Geavanceerd zoeken

NEW CITROËN C5 AIRCROSS

Plug-in hybrid, plug-in hybride benzine of diesel

Vanaf € 31.730
De New Citroën C5 Aircross meet zich een nieuwe stijl aan die meer kracht en voornaamheid uitstraalt. Als referentie op het vlak van comfort, ruimte en moduleerbaarheid voldoet hij perfect aan de professionele behoeften.

DE MEEST COMFORTABELE VAN DE COMPACTE SUV’S

Een meer prestigieuze persoonlijkheid
De New Citroën C5 Aircross meet zich een uitgesproken en dynamische stijl aan. Hij is geëvolueerd naar een imposantere stijl met een grotere elegantie op de weg, die professionals zullen verleiden. Het interieur is voorzien van verfijnde kleuren en materialen die de ruimte vergroten en het comfort verhogen.
Een innovatie van Citroën
De New Citroën C5 Aircross is uitgerust met een ophanging met Progressieve Hydraulische Druklagers®. Deze innovatie filtert en absorbeert zowel grote vervormingen als oneffenheden in de weg waardoor men de indruk krijgt boven het wegdek te zweven. Toch garandeert ze tegelijk een uitstekende beheersing van de koetswerkbewegingen en een uitzonderlijke dynamiek.
Onvergelijkbare moduleerbaarheid
De New Citroën C5 Aircross is uitgerust met het Citroën Advanced Comfort®-programma dat gebaseerd is op de knowhow en de innovaties van het merk. Hij onderscheidt zich door zijn moduleerbaarheid en comfort met onder meer de Advanced Comfort-zetels. De drie individuele achterzetels zijn even breed, verstelbaar in de lengte, kantelbaar en wegklapbaar. Een exclusiviteit van Citroën.
Royale volumes
De New Citroën C5 Aircross onderscheidt zich door zijn interieurruimte. Hij biedt een koffer van 580 liter, die kan worden uitgebreid tot 720 liter en kan lange ladingen tot 1,90 meter vervoeren. Tot slot biedt hij tal van functionele opbergvakken met een totale inhoud van 33 liter.

MOTORVERSIES

De plug-in hybrid oplaadbare hybride versie van de New Citroën C5 Aircross levert optimale prestaties dankzij de elektromotor die de verbrandingsmotor een boost geeft, voor een systeemvermogen van 225 pk en een systeemkoppel van 360 Nm.

In de benzine- en dieselversies is de New Citroën C5 Aircross uitgerust met de nieuwste efficiënte en performante Euro 6-motoren:

. Benzine PureTech 130 S&S MAN6 of EAT8;

. Diesel BlueHDi 130 S&S MAN6 of EAT8.

 

MOTORVERSIES

Plug-in hybrid, plug-in hybride benzine of diesel

NEW CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Een ultieme comfortbeleving

De veelzijdige New C5 Aircross laat de inzittenden genieten van een elektrische rijervaring en geeft toegang tot alle stadszones met emissiebeperkingen. Tijdens langere ritten neemt de benzinemotor de fakkel over. Zo ben je zeker dat je je professionele verplaatsingen in alle sereniteit kan doen en tegelijk je kosten kan optimaliseren door de wagen dagelijks op te laden.

SIMULEER HET RIJBEREIK VAN DE NEW C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Afhankelijk van je snelheid, de temperatuur en je rijstijl

SIMULEER DE LAADTIJD VAN DE NIEUWE C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Afhankelijk van de verschillende beschikbare laadmodi

GECONNECTEERDE SERVICES

255_Security

My Citroën assist

Deze dienst voor noodoproepen en bijstand op de weg stuurt de geschikte hulpdiensten indien nodig.

 

257_Connect_Nav

My Citroën drive

Dit dienstenpakket levert informatie over het verkeer, de locatie van tankstations en parkings, de brandstofprijzen, enz.

 

256_Connect_Play

My Citroën play

Dit systeem is compatibel met Android Auto en Apple CarPlay™ en geeft de compatibele apps van je smartphone weer op de aanraaktablet.

TECHNOLOGIE VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Ongeëvenaarde sereniteit

De New Citroën C5 Aircross biedt rijhulp- en connectiviteitstechnologieën van de nieuwste generatie. Ze maken van je verplaatsingen een positieve en geruststellende ervaring.

De oplaadbare hybrideversie van de New Citroën C5 Aircross biedt je nog meer gemoedsrust.

ACCESSOIRES

Een ruime keuze voor meer veiligheid en comfort

Dakstangen, vloermatten, antidiefstalsystemen, multimedia, … Bescherm, onderhoud en rust je New Citroën C5 Aircross uit met een uitgebreid gamma accessoires. Ontdek onze aanbiedingen op onze officiële website.