COVID-19 | ONZE VERKOOPPUNTEN ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN, VRAAG NAAR ONZE BESCHIKBARE DIENSTEN

MEER WETEN

Verwijzing in seconden

De New Citroën C3 Business onderscheidt zich door zijn kleurrijke persoonlijkheid en ongeëvenaarde comfort. Hij benadrukt zijn unieke karakter met een nieuwe identiteit voor de voorzijde, uitgebreide personaliseringsmogelijkheden, nieuwe Airbump®-designs en een nieuwe comfortervaring in het interieur dankzij de nieuwe ‘Advanced Comfort’-zetels, twaalf rijhulptechnologieën, waaronder parkeersensoren vooraan en het nieuwe gamma geconnecteerde diensten van Citroën. 

12
RIJHULPSYSTEMEN
12
RIJHULPSYSTEMEN

De New Citroën C3 Business beschikt over twaalf rijhulpsystemen. Zij bevorderen de gemoedsrust en veiligheid in het dagelijkse verkeer, vereenvoudigen manoeuvres, ondersteunen de bestuurder en voorkomen ongevallen. Beleef de weg in alle sereniteit.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Voor nog meer welzijn in het interieur plukt de New Citroën C3 Business de vruchten van het ‘Citroën Advanced Comfort®’-programma. Dat blinkt uit door de extreme zorg die werd besteed aan het ophangingscomfort en de geluiddemping, die garant staat voor een echt coconeffect. De New Citroën C3 kan tevens schermen met een ‘Advanced Comfort’-zetelbekleding: een innovatie van Citroën.

KOFFER VAN 300 LITER
EN
OPBERGRUIMTE
KOFFER VAN 300 LITER
EN
OPBERGRUIMTE

De New Citroën C3 Business beschikt over een centraal opbergvak dat voorin een maximum aan ruimte biedt en dat wordt aangevuld met een 6,25 liter groot handschoenkastje. Met zijn koffervolume van 300 liter voldoet hij bovendien aan al uw professionele behoeften.

NIEUW
CONNECTIVITEITSAANBOD
NIEUW
CONNECTIVITEITSAANBOD

De New Citroën C3 Business geniet van de nieuwe geconnecteerde diensten van Citroën, met onder meer Connect Assist voor bijstand op de weg/noodoproepen, Connect Nav met 7”-aanraaktablet en Connect Play om het smartphone-scherm te dupliceren.  Stuk voor stuk services die perfect aansluiten bij de tijdsgeest en die het dagelijkse leven vereenvoudigen.

UNIEK DESIGN

ROBUUSTE EN ENERGIEKE LOOK

De uitstraling en look van de New Citroën C3 evolueren naar meer dynamisme en geven de auto een natuurlijke kracht. Onder zijn harmonieuze lijn toont de New Citroën C3 zich robuuster. Zijn meer gespierde vormen, die nog in de verf worden gezet door nieuwe, krachtige grafische elementen, geven hem een dynamisch postuur. De New Citroën C3 onderscheidt zich door zijn aparte attitude, zijn unieke grafische signatuur en zijn bijzondere morfologie.

EFFICIËNTE MOTOREN

De New Citroën C3 Business wordt aangeboden met een gamma BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, die rijplezier verschaffen en zich tegelijk zuinig en milieuvriendelijk tonen. Dankzij de BlueHDi-technologie, met een uitlaatlijn die een roetfilter met een SCR-katalysator combineert, biedt Citroën een efficiënt en duurzaam antwoord op de uitstoot van dieselmotoren. 

Superposition-logo-EN_DSK_1500x600
Boite-EAT6_625x450

VERSNELLINGSBAKKEN

PRESTATIES EN RIJPLEZIER BIJ DAGELIJKS GEBRUIKWie een manuele versnellingsbak verkiest, kan de New Citroën C3 Business bestellen met de benzinemotoren PureTech 83 S&S en PureTech 110 S&S, alsook met de dieselmotor BlueHDi 100 S&S.

Daarnaast is de New Citroën C3 Business leverbaar met een EAT6-zestrapsautomaat voor de PureTech 110 S&S.
Het gebruikscomfort en de souplesse van de EAT6-versnellingsbak maken dagelijkse ritten aangenamer. Kortom: een even efficiënte als performante automatische versnellingsbak van de nieuwste generatie.


RUIM EN COMPACT

IDEAAL VOOR HET STADSVERKEER

Met zijn bescheiden lengte van 4 meter toont de New Citroën C3 Business zich levendig en wendbaar, om alle verplaatsingen in de stad te vergemakkelijken. Hij beschikt over vijf deuren en vijf plaatsen die hem in alle omstandigheden praktisch maken

Lengte

mm

Breedte

mm

Hoogte

mm

koffervolume

Liter

TWAALF RIJHULP- EN VEILIGHEIDSSYSTEMEN

PARKEERSENSOREN VOORAAN

PARKEERSENSOREN VOORAAN

Met zes parkeersensoren vooraan helpt dit systeem u om zonder schade te parkeren in de buurt van andere voertuigen of voorwerpen. Hoe dichter u bij een obstakel komt, hoe sneller de pieptonen elkaar opvolgen, tot er een constante toon weerklinkt.

DODEHOEKBEWAKING

DODEHOEKBEWAKING

Dit bewakingssysteem is erg handig op hoofd- en snelwegen. Het waarschuwt de bestuurder met een oranje led in de buitenste rand van de buitenspiegels wanneer er zich een voertuig in een van de dode hoeken bevindt.

RIJSTROOKASSISTENT

RIJSTROOKASSISTENT

Dit systeem is actief bij snelheden vanaf 60 km/u en detecteert wanneer de wagen onbedoeld een doorlopende of onderbroken witte lijn overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer ingeschakeld is. Het waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal en verklikker op het dashboard.

COFFEE BREAK ALERT

COFFEE BREAK ALERT

Dit systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het tijd is om een pauze in te lassen, namelijk na in totaal twee uur rijden bij een snelheid van meer dan 65 km/u.

SNELHEIDSREGELAAR/-BEGRENZER DIE REKENING HOUDT MET SNELHEIDSBEPERKINGEN

SNELHEIDSREGELAAR/-BEGRENZER DIE REKENING HOUDT MET SNELHEIDSBEPERKINGEN

De detectie van snelheidsborden en snelheidsaanbevelingen biedt u de mogelijkheid om de gedetecteerde snelheid in te stellen als adviessnelheid voor de snelheidsregelaar/-begrenzer.

HERKENNING VAN SNELHEIDSBORDEN EN SNELHEIDSAANBEVELINGEN

HERKENNING VAN SNELHEIDSBORDEN EN SNELHEIDSAANBEVELINGEN

Dit systeem herkent snelheidsborden en geeft deze informatie aan de bestuurder door via het dashboard.

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dit ondersteunende remsysteem vermindert het risico op een aanrijding. Het werkt vanaf 5 km/u met vaste of bewegende voorwerpen en tot een bepaalde snelheid met voetgangers. Wanneer een mogelijke aanrijding wordt gedetecteerd, wordt de bestuurder gewaarschuwd. Als die dan niet reageert, remt het systeem automatisch zelf.

DRIVER ATTENTION ALERT

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem analyseert het traject van de auto op zijn rijstrook. Als de aandacht van de bestuurder verslapt, wordt hij gewaarschuwd met een verklikker en geluidssignaal.

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

Deze functie regelt de omschakeling van grootlichten naar dimlichten naargelang het verkeer, wanneer andere voertuigen worden gedetecteerd.

HANDENVRIJ OPENEN EN STARTEN

HANDENVRIJ OPENEN EN STARTEN

Met dit systeem kunt u de New Citroën C3 Business vergrendelen, ontgrendelen en starten zonder dat u uw sleutel uit uw zak hoeft te halen. De auto herkent de bestuurder zodra hij de auto nadert.

ACHTERUITRIJCAMERA

ACHTERUITRIJCAMERA

Zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, geeft de camera het zicht achter de auto weer op de 7"-aanraaktablet, met kleuraanduidingen naargelang de nabijheid tot hindernissen.

WEGRIJHULP OP HELLINGEN

WEGRIJHULP OP HELLINGEN

Deze functie voorkomt dat de wagen op een helling wegrolt wanneer het rempedaal wordt losgelaten. De vertrekhulp voor hellingen is actief op hellingen van meer dan 3 procent en houdt de wagen gedurende ongeveer twee seconden op zijn plaats. Dat geeft de bestuurder voldoende tijd om zijn voet rustig van de rem naar het gaspedaal te verplaatsen.

ConnectedCAM_625x450

CONNECTEDCAM CITROËN®

DE VEILIGHEID VAN UW TEAMSDe New Citroën C3 beschikt over Citroën-technologie die gemoedsrust aan een deelfunctie koppelt: de ConnectedCAM Citroën®. Deze geconnecteerde camera maakt het mogelijk om foto’s en video’s te maken en te delen.
Het systeem beschikt over een breedhoekcamera (120°) met een resolutie van 2 miljoen pixels, een gps-systeem en een intern geheugen van 16 GB. De beelden kunnen de bestuurder ook van pas komen bij incidenten door als bewijsmateriaal te fungeren. Bij schokken wordt de registratie automatisch geactiveerd en worden er automatisch beelden opgeslagen gedurende anderhalve minuut (30 seconden voor/1 minuut na het incident).


97 PERSONALISERINGSMOGELIJKHEDEN

UW NEW CITROËN C3 NAAR HET EVENBEELD VAN UW ONDERNEMING

Personnalisation_Hellix_1500x400

De New Citroën C3 Business laat zich naar wens personaliseren volgens uw smaak en de stijl van uw onderneming. Hij biedt maar liefst 97 personaliseringsmogelijkheden voor het koetswerk, met zeven koetswerkkleuren, vier dakkleuren en vier Color Packs voor de randen rond de mistlampen vooraan en de Airbumps®. De Airbumps® zijn veel meer dan een grafische signatuur: ze beschermen ook het koetswerk en verminderen de reparatiekosten van uw wagen. Het personaliseringsaanbod van de New Citroën C3 Business wordt vervolledigd met drie daksierlijsten en drie interieursferen. Een- of tweekleurig, met of zonder Airbumps®... Uw Business-model onderscheidt zich van alle andere.

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

 

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top