COVID-19 | ONZE VERKOOPPUNTEN ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN, VRAAG NAAR ONZE BESCHIKBARE DIENSTEN

MEER WETEN

Verwijzing in seconden
1
2
3
4
5

EEN GARANTIE VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID

Qualité-sécurité-avec-logo-1500X562-CL-17.060.012

Met de nieuwe E-Mehari plukt u de vruchten van het label ‘Origine France Garantie’. Hij is de eerste elektrische wagen die met het label kan pronken. Zijn in Quimper geproduceerde batterij en zijn nieuwe, ijzerhoudende structuur met doorgedreven anticorrosiebehandeling afkomstig uit de PSA-fabriek van Rennes staan borg voor de kwaliteit.

HEADERS-Electric_NL

EEN ICONISCH DESIGN VOOR UW ONDERNEMING

UNIEK, LUDIEK EN ZUIVERMet zijn unieke stijl blijft de nieuwe Citroën E-Mehari een symbool van vrijheid, sereniteit en ontspanning. Zo sluit hij zich perfect aan bij de geest van de oorspronkelijke Mehari
Citroëns icoon uit 1968.

EEN NIEUWE VERSIE MET HARD TOP: EEN ECHTE CABRIOLET VOOR HET HELE JAAR

1500-X-600-E-Mehari-Courrèges-Hard-Top-CL_17.060

Met zijn verwijderbare Hard Top en zij- en achterruiten werpt de nieuwe Citroën E-MEHARI zich op als een auto voor elk weertype en alle wegen, waarmee je het hele jaar door kunt rijden. De Hard Top zorgt voor een uitstekende akoestische en thermische isolatie. Natuurlijk blijft ook de Soft Top met stoffen dak en soepele zijruiten verkrijgbaar.

COMFORT

EEN NIEUW INTERIEUR

Planche-de-bord-V2-1500X646-CL-17.060

De Nieuwe Citroën E-MEHARI biedt voortaan een hertekend dashboard met een strook in koetswerkkleur, een nieuw stuurwiel, de unieke Beige binnenbekleding en opbergruimtes in de middenconsole en de deuren. Hij is ook uitgerust met een Bluetooth®-audiosysteem van Parrot en beschikt over frontale en laterale airbags vooraan.

17E4

4 COMFORTABELE ZITPLAATSEN

MET EASY ENTRY-SYSTEEM

De nieuwe Citroën E-MEHARI biedt plaats aan vier personen. Beide omhullende en in de hoogte regelbare voorzetels kantelen dankzij het Easy Entry-systeem naar voren voor een vlotte instap achterin. Ze hebben bovendien een positiegeheugen. De achterbank kan worden neergeklapt om ruimte vrij te maken voor uw vrijetijdsuitrusting of werkmateriaal. Van de stoffen zetelbekleding zijn twee uitvoeringen beschikbaar: Beige met textuurinleg en Oranje met watersportpatroon.

EEN AFWASBAAR INTERIEUR

Lavable à l'eau V4 DEF

Met zijn koetswerk uit ABS, een licht en resistent materiaal dat bestand is tegen kleine schokken en corrosie, toont de nieuwe Citroën E-MEHARI zich bijzonder gebruiksvriendelijk: de binnenzijde, die is afgewerkt met een waterafstotende stof, kan net als de buitenzijde worden schoongemaakt met een tuinslang.

SUPERHANDIG: STARTEN EN VERGRENDELEN MET DE RFID-SLEUTELHANGER

CL_17.060-007-combinée-avec-020-et-018

U vergrendelt en ontgrendelt de nieuwe Citroën E-MEHARI met de handige RFID*-sleutelhanger, die u gewoon voor de lezer onderaan de voorruit houdt. Met deze sleutelhanger kunt u de oplaadstekker uittrekken, de deuren ontgrendelen, wegrijden en de koffer openen. Ook het opbergvak van 78 liter in de koffer kunt u met de sleutelhanger vergrendelen en ontgrendelen.

DE AFMETINGEN VAN CITROËN E-Mehari

Lengte

3809 mm

Breedte

1728 mm

Hoogte

1653 mm

koffervolume

200 / 800 Liter

100%-électrique-V2-597X398-CL-17.060

100% ELEKTRISCH

KRACHTIG, SCHOON EN STIL

De nieuwe, zuiver elektrische Citroën E-MEHARI is uitgerust met de uitgekiende batterijtechnologie van de Franse groep Bolloré: de lithium-metaalpolymeerbatterij (LMP®) garandeert een performante en tegelijk milieuvriendelijke rijervaring. Deze nieuwe versie levert bovendien bijna 20 procent meer koppel. Omdat hij zo stil is, heeft de Nieuwe Citroën E-MEHARI een geluidssignaal dat actief is bij snelheden tot 30 km/u om voetgangers te waarschuwen dat hij nadert. Dankzij zijn batterij haalt de Nieuwe Citroën E-MEHARI een topsnelheid van 110 km/u en heeft hij een gehomologeerd rijbereik van 195 km over de gemengde NEDC-cyclus*. * New European Driving Cycle.
Top