COVID-19 | ONZE VERKOOPPUNTEN ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN, VRAAG NAAR ONZE BESCHIKBARE DIENSTEN

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

DESIGN & PROPORTIES

1500x646.jpg

CITROËN C3 Business staat voor een zuiver en optimistisch design, een expressieve en unieke morfologie, innovatie en charisma… Een nieuwe wind voor het imago van uw bedrijf!

ONTDEK DE C3 IN DEZE VIDEO

PAST OVERAL IN!

Met zijn ingehouden lengte van minder dan 4 m is de C3 Business bijzonder wendbaar en manoeuvreerbaar om uw verplaatsingen in de stad te faciliteren.

Hij is voorzien van 5 deuren en 5 zitplaatsen: praktisch in alle omstandigheden!
Lengte: 3,99 m
Breedte: 1,82 m  
Hoogte: 1,49 m
Wielbasis: 2,54 m
Kofferinhoud: 300 l

Dimension de la nouvelle Citroen C3

EEN EENVOUDIG, MODERN EN EFFICIËNT DESIGN.

307x132_1.jpg

-

307x132_2.jpg

-

307x132_3_.jpg

-

MODULARITEIT EN COMFORT

1500x646_2.jpg

Zodra u instapt in de C3 Business, voelt u een echte perceptie van welzijn dankzij de visueel en fysiek comfortabele zetels en de vele ingenieuze opbergruimtes. Dit homogeen geheel dompelt u onder in een heuse welzijnsbubbel...

Coffre de la nouvelle C3

RUIMTELIJKHEID
& INGENIEUZE OPBERGRUIMTES

De opbergruimtes werden zo functioneel mogelijk ontworpen. De C3 Business is voorzien van een intelligent bedachte centrale opbergruimte die vooraan maximaal plaats vrijmaakt, aangevuld met het grootste handschoenkastje van het segment (6,25 l). Ook de deuren vooraan zijn voorzien van grote opbergvakken. De heldere kleur die voor de binnenkant van deze opbergvakken werd gekozen, contrasteert met de voorwerpen die in de rommelbakjes worden gelegd, zodat ze gemakkelijker teruggevonden kunnen worden. Tot slot beschikt de C3 Business over een kofferinhoud van bijna 300 liter om te voldoen aan al uw professionele behoeften.

PANORAMISCH GLAZEN DAK

747x322_5.jpg

Dankzij zijn panoramisch glazen dak genieten de passagiers van de Citroën C3 van een buitengewone lichtinval in de hele cabine, wat het gevoel van ruimte en openheid naar buiten toe versterkt. De inzittenden kunnen de lichtintensiteit op elk moment aanpassen dankzij het verduisteringspaneel van het glazen dak.

COMFORT IN DE CABINE

747x322_6.jpg

De zetels zijn uiterst comfortabel... U zult het gevoel hebben dat u in uw salon zit! Dit welzijn wordt versterkt door het horizontale dashboard dat zorgt voor een gevoel van ruimte en wijdte in de cabine. De interieurstijl onderscheidt zich met onder meer de inbouw van een riem als deurgreep en stofbekleding op het dashboard.

EQUIPEMENTS & TECHNOLOGIES

1500x646_3.jpg

Adembenemende panorama's, prachtige uitzichten, stadswandelingen: De C3 BUSINESS draait de film van uw rijervaringen met ConnectedCAM Citroën™. Dit camerasysteem is ingebouwd in de binnenspiegel en registreert wat u voor u ziet vanuit de auto. Deze camera is dus de getuige van uw dagelijkse rijervaringen:
Maak met één eenvoudige klik een foto of een video van wat u ziet en deel hem op de sociale media. Al wat zich voor uw bumper afspeelt, wordt geregistreerd. Dit systeem kan dus nuttig zijn als u betrokken raakt bij een incident.

C3 Société : Connected Cam

ConnectedCAM Citroën TM

Adembenemende panorama's, prachtige uitzichten, stadswandelingen: De C3 BUSINESS draait de film van uw rijervaringen met ConnectedCAM Citroën™. Dit camerasysteem is ingebouwd in de binnenspiegel en registreert wat u voor u ziet vanuit de auto. Deze camera is dus de getuige van uw dagelijkse rijervaringen: Maak met één eenvoudige klik een foto of een video van wat u ziet en deel hem op de sociale media. Al wat zich voor uw bumper afspeelt, wordt geregistreerd. Dit systeem kan dus nuttig zijn als u betrokken raakt bij een incident.

DE RIJHULPSYSTEMEN VAN DE CITROËN C3 TEN BEHOEVE VAN DE EFFICIËNTIE VAN UW TEAMS

AideConduite_1.jpg

Bovenop de geconnecteerde radio – standaard in de Business-uitvoering – kunt u met het navigatiesysteem –dat standaard in de Business GPS-uitvoering – files vermijden en genieten van een betere routebegeleiding met geoptimaliseerde wegenkaarten. De belangrijkste Europese steden en de reliëfs zijn in 'Full 3D' in kaart gebracht: heel wat gebouwen en monumenten worden in drie dimensies weergegeven... U bespaart tijd en brandstof, en u wint aan efficiëntie en reactiviteit!

AideConduite_2.jpg

Dit systeem geeft via een pictogram in de spiegels aan dat er zich een voertuig in de dode hoeken bevindt. Deze functie is gebaseerd op hetzelfde principe als de achteruitrijradars en is een grote veiligheidstroef op, bijvoorbeeld, stedelijke snelwegen.

AideConduite_3.jpg

Voelt u zich wat vermoeid? Dit systeem laat u weten wanneer het tijd is om een pauze in te lassen. De waarschuwing wordt uitgezonden na een rit van twee uur bij snelheden van meer dan 65 km/u. Zolang de rit niet onderbroken wordt door een pauze, zal deze waarschuwing elk uur herhaald worden.

AideConduite_4.jpg

De achteruitrijcamera zorgt er, bij het in achteruit schakelen, voor dat het achteraanzicht van het voertuig weergegeven wordt op het hoofdscherm. Dit zicht wordt omringd met kleurschakeringen die de nabijheid van een eventueel obstakel aangeven. Een echt ruim zicht om al uw manoeuvres te vergemakkelijken!

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

Met dit systeem wordt een verzwakte waakzaamheid of gewoon een moment van onoplettendheid aan het stuur voorkomen. Zodra de auto een witte lijn overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer geactiveerd werd, zal de elektronica van het systeem een alarm laten weerklinken. U wordt bij het overschrijden van de wegmarkering gewaarschuwd door piepgeluiden en een visueel alarm.

747x322_Citroën_C3_alerte_somnolence.jpg

De dodehoekbewaking geeft via een pictogram in de spiegels aan dat er zich een voertuig in de dode hoeken bevindt. De werking van dit systeem is gebaseerd op het principe van de achteruitrijsensoren. Het is een grote troef wat veiligheid betreft, bijvoorbeeld op de stadswegen.

BETER PRESTERENDE EN EFFICIËNTERE MOTOREN

BlueHDi diesel- & PureTech-benzinemotoren
De C3 Business wordt aangeboden met de 1.2 PureTech 82 MAN benzinemotoren de 1.6 BlueHDi 75 S&S MAN dieselmotor die synoniem zijn met veel rijplezier en tegelijk met zuinigheid en milieuvriendelijkheid.
 
En dankzij de BlueHDi-technologie, een uitlaatlijn die de partikelfilter combineert met de SCR-technologie, biedt CITROËN een efficiënt en duurzaam antwoord op de uitstoot van dieselmotoren. Een betaalbare spitstechnologie die het rijcomfort vrijwaart!

520x293_7.jpg

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top