COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

CITROËN BERLINGO ELECTRIC, DE REVOLUTIE OP ENERGIEGEBIED

520x293_BerlingoElec_Intro_1.jpg

Minder dan 2 euro per 100 km … Bovendien deelt de elektrische auto uw dagelijkse kosten door 5.

De nieuwe Citroën Berlingo Electric combineert deze technologische krachttoer met topprestaties als een mooi acceleratievermogen, een topsnelheid van 110 km per uur en een actieradius van 170 km*. Bovendien zijn de onderhoudskosten van de Berlingo Electric met 30 tot 40% gedaald! Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, een echte revolutie op energiegebied.

*De autonomie is overeenkomstig met de gehomologeerde waarden van de Europese reglementering die van toepassing is op alle autoconstructeurs en op alle voertuigen die in Europa verkocht worden. Deze waarden zijn het resultaat van strikte testomstandigheden (temperatuur, gewicht, eigenschappen van de testrolbank, enz.) en van een rustig rolprofiel. De reële rijomstandigheden, de atmosferische omstandigheden, de lading van het voertuig, de rijstijl, de bandendruk, de aanwezigheid van een bagagerek (al dan niet geladen), uitvoerig verbruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van het voertuig kunnen uiteraard leiden tot andere verbruikswaarden dan de gehomologeerde waarden. Raadpleeg alle adviezen in verband met Eco Driving op www.citroen.be om het beste uit uw voertuig te halen.

597x400_BerlingoElec_Design_5.jpg

TOT 3,7 M³ LAADVERMOGEN

Altijd leverbaar in twee verschillende lengtes: L1 (laadvolume tot 3,3 m3) en L2 (tot 3,7 m3). De nieuwe Citroën Berlingo biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Vanaf versie L1 is er ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden. De maximale laadcapaciteit bedraagt 450 kg!

OPLADEN!

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis! U kunt uw voertuig thuis in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte) volledig opladen via het stopcontact van 230 V, of binnen 30 minuten versneld via speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu's niet leeg als het voertuig stilstaat. Meer nog, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

PEUGEOT_PAR_2013_018_FR.img.jpg
597x400_BerlingoElec_Design_3.jpg

ELEKTRISCH RIJDEN MET EEN MAXIMUM AAN COMFORT!

Dankzij de elektrische energie luistert u via de Bluetooth handsfree-kit en uw jack-aansluiting naar muziek van een USB-stick, mobiele telefoon of mp3-speler.

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_BerlingoElec_Design_4.jpg

Door zijn constructie, expressieve grille en harmonieuze lijnen kunt u het voertuig naar eigen wens inrichten.

MODULARITEIT & COMFORT

3 VOORSTOELEN

307x132_BerlingoElec_Confort_6.jpg

Dankzij zijn 3 volwaardige zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens ingericht worden. Met de passagiersstoel in opgeklapte stand ontstaat een praktische laadlengte om de zwaarste voorwerpen en accessoires in- en uit te laden en te vervoeren: profielen, buizen, planken en balken, ladders ...

ALLES OP ZIJN PLEK!

307x132_BerlingoElec_Confort_7.jpg

De Extenso-cabine biedt handige opbergmogelijkheden zodat al uw gereedschap altijd binnen handbereik ligt. 

UW RIJDEND KANTOOR

307x132_BerlingoElec_Confort_8.jpg

De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan neergeklapt worden om een bureaublad te vormen. Zo hebt u altijd wel een plekje om contracten te ondertekenen!

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een Citroën Berlingo in uw buurt te vinden

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top