COVID-19 | Respect gezondheidsmaatregelen in onze showrooms en ateliers - Citroën zet zich in voor jou

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

DE SUV IN DE Ë-COMFORT KLASSE

De Citroën SUV C5 Aircross Hybrid is het eerste hybride model van het merk, geïnspireerd door de wensen van professionele klanten. Hij combineert de voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een verbrandingsmotor. Hij kan elektrisch rijden tot 135 km/u, met een bereik van 50 km in WLTP-cyclus en een CO2-uitstoot van 39 g*. Hij is gemakkelijk oplaadbaar, behoudt de persoonlijkheid van de C5 Aircross SUV, maar met specifieke kenmerken van een elektrische aandrijving: speciale interfaces, rijhulp- en connectiviteitstechnologie en Ë-Comfort. Hij biedt meer geluidscomfort in 100% elektrische rijmodus en heeft Advanced Comfort-zetels, een voorbeeldige modulariteit en een koffer van 460 l tot 600 l.

Gemakkelijk opladen
Gemakkelijk opladen

De batterij wordt aan een standaardstopcontact in één nacht opgeladen. Op een Wall box van 32 A duurt dat minder dan 2 uur. Programmeren gebeurt op een aanraaktablet of via uw smartphone. De lader aan de linkerkant van de wagen heeft een led om het opladen te volgen.

Specifieke interfaces
Specifieke interfaces

De SUV C5 Aircross Hybrid heeft een aanpasbaar digitaal instrumentenbord voor weergave van specifieke hybride-informatie, een aanraaktablet van 8” om rij-informatie in te stellen en te bekijken, een moduskeuzeschakelaar (elektrisch, hybride, sport) en een frameloze elektrochrome binnenspiegel met rij-indicator in elektrische modus.

Ë-COMFORT
Ë-COMFORT

Het geluidscomfort van de SUV C5 Aircross Hybrid wordt nog verbeterd dankzij de elektrische modus en de geluiddempende gelaagde ruiten vooraan. Hij heeft brede, verwarmde voorzetels en rugleuningen die comfort, zachtheid en ondersteuning bieden. Hij is de meest moduleerbare wagen in zijn segment en heeft een koffer van 460 l tot 600 l. 

Connectiviteit
Connectiviteit

Met de SUV C5 Aircross Hybrid hebt u ook Connect Play, Citroën Connect Box met SOS & Assistance Pack, draadloos opladen voor uw smartphone, Citroën® ConnectCAM en Connect Nav navigatie die speciaal is aangepast aan elektrisch rijden (laadstations enz.). 

Boitedevitesse2Pros_CL.029.003_597X500

NIEUWE VERSNELLINGSBAK Ë-EAT8

De SUV C5 Aircross Hybrid wordt aangedreven door een combinatie van een PureTech 180 S&S benzinemotor (1,6 l, 180 pk) en een elektromotor van 80 kW.

Hij kan elektrisch rijden tot 135 km/u, met een bereik van 50 km in WLTP-modus (geschatte waarde, meegedeeld ter informatie onder voorbehoud van de lopende WLTP-goedkeuring).

De Ë-EAT8 versnellingsbak werd geperfectioneerd om het schakelen te optimaliseren en nog vlotter te rijden. Hij beschikt over een regeneratieve Brake-modus om de batterijen op te laden.

TECHNOLOGIES

20 RIJHULPTECHNOLOGIEËN

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top