Verwijzing in seconden

ONTWERP & AFMETINGEN

Dankzij de ruime keuze aan modellen is er voor elke professionele activiteit wel een CITROËN Berlingo.
Zijn expressieve grille en harmonische lijnen passen perfect bij de uitstraling van uw bedrijf en dankzij zijn modulaire constructie beslist u zelf over de inrichting.

• Tot 850 kg laadvermogen
• Tot 4,10 m³ laadvolume
• Tot 3,25 m laadlengte
• Laadbreedte tussen wielkasten van 1,23 m

520x293_Berlingo_Design_1.jpg
597x597_Berlingo_Design_2

TOT 3,7 M³ LAADVERMOGEN

Altijd leverbaar in twee lengtes: maat L1 (laadvolume tot 3,3 m³) en maat L2 (tot 3,7 m³). De CITROËN Berlingo biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden, vanaf maat L1.

AFMETINGEN

Lengte

mm


Nuttige lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm


Nuttige hoogte

mm

Nuttig volume

M3


Nuttig laadvolume

KG


MTM

KG

MODULARITEIT & COMFORT

3 VOORSTOELEN

307x132_Berlingo_Design_3.jpg

Dankzij zijn 3 volwaardige zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens ingericht worden.
Met de passagiersstoel in opgeklapte stand ontstaat een praktische laadlengte (tot 3 m bij maat L1 en 3,25 m bij maat L2) om de zwaarste voorwerpen en accessoires in- en uit te laden en te vervoeren: profielen, buizen, planken en balken en ladders.

BIOSCOOPPOSITIE

307x132_Berlingo_Confort_4.jpg

De zitting van de buitenste passagiersstoel kan als een bioscoopstoel tegen de rugleuning opgeklapt worden om hoge voorwerpen direct in de cabine te vervoeren.

UW RIJDEND KANTOOR

307x132_Berlingo_Confort_5.jpg

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan neergeklapt worden om een bureaublad te vormen.

Zo hebt u altijd wel een plekje om contracten te ondertekenen!

UITRUSTING & NUTTIGE TECHNOLOGIE

Hoe kunnen we uw werk elke dag opnieuw vergemakkelijken? De CITROËN Berlingo voorziet in uw behoeften met nuttige en intuïtieve technologieën, zoals de Grip Control of de achteruitrijcamera, die uw zakelijke activiteiten elke dag opnieuw vergemakkelijken.

TOUCHSCREEN TABLET

IN ALLE RUST AUTORIJDEN

De CITROËN Berlingo is uitgerust met een nieuwe 7 inch touchscreen tablet die voor een nog overzichtelijker dashboard zorgt. De touchscreen tablet biedt functies die normaal niet aanwezig zijn op een bedrijfswagen:

• een nieuw touchscreen navigatiesysteem met kaarten in 3D-perspectief, weergave van de snelheidsbeperkingen en aanpassing van de route aan de actuele verkeerssituatie;  
• uitgebreide mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en aansluitmogelijkheden voor externe apparaten);
• telefoon (spraakherkenning, handsfree-functie via de Bluetooth-verbinding, toegang tot het telefoonboek, beheer van dubbelgesprekken).

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u met de nieuwe 7 inch touchscreen tablet gebruik maken van de applicaties van uw smartphone en ook andere applicaties installeren, zoals Coyote, internetradio enz. 

520x293_Berlingo_Techno_6.jpg
80x80_Berlingo_Techno_Picto_7.jpg

De Active City Brake is een automatisch remsysteem voor gebruik in de stad om aanrijdingen bij lage snelheid te voorkomen. Een sensor op de voorruit herkent potentieel gevaarlijke situaties (tot een snelheid van 30 km per uur) en stuurt deze informatie naar de rekeneenheid die de remmen zo nodig automatisch activeert. 

80x80_Berlingo_Techno_Picto_8.jpg

De Grip Control is een geavanceerde anti-slipregeling die de tractie afhankelijk van de rijomstandigheden kan verbeteren met behulp van een keuzeschakelaar met 5 standen (modder, sneeuw, zand enz.).

80x80_Berlingo_Techno_Picto_9.jpg

Als u de achteruitversnelling inschakelt, worden de beelden van de camera weergegeven op de nieuwe 7 inch touchscreen tablet. De visuele aanduidingen op het scherm helpen u bij het inparkeren. Vervolgens hoeft u alleen nog maar uw spullen uit te laden!

BEHEER UW WAGENPARK MET CITROËN CONNECT FLEET MANAGEMENT

Verbeter het beheer van uw wagenpark met de dienst CITROËN Connect Fleet Management.

Hogere productiviteit

Connect Fleet Management is een hoogwaardig instrument voor het beheer van uw wagenpark, een optimaal gebruik van uw voertuigen en het comfort van volledig onderhouden voertuigen. Dankzij de gegevens die worden doorgestuurd met digitale kastjes kunt u uw gebruikskosten snel verlagen.

Kwaliteit van de dienstverlening

Met Connect Fleet Management kunt u uw routes optimaliseren, uw klanten in real-time informeren over de voortgang van uw voertuigen of bewijzen dat een chauffeur ergens geweest is. Bovendien weet u hoeveel brandstof uw werknemers daadwerkelijk verbruiken.

Werkomstandigheden

U kunt onderhoudswaarschuwingen laten sturen naar uw contactpersoon bij CITROËN en zo het beheer van uw wagenpark uit handen geven.

SCHONE MOTOREN

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

BENZINEMOTOREN

De CITROËN Berlingo is uitgerust met nieuwe BlueHDi-motoren die voorzien zijn van het efficiëntste emissieregelsysteem op de markt. Ze voldoen aan de nieuwe Euro 6-norm en hebben een ongeëvenaard laag brandstofverbruik en een ongekend lage uitstoot:  

 
    1,6 BlueHDi 75 BVM: 4,2 l/100 km en 110 g CO2
    1,6 BlueHDi 100 BVM: 4,2 l/100 km en 110 g CO2
    1,6 BlueHDi 100 S&S BVM: 4,2 l/100 km en 108 g CO2
    1,6 BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,0 l/100 km en 108 g CO2
    1,6 BlueHDi 120 S&S BVM6: 4,3 l /100 km en 112 g CO2

Deze motoren hebben een hoger intern rendement en minder mechanische verliezen door wrijving. Daardoor bieden ze betere prestaties, voor nog meer rijplezier.

597x597_BerlingoTechno_10

De CITROËN Berlingo is leverbaar met een krachtige en soepele benzinemotor, de 1.6 VTi 95 BVM met 6,4 l/100 km en 149 g CO2 (met optie Pack Chantier).

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar, in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN BERLINGO in uw buurt te vinden

_________________________________________________________________________________________________________

Top