COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

ONTWERP & AFMETINGEN

1500x646_Czero_Design_6.jpg

De Citroën C-ZERO is een kleine stadsauto (lengte 3,475 m - breedte 1,475 m - hoogte 1,61 m - wielbasis 2,550 m - laadvermogen 385 kg).

DE AFMETINGEN VAN CITROËN C-Zéro

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

koffervolume

Liter

DE EERSTE INDRUK


De C-ZERO heeft een verfijnd ontwerp met vloeiende, ronde lijnen, een gewelfd dak, een kortere motorkap en grote ruiten: een stadsauto met een gedurfd ontwerp dat past bij uw bedrijf.
premiere
c_zero_business

MODULARITEIT & COMFORT


Als u met de C-ZERO werkt, ontdekt u direct dat een elektrische motor veel ruimte vrijmaakt. Ondanks zijn kleine formaat is de Citroën C-ZERO een auto met vier zitplaatsen en een praktische kofferbak met een volume van 166 liter.

UITRUSTING EN NUTTIGE TECHNOLOGIE

1500x646_Czero_Elec_1.jpg

De Citroën C-ZERO is de 100% elektrische oplossing voor alle professionals in het stadsverkeer, of u nu bezorger, koerier of bloemist bent. Een kleine auto die u overal kunt parkeren, snel opgeladen is en met een actieradius die ruim voldoende is voor uw dagelijkse ritten ... De stadsauto bij uitstek!

EENVOUDIG

Om te starten hoeft u alleen maar de contactsleutel om te draaien. Geen onaangenaam motorgeluid, alleen maar een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek.
Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en rempedaal.
De auto is uitgerust met een meter voor de actieradius die permanent aangeeft hoeveel energie uw auto verbruikt of opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om het rendement van de accu te optimaliseren.

520x293_Czero_Elec_5.jpg

OPLADEN

Thuis via het stopcontact

307x132_Czero_Elec_2.jpg

Stop de meegeleverde laadkabel in een normaal 220 V-stopcontact. Het opladen van uw Citroën C-Zero duurt dan 8 tot 11 uur, afhankelijk van de geleverde stroomsterkte.

Via een speciaal laadpunt

307x132_Czero_Elec_3.jpg

Bij speciale laadpunten kunt u de elektrische auto in 30 minuten tot 80% opladen.

Met bewegingsenergie

307x132_Czero_Elec_4.jpg

Tijdens het vaart minderen fungeert de elektromotor van de Citroën C-Zero als generator. Deze zet de bewegingsenergie van de auto om in elektrische energie voor de accu.

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar,in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een Citroën C-ZERO in uw buurt te vinden

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top