Verwijzing in seconden

VEELZIJDIG, PRAKTISCH EN RUIM

VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

De Citroën Berlingo Business beschikt over alle argumenten om zakelijke gebruikers te verleiden door durf, functionaliteit en comfort met elkaar te verzoenen. Hij plukt de vruchten van het CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma dat alle inzittenden innovatieve, hoogtechnologische en intelligente oplossingen aanreikt. Met zijn robuuste design en vloeiende lijnen geeft de Citroën Berlingo Business uw onderneming een modern elan.

UITGESPROKEN PERSOONLIJKHEID
UITGESPROKEN PERSOONLIJKHEID

De Citroën Berlingo Business waait als een frisse wind door uw onderneming met een hoge en korte motorkap om de weg te domineren, een opvallende en brede neus, een naar voren geplaatste voorruit, Airbumps® en een kleurrijke signatuur.

MODULARITEIT
MODULARITEIT

De drie achterzetels van de Citroën Berlingo Business kunnen afzonderlijk of samen in de vloer worden weggeklapt. Ze passen zich perfect aan de gewenste configuratie aan en bieden een vlakke vloer. In XL-formaat biedt de Citroën Berlingo een koffervolume tot 4.000 liter en een laadlengte van meer dan 3 meter.

ACHTTIEN RIJHULPSYSTEMEN
ACHTTIEN RIJHULPSYSTEMEN

De Citroën Berlingo Business gaat met zijn tijd mee en beschikt over achttien veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder het head-up display, de noodremhulp en de parkeersensoren. De rijhulpsystemen vergemakkelijken manoeuvres, ondersteunen de bestuurder en voorkomen ongevallen.

VIER TRANSPORTOPLOSSINGEN
VIER TRANSPORTOPLOSSINGEN

Met zijn capacitieve 8”-scherm beschikt de Citroën Berlingo Business over vier connectiviteitstechnologieën, waaronder een draadloze smartphone-lader, het geconnecteerde 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning en Mirror Screen. Voor nog meer sereniteit tijdens uw zakenreizen is de Citroën Berlingo uitgerust met de Citroën Connect Box met Pack SOS en Assistance.

Boite-de-vitesses-EAT8_625x400

MOTOREN

EEN EFFICIËNT GAMMA VAN DE NIEUWSTE GENERATIEDe Citroën Berlingo Business biedt een brede waaier aan uiterst performante motoren.

De allernieuwste EAT8-achttrapsautomaat van Citroën is verkrijgbaar op de BlueHDi 130 S&S-dieselmotor. Hij tilt comfort en rijplezier naar nieuwe hoogten.


18 RIJHULP- EN VEILIGHEIDSSYSTEMEN

EEN CONCENTRAAT VAN TECHNOLOGIEËN

2 MATEN

De Citroën Berlingo Business is leverbaar in twee lengtes (M en XL) en biedt naar keuze vijf of zeven zitplaatsen met een optimaal comfortniveau.

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

koffervolume

Liter


aantal plaatsen

MTM

KG

MODUTOP®

92 LITER OPBERGRUIMTE EN LICHTINVAL

De Modutop® omvat een dakconsole die toegankelijk is vanaf de achterste plaatsen of vanaf de koffer. Deze gecompartimenteerde, doorschijnende boog laat zien welke voorwerpen hij bevat.

Modutop-Rangements_DSK_1500x600

CITROËN EN FREE2MOVE

OM UW WAGENPARK TE OPTIMALISEREN

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

 

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Top