Verwijzing in seconden

De new C4 Cactus Business: een grondige vernieuwing voor de C4 Cactus Business, die het DNA van zijn segment op het vlak van technologie en motorversies overneemt, maar zich onderscheidt door zijn unieke karakter en toonaangevende comfort. De new Citroën C4 Cactus Business is de ultracomfortabele berline bij uitstek, de ideale wagen voor wie regelmatig lange afstanden aflegt of elke dag verscheidene ritten maakt.

Ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™
Ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™

Voor een hoogtechnologisch comfort meet de new C4 Cactus Business Berline zich een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™ aan. Die filtert zowel grote als kleine oneffenheden in het wegdek waardoor men de indruk krijgt boven de weg te zweven. Tegelijk garandeert ze een uitstekende beheersing van de koetswerkbewegingen en een uitzonderlijke dynamiek.

‘Advanced Comfort'-zetels
‘Advanced Comfort'-zetels

Een innovatieve constructie met hogedichtheidsschuim in de kern en dikker textuurschuim als bovenlaag garandeert een blijvend zacht en toch stevig zitcomfort.

Twaalf rijhulpsystemen
Twaalf rijhulpsystemen

Twaalf geruststellende en veiligheidsverhogende rijhulpsystemen die elke dag hun nut bewijzen: ze vereenvoudigen manoeuvres met Park Assist, ondersteunen de bestuurder met een verkeerbordenherkenning en voorkomen ongevallen met de waakzaamheidsassistent en Active Safety Brake. Beleef de weg in alle sereniteit.

Citroën Connect Nav met Mirror Screen
Citroën Connect Nav met Mirror Screen

Citroën Connect Nav: 3D-kaarten, realtime geconnecteerde services (TomTom® Trafic, enz.) en spraakherkenning.

Mirror Screen: Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink® 

Citroën Connect Box: service voor nood- en pechoproepen met positiebepaling, 24/24 uur en 7/7 dagen beschikbaar 

625x500-C4-Cactus-Blanche-Moteur

VIJF MOTOREN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Milieuvriendelijkheid en rijplezier

De new Citroën C4 Cactus Business Berline verenigt levendigheid, hernemingen, acceleraties en rijplezier dankzij de combinatie van een licht en efficiënt platform en de nieuwste generatie motoren. De PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie, verkozen tot motoren van het jaar*, voldoen net als de BlueHDi-dieselmotoren aan de Europese Euro 6.2-norm, die als doel heeft de NOx-uitstoot en het brandstofverbruik te verlagen. De EAT6-versnellingsbak, die aan de PureTech 110 S&S-motor kan worden gekoppeld, biedt door zijn snelle schakelovergangen een uitzonderlijke vlotheid en een hoog gebruikscomfort. De New Citroën C4 Cactus Business is ook beschikbaar als PureTech 130 S&S MAN6. (*) De jury van ‘The International Engine of the Year Awards’, die ingericht worden door het Britse magazine ‘Engine Technology International’, heeft Citroën bekroond met de Prijs van Internationale Motor van het Jaar 2015, 2016, 2017 en 2018 voor de PureTech 110 en PureTech 130 S&S in de klasse van motoren met een cilinderinhoud van 1 tot 1,4 liter.

COMPACTE ET HABITABLE

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

koffervolume

M3

TWAALF RIJHULPSYSTEMEN


Ontdek de New Citroën C4 Cactus berline in beeld

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top