Verwijzing in seconden

MONOVOLUME MET 5 PLAATSEN

De C4 SpaceTourer Business verenigt de allerbeste knowhow van Citroën op het vlak van architectuur, comfort en technologie. Zijn moderne en dynamische lijnenspel getuigt van een sterk karakter. De C4 SpaceTourer Business biedt professionele klanten een uitzonderlijk comfortpeil, een toonaangevende interieurruimte, een doorgedreven modulariteit en tal van connectiviteitstechnologieën.

11 rijhulpsystemen
11 rijhulpsystemen

Elf geruststellende en veiligheidsverhogende rijhulpsystemen die elke dag hun nut bewijzen: de C4 SpaceTourer Business vereenvoudigt manoeuvres met Park Assist, ondersteunt bestuurders met de verkeerbordenherkenning en snelheidsaanbevelingen en voorkomt ongevallen met de waakzaamheidsassistent en Active Safety Brake. 

Een compacte monovolume
Een compacte monovolume

De architectuur van de Citroën C4 SpaceTourer verzekert al uw passagiers een optimaal plaatsaanbod en behoudt tevens de compacte afmetingen om uw verplaatsingen te vergemakkelijken: een lengte van 4,44 meter, een breedte van 1,83 meter, een hoogte van 1,61 meter en een wielbasis van 2,78 meter.

Een royale en moduleerbare ruimte
Een royale en moduleerbare ruimte

De Citroën C4 SpaceTourer beschikt over 537 liter koffervolume om het in- en uitladen te vergemakkelijken. Met de tweede zetelrij in de voorste stand, stijgt dat volume zelfs tot 630 liter. De handenvrije kofferklep geeft u vlot toegang tot de koffer, zelfs wanneer u de handen vol hebt. Een geventileerd handschoenkastje, diverse opbergvakken voorin en achterin... De Citroën C4 SpaceTourer speelt in op alle behoeften van veelrijders.

Connectiviteitstechnologieën
Connectiviteitstechnologieën

De Citroën C4 SpaceTourer biedt zijn passagiers drie connectiviteitssystemen om in alle rust te kunnen navigeren en tegelijk de continuïteit tussen hun digitale universum en de wagen te verzekeren. Communiceer, navigeer, ontspan - dankzij de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen!  

Boite4_18K13_597X500

Nieuwe automatische EAT8-versnellingsbak

Om zoveel mogelijk comfort en rijplezier te kunnen bieden, is de Citroën C4 SpaceTourer beschikbaar met de automatische achtversnellingsbak EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Deze EAT8-versnellingsbak optimaliseert de schakelovergangen en draagt zo bij tot lagere verbruiks- en CO2-waarden. De nieuwe, automatische EAT8-versnellingsbak kan het verbruik met 7 procent verlagen in vergelijking met de EAT6-versie. Dat is te danken aan zijn hogere rendement door de uitbreiding van het stop-startsysteem tot 20 km/u, de overgang naar acht verhoudingen, het lagere gewicht en de compactere afmetingen.

AFMETING

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

koffervolume

Liter

11 RIJHULPSYSTEMEN


OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top