Verwijzing in seconden

DESIGN

C3_AIRCROSS_Lifestyle_face-haute_sur_route_1500x500

De C3 Aircross SUV is een compacte SUV die zich onderscheidt door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming dankzij grote wielen en een hoog geplaatste motorkap, die geaccentueerd wordt door de verchroomde visgraat met geïntegreerde LED-lichtsignatuur.

ONTDEK HEM IN VIDEO

AFMETINGEN VAN C3 Aircross SUV BUSINESS

Dimensions C3 Aircross Business

De 4,15 meter korte C3 Aircross SUV slaagt erin zijn compacte exterieurafmetingen te combineren met een ruim plaatsaanbod in het interieur. C3 Aircross SUV behoort tot de grootste kleine SUV’s in termen van dakhoogte en biedt daardoor opmerkelijk veel hoofdruimte. Ook de beenruimte voor- en achterin is royaal, zodat hij plaats biedt aan vijf personen.

Het maakt van elke rit een aangenaam moment om te beleven en te delen met anderen.

MODULARITEIT & COMFORT

C3_AIRCROSS_Tableau_de_Bord_Havana_1500x500

De C3 Aircross SUV plukt de vruchten van alle knowhow van Citroën en verzekert u een optimaal reiscomfort.

Elke rit maakt het leven aangenamer. Om de passagiers te ontvangen en hun welzijn naar een hoger niveau te tillen, filtert de C3 Aircross SUV alle oneffenheden weg en besteedt hij erg veel aandacht aan de lichtinval en de materiaalkeuze, om een behaaglijke cocon te creëren.


De C3 Aircross SUV kan schermen met een onovertroffen modulariteit dankzij een achterbank met twee afzonderlijk verschuifbare delen (2/3-1/3) en een inklapbare passagierszetel vooraan.

C3_AIRCROSS_Lifestyle_coffre_ouvert_597x400

EEN UITZONDERLIJKE KOFFERINHOUD

De C3 Aircross SUV heeft een uitzonderlijk koffervolume van 410 liter, dat bovendien kan worden uitgebreid tot 520 liter door de achterbank helemaal naar voren te schuiven.

Ook biedt hij een grote kofferopening en een kofferdrempel die met zijn vorm en tilhoogte het laden vereenvoudigt. Het maximale bagagevolume met ingeklapte achterbank bedraagt 1.289 liter.

PANORAMISCH SCHUIFDAK

C3_AIRCROSS_Toit-Vitré-Panoramique_747x322

Het grote panoramische schuifdak biedt de bestuurder en zijn passagiers een uitzonderlijke lichtinval, die hand in hand gaat met een gevoel van welzijn, zowel met het dak open als met het dak dicht. Voor nog meer comfort beschikt de C3 Aircross SUV over (optionele) zonneschermen voor de zitplaatsen achteraan.

Een onuitgegeven aanbod in deze SUV-klasse.

GECONNECTEERDE NAVIGATIE & CITROËN CONNECT BOX

C3_AIRCROSS_Navigation_Connectée_747x322

CITROËN Connect Nav biedt een 3D-navigatiesysteem in combinatie met de geconnecteerde services van TomTom en met spraakherkenning.

Door de CITROËN Connect Box te combineren met CITROËN Connect Nav, kan de bestuurder genieten van geconnecteerde navigatie zonder de dataverbinding van zijn smartphone te gebruiken.

De CITROËN Connect Box wordt aangeboden inclusief het SOS-Pack en Pechverhelping.

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

C3_AIRCROSS_Affichage_Tête_haute_747x322

Het systeem projecteert essentiële rijgegevens:

snelheid, tips van de snelheidsregelaar en -begrenzer, botswaarschuwingen en navigatieaanwijzingen.

Mirror Screen

C3_AIRCROSS_Mirror_Screen_747x322

Met de Mirror Screen-functie kan het aanraakscherm het display van een compatibele smartphone kopiëren of weergeven.

Mirror Screen werkt met Android Auto, Apple CarPlay™ en MirrorLink®.

DRAADLOZE SMARTPHONE-LADER

C3_AIRCROSS_Recharge_sans_Fil_747x322

Met dit systeem kunnen via magnetische inductie Qi-compatibele smartphones worden opgeladen in het daartoe voorziene opbergvak in de middenconsole. Zo hebt u geen vervelende kabels meer nodig.

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top