Verwijzing in seconden

MONOVOLUME MET 7 PLAATSEN

De Grand C4 SpaceTourer Business verenigt de allerbeste knowhow van Citroën op het vlak van architectuur, comfort en technologie. Zijn elegante, moderne en dynamische lijnenspel getuigt van een sterk karakter. De C4 SpaceTourer Business biedt professionele klanten een uitzonderlijk comfortpeil, een toonaangevende interieurruimte en modulariteit en tal van connectiviteitstechnologieën.

11 rijhulpsystemen
11 rijhulpsystemen

Elf geruststellende en veiligheidsverhogende rijhulpsystemen die elke dag hun nut bewijzen: de C4 SpaceTourer Business vereenvoudigt manoeuvres met Park Assist, ondersteunt bestuurders met de verkeerbordenherkenning en snelheidsaanbevelingen en voorkomt ongevallen met de waakzaamheidsassistent en Active Safety Brake. 

Een compacte maar ruime monovolume
Een compacte maar ruime monovolume

De architectuur van de Citroën C4 SpaceTourer verzekert een maximale interieurruimte binnen compacte buitenafmetingen. De Citroën Grand C4 SpaceTourer werpt zich dan ook op als de referentie in termen van plaatsaanbod. Deze nieuwe versie werd ontworpen met het oog op een vlottere toegang tot het interieur en een optimale benutting van de ruimte voor passagiers en hun bagage.

Een royale en moduleerbare interieurruimte
Een royale en moduleerbare interieurruimte

De Citroën Grand C4 SpaceTourer beschikt over 645 liter koffervolume en een gemotoriseerde achterklep om het in- en uitladen te vergemakkelijken. Met de tweede zetelrij in de voorste stand stijgt het volume zelfs tot 704 liter. De handenvrije kofferklep geeft u vlot toegang tot de koffer, zelfs wanneer u de handen vol hebt. Airconditioning, opbergvakken, tablet... U reist steeds in de beste comfortomstandigheden.

Connectiviteitstechnologieën
Connectiviteitstechnologieën

De Citroën C4 SpaceTourer biedt zijn passagiers drie connectiviteitssystemen om in alle rust te kunnen navigeren en tegelijk de continuïteit tussen hun digitale universum en de wagen te verzekeren. Communiceer, navigeer, ontspan - dankzij de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen!  

Citroën Grand C4 SpaceTourer Business motoren

Automatische EAT8-versnellingsbak

Om zoveel mogelijk comfort en rijplezier te kunnen bieden, is de Citroën C4 SpaceTourer beschikbaar met de automatische achtversnellingsbak EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Deze EAT8-versnellingsbak optimaliseert de schakelovergangen en draagt zo bij tot lagere verbruiks- en CO2-waarden. De nieuwe, automatische EAT8-versnellingsbak kan het verbruik met 7 procent verlagen in vergelijking met de EAT6-versie. Dat is te danken aan het hogere rendement door de uitbreiding van het stop-startsysteem tot 20 km/u en de overgang naar acht verhoudingen.

AFMETING

Lengte

4602 mm

Breedte

1826/2117 mm

Hoogte

1638/1644 mm

koffervolume

645 / 704 m3

11 RIJHULPSYSTEMEN


OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top