Verwijzing in seconden

EEN COMPLEET ASSORTIMENT DAT AFGESTEMD IS OP AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN

pro

Bent u vakman, winkelier, beoefenaar van een vrij beroep, eigenaar van een klein of middelgroot bedrijf, lokale overheidsdienst, taxi, rijschool of key-account? Ontdek de aanbiedingen van Citroën die door en voor professionals zijn opgesteld.

279x120_Nous-connaitre_2.jpg

BEDRIJFSWAGENS

Bestelwagens, bestelbussen, vrachtwagens, omgebouwde en aangepaste voertuigen die afgestemd zijn op de specifieke kenmerken van uw beroep ... De bedrijfsmodellen van Citroën zijn zodanig ontwikkeld dat ze voorzien in alle wensen van vakmensen, eigenaars van kleine tot middelgrote bedrijven en transportberoepen.

279x120_Nous connaitre_3.jpg

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Citroën zet zich al jaren in voor het milieu en ontwikkelt technologieën die 100% schoon, verantwoord en innoverend zijn ... Net als uw bedrijf!

279x120_Nous-connaitre_4.jpg

VOERTUIGEN VOOR EEN SPECIFIEKE TOEPASSING

Bent u taxichauffeur, eigenaar van een rijschool of van een medisch voertuig? Citroën houdt rekening met de behoeften van uw beroep en kan u een voertuig leveren waarmee u direct aan de slag kunt.

279x120_Nous-connaitre_5.jpg

WAGENPARK & KEY-ACCOUNT

Hebt u een groot wagenpark (>500 voertuigen) en wilt u uw wagens onder optimale omstandigheden omruilen? Een van onze bedrijfsaccountmanagers helpt u hierbij en geeft u advies voor de dagelijkse optimalisering van uw wagenpark.

• Keuze van een wagenpark dat is afgestemd op de behoeften van uw teams.
• Persoonlijk advies in verband met de juiste financieringsformule voor uw wagenpark.
• Een inzetplan op maat voor het hele gebied.
• Ontwikkeling van dienstenoplossingen in het Citroën Business Center-netwerk.

EEN ASSORTIMENT VAN ZAKELIJK GEÖRIENTEERDE SERVICES

Citroën Professionnel biedt u een compleet aanbod diensten die afgestemd zijn op uw professionele behoeften en het beheer van uw wagenpark vereenvoudigen.

Professionalisme, beschikbaarheid en deskundigheid: die waarden leggen we aan de dag om u te ondersteunen en om oplossingen te ontwikkelen die perfect afgestemd zijn op de behoeften van uw bedrijf. 

Mobiliteit

Citroën Professionnel staat garant voor de mobiliteit en de beschikbaarheid van uw teams 24 uur per dag en 7 dagen per week*.

Nabijheid

Profiteer van de deskundigheid van ons netwerk van Citroën BUSINESS Centers:

- u te helpen bij de keuze van uw voertuigen,
- te bepalen wat de beste strategie is voor de aankoop van voertuigen,
- u de beste instrumenten te bieden voor het beheer van uw vloot,...

Besparing

Beheer uw werkingskosten en optimaliseer uw gebruikskosten en wagenparkbeheer: gematigd brandstofverbruik, geoptimaliseerde restwaarde, minder CO2-uitstoot tijdens het rijden en Citroën BUSINESS Finance-aanbiedingen.

Eenvoud

Citroën Business Finance voldoet aan uw wensen met diensten en instrumenten die het beheer van uw wagenpark bij leasing op lange termijn optimaliseren:

• Interparc: aansturing van uw wagenpark
• Interparc Connect Management: beheer en monitoring van uw voertuigen in real-time
• Tankkaarten: nauwkeurig beheer van uw brandstofkosten
• Voorlopig voertuig: oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften

Verantwoordelijkheid

De modellen van Citroën Professionnel zorgen ervoor dat uw bedrijf op de meest milieuvriendelijke manier de weg opgaat met motoren die steeds minder schadelijk zijn voor het milieu en een compleet assortiment aan elektrische voertuigen.

Mentions légales
597x597__Nous connaitre_6.jpg
Top