Verwijzing in seconden

DE SUV IN DE Ë-COMFORT KLASSE

De Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid is het eerste hybride model van het merk, geïnspireerd door de wensen van professionele klanten. Hij combineert de voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een verbrandingsmotor. Hij kan elektrisch rijden tot 135 km/u, met een bereik van 50 km in WLTP-cyclus en een CO2-uitstoot van 39 g*. Hij is gemakkelijk oplaadbaar, behoudt de persoonlijkheid van de C5 Aircross SUV, maar met specifieke kenmerken van een elektrische aandrijving: speciale interfaces, rijhulp- en connectiviteitstechnologie en Ë-Comfort. Hij biedt meer geluidscomfort in 100% elektrische rijmodus en heeft Advanced Comfort-zetels, een voorbeeldige modulariteit en een koffer van 460 l tot 600 l.

Gemakkelijk opladen
Gemakkelijk opladen

De batterij wordt aan een standaardstopcontact in één nacht opgeladen. Op een Wall box van 32 A duurt dat minder dan 2 uur. Programmeren gebeurt op een aanraaktablet of via uw smartphone. De lader aan de linkerkant van de wagen heeft een led om het opladen te volgen.

Specifieke interfaces
Specifieke interfaces

De SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid heeft een aanpasbaar digitaal instrumentenbord voor weergave van specifieke hybride-informatie, een aanraaktablet van 8” om rij-informatie in te stellen en te bekijken, een moduskeuzeschakelaar (elektrisch, hybride, sport) en een frameloze elektrochrome binnenspiegel met rij-indicator in elektrische modus.

Ë-COMFORT
Ë-COMFORT

Het geluidscomfort van de SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid wordt nog verbeterd dankzij de elektrische modus en de geluiddempende gelaagde ruiten vooraan. Hij heeft brede, verwarmde voorzetels en rugleuningen die comfort, zachtheid en ondersteuning bieden. Hij is de meest moduleerbare wagen in zijn segment en heeft een koffer van 460 l tot 600 l. 

Connectiviteit
Connectiviteit

Met de SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid hebt u ook Connect Play, Citroën Connect Box met SOS & Assistance Pack, draadloos opladen voor uw smartphone, Citroën® ConnectCAM en Connect Nav navigatie die speciaal is aangepast aan elektrisch rijden (laadstations enz.). 

DESIGN

SPECIFIEKE ESTHETISCHE DETAILS

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business DESIGN

De Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid: een echte SUV met een sterk karakter. Hij kan worden verfraaid met specifieke geanodiseerde blauwe accenten (voorbumper en Airbump®-inzetstuk), die specifiek zijn voor de Plug-In hybride versie. Daarnaast zijn er gestileerde "H"-logo's op de twee voorste spatborden en een "Hybride" monogram.

ACTIERADIUS

GEMAKKELIJKER OPLADEN

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business ACTIERADIUS

Aan een standaardstopcontact wordt de batterij in één nacht opgeladen (gedurende 4 tot 7 uur, afhankelijk van het type stopcontact). Als u een Wall Box van 32 A hebt, duurt het opladen minder dan 2 uur. Het opladen kan worden ingepland en uitgesteld zodat u kunt profiteren van voordelige elektriciteitstarieven (daluren). De programmering gebeurt via het aanraaktablet in het interieur of via uw smartphone in de app MyCitroën.

EEN NIEUWE VERSNELLINGSBAK MET 8 VERSNELLINGEN

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business EEN NIEUWE VERSNELLINGSBAK MET 8 VERSNELLINGEN

De 8-versnellingsbak EAT8 is ook geëvolueerd met een geoptimaliseerd schakelgedrag en de toevoeging van een remmodus die het mogelijk maakt om de batterijen op te laden zodra het pedaal wordt losgelaten.

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business MOTOREN

NIEUWE VERSNELLINGSBAK Ë-EAT8

De SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid wordt aangedreven door een combinatie van een PureTech 180 S&S benzinemotor (1,6 l, 180 pk) en een elektromotor van 80 kW.

Hij kan elektrisch rijden tot 135 km/u, met een bereik van 50 km in WLTP-modus (geschatte waarde, meegedeeld ter informatie onder voorbehoud van de lopende WLTP-goedkeuring).

De Ë-EAT8 versnellingsbak werd geperfectioneerd om het schakelen te optimaliseren en nog vlotter te rijden. Hij beschikt over een regeneratieve Brake-modus om de batterijen op te laden.

Ë-COMFORT

NOG MEER COMFORT IN ELEKTRISCHE MODUS

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business Ë-COMFORT

De SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid is nu al een maatstaf op het gebied van comfort, maar breidt de Citroën Advanced Comfort ®-reeks nu ook uit met de voordelen van elektrisch rijden: stille werking, soepel rijden zonder schokken, ogenblikkelijke prestaties en een CO2-uitstoot van 39 g.
De SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid behoudt uiteraard zijn ophangingen met Progressive Hydraulic Cushions™, die alle obstakels en onregelmatigheden op de weg filteren en absorberen, wat de indruk wekt dat hij over de weg zweeft en tegelijkertijd voor een uitzonderlijke wegligging en dynamiek zorgt. Specifiek voor de Plug-In Hybrid-versie van de Nieuwe SUV C5 Aircross is de meerarmige achteras, die een onverstoorbare balans garandeert.
* Geschatte gegevens, opgegeven ter informatie en onder voorbehoud van lopende WLTP-homologatie

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business ‘Advanced Comfort’-zetels

‘Advanced Comfort’-zetels

De SUV Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid beschikt over zetels met een brede zitting en rugleuning In combinatie met het schuim met hoge dichtheid in het midden en een 15 millimeter dikker textuurschuim bovenaan garanderen ze het comfort, de zachte zitting en de ondersteuning bij dagelijkse ritten. De voorzetels kunnen beschikken over een verwarmingssysteem en een meerpuntsmassagesysteem.

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business ‘De meest moduleerbare SUV van zijn generatie

De meest moduleerbare SUV van zijn generatie

De SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid behoudt al zijn voordelen op het gebied van modulariteit met drie individuele zetels achteraan, die verschuifbaar zijn over 150 mm, verstelbaar in 5 verschillende posities voor nog meer comfort, en neerklapbaar voor een vlakke laadvloer. 33 l opbergruimte in het interieur en een koffer  van 460 l tot 600.

TECHNOLOGIES

20 RIJHULPTECHNOLOGIEËN

BLIJF ALTIJD GECONNECTEERD

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business ‘BLIJF ALTIJD GECONNECTEERD

De new SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid is uitgerust met intuïtieve connectiviteitssystemen. Connect Play biedt connectiviteit met AppleCarPlay™ en Android Auto om het reizen ontspannen en aangenaam te maken. Connect Nav heeft niet alleen alle voordelen van een geconnecteerde navigatie (realtime verkeersinformatie, gevarenzones), maar is ook speciaal aangepast aan de hybride aandrijving en geeft elektrische laadstations aan, evenals de actieradius in volledig elektrische modus, afhankelijk van de laadstatus van uw batterij.

AANGEPASTE EN VERNIEUWENDE DIENSTEN

Citroën SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid Business ‘AANGEPASTE EN VERNIEUWENDE DIENSTEN

Connect Assist biedt in het dagelijks verkeer bijstand op de weg, met noodoproep en de gloednieuwe afstandsbediening ë-remote control waarmee u uw wagen op afstand kunt bedienen via de app MyCitroën (vergrendelen/ontgrendelen, programmering van het opladen en thermische preconditioning, raadpleging van de laadstatus van de batterij en het resterende actieradius op brandstof, Eco-Coaching-meldingen, de locatie van de wagen enz.). Een echte persoonlijke assistent in uw smartphone!

SIMULEER DE AUTONOMIE VAN UW SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Pas de volgende parameters aan om uw werkelijke autonomie te ontdekken.

REIS IN ALLE SERENITEIT IN DE SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Zoek op de kaart laadstations die compatibel zijn met uw SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid, in uw buurt, of op uw reis.

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top