van 100 tot 155 pk:

 • PureTech-motor van 100 of 130 pk met handgeschakelde zesversnellingsbak (MAN6) met Stop & Start 
 • PureTech-motor van 130 of 155 pk met achttrapsautomaat (EAT8) met Stop & Start 
 • BlueHDi-motor van 110 pk met handgeschakelde zesversnellingsbak (MAN6) met Stop & Start 
 • BlueHDi-motor van 130 pk S&S EAT8 met achttrapsautomaat (EAT8) met Stop & Start

Automatische eat8-versnellingsbak

De automatische 8-versnellingsbak EAT8 is gekoppeld aan een nieuwe metalen guillocheversnellingsbakbediening. Hij biedt 3 posities (R, N en D) en 2 pushes:

 • P om de Parkeermodus te activeren,
 • M om de Handmatige modus te activeren bij benzine- of dieselmotoren,
 • of B om de Brake modus op de elektrische motor te activeren.

TECHNOLOGIE EN CONNECTIVITEIT

254_Driving-Aid

20 rijhulpsystemen

Met zijn 20 rijhulpsystemen verhoogt de C4 je veiligheid en verbetert hij je rijcomfort met o.a. het head-up display.
Created with Sketch.

Steeds geconnecteerd

Naast de Mirror Screen-technologie beschik je ook over Connect Nav met 3D-navigatie en de Citroën Connect Box voor je veiligheid.

HOE JE WAGENPARK OPTIMALISEREN?

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volg je je geconnecteerde wagenpark in real time op en verminder je de kosten voor wagenparkbeheer.

HOE JE WAGENPARK OPTIMALISEREN?

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volg je je geconnecteerde wagenpark in real time op en verminder je de kosten voor wagenparkbeheer.