Verwijzing in seconden

DESIGN

SUV C3 Aircross BUSINESS DESIGN

De SUV Citroën C3 Aircross is een compacte SUV die zich onderscheidt door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming dankzij grote wielen en een hoog geplaatste motorkap, die geaccentueerd wordt door de verchroomde visgraat met geïntegreerde LED-lichtsignatuur.

ONTDEK HEM IN VIDEO

AFMETINGEN VAN SUV C3 Aircross BUSINESS

Lengte

4154 mm

Breedte

1756/1976 mm

Hoogte

1597/1637 mm

koffervolume

410 / 1289 m3

MODULARITEIT & COMFORT

SUV C3 Aircross BUSINESS MODULARITEIT & COMFORT

De SUV C3 Aircross plukt de vruchten van alle knowhow van Citroën en verzekert u een optimaal reiscomfort. Elke rit maakt het leven aangenamer. Om de passagiers te ontvangen en hun welzijn naar een hoger niveau te tillen, filtert de SUV C3 Aircross alle oneffenheden weg en besteedt hij erg veel aandacht aan de lichtinval en de materiaalkeuze, om een behaaglijke cocon te creëren. De SUV C3 Aircross kan schermen met een onovertroffen modulariteit dankzij een achterbank met twee afzonderlijk verschuifbare delen (2/3-1/3) en een inklapbare passagierszetel vooraan.

SUV C3 Aircross BUSINESS EEN UITZONDERLIJKE KOFFERINHOUD

EEN UITZONDERLIJKE KOFFERINHOUD

De SUV C3 Aircross heeft een uitzonderlijk koffervolume van 410 liter, dat bovendien kan worden uitgebreid tot 520 liter door de achterbank helemaal naar voren te schuiven.

Ook biedt hij een grote kofferopening en een kofferdrempel die met zijn vorm en tilhoogte het laden vereenvoudigt. Het maximale bagagevolume met ingeklapte achterbank bedraagt 1.289 liter.

PANORAMISCH SCHUIFDAK

SUV C3 Aircross BUSINESS PANORAMISCH SCHUIFDAK

Het grote panoramische schuifdak biedt de bestuurder en zijn passagiers een uitzonderlijke lichtinval, die hand in hand gaat met een gevoel van welzijn, zowel met het dak open als met het dak dicht. Voor nog meer comfort beschikt de SUV C3 Aircross over (optionele) zonneschermen voor de zitplaatsen achteraan.

Een onuitgegeven aanbod in deze SUV-klasse.

GECONNECTEERDE NAVIGATIE & CITROËN CONNECT BOX

SUV C3 Aircross BUSINESS GECONNECTEERDE NAVIGATIE

CITROËN Connect Nav biedt een 3D-navigatiesysteem in combinatie met de geconnecteerde services van TomTom en met spraakherkenning.

Door de CITROËN Connect Box te combineren met CITROËN Connect Nav, kan de bestuurder genieten van geconnecteerde navigatie zonder de dataverbinding van zijn smartphone te gebruiken.

De CITROËN Connect Box wordt aangeboden inclusief het SOS-Pack en Pechverhelping.

HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR

SUV C3 Aircross BUSINESS HEAD-UP DISPLAY

Het systeem projecteert essentiële rijgegevens:

snelheid, tips van de snelheidsregelaar en -begrenzer, botswaarschuwingen en navigatieaanwijzingen.

Mirror Screen

SUV C3 Aircross BUSINESS Mirror Screen

Met de Mirror Screen-functie kan het aanraakscherm het display van een compatibele smartphone kopiëren of weergeven. Mirror Screen werkt met Apple CarPlay™.

DRAADLOZE SMARTPHONE-LADER

SUV C3 Aircross BUSINESS DRAADLOZE SMARTPHONE-LADER

Met dit systeem kunnen via magnetische inductie Qi-compatibele smartphones worden opgeladen in het daartoe voorziene opbergvak in de middenconsole. Zo hebt u geen vervelende kabels meer nodig.

4 EFFICIËNTE MOTOREN VAN DE LAATSTE GENERATIE

In de benzineversie behoren de 1.2 PureTech 110 S&S en 1.2 PureTech 130 S&S turbomotoren tot de nieuwe familie van PureTech-benzinemotoren. Dit gamma motoren zorgt voor een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot, terwijl ze nog feller zijn dan de vorige generatie. In de dieselversie zijn de 1.5 BlueHDi 100 en 1.5 BlueHDi 120 S&S motoren uitgerust met technologie die de vervuilende uitstoot continu beperkt om te voldoen aan de Euro 6 normen. Een EAT6 automatische transmissie met Stop & Start is beschikbaar op de 1.2 PureTech 110 benzinemotor.

SUV C3 Aircross BUSINESS MOTOREN

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top