Verwijzing in seconden

Citroën C3 Business onderscheidt zich met zijn kleurrijke persoonlijkheid en ongeëvenaarde comfort. Hij zet dit verder in de verf met een unieke vormgeving vooraan, een geheel nieuw comfort aan boord en vooruitstrevende rijhulpsystemen.


9
RIJHULPSYSTEMEN
9
RIJHULPSYSTEMEN

Citroën C3 Business is uitgerust met 9 rijhulpsystemen voor je dagelijkse veiligheid en vertrouwen. Deze rijhulpsystemen vergemakkelijken manoeuvres, ondersteunen het rijden en verminderen het risico op ongevallen. Rij met een gerust gemoed.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Voor nog meer welzijn aan boord maakt Citroën C3 Business gebruik van het Citroën Advanced Comfort® programma. Dat onderscheidt zich in het comfort van zijn ophanging en in de akoestische uitwerking, wat resulteert in een waar coconeffect.

KOFFER VAN 300 LITER
EN
OPBERGRUIMTE
KOFFER VAN 300 LITER
EN
OPBERGRUIMTE

De Citroën C3 Business beschikt over een centraal opbergvak dat voorin een maximum aan ruimte biedt en dat wordt aangevuld met een 6,25 liter groot handschoenkastje. Met zijn koffervolume van 300 liter voldoet hij bovendien aan al uw professionele behoeften.

CONNECTIVITEIT
CONNECTIVITEIT

Citroën C3 Business biedt je de geconnecteerrde diensten van Citroën, zoals Connect Assist voor bijstand/SOS, Connect Nav (navigatie met realtime verkeersinformatie en stemherkenning) en Connect Play (met Apple CarPlay™) om je smartphone te spiegelen. Diensten die helemaal mee zijn met hun tijd en je dagelijkse leven vereenvoudigen.

UNIEK DESIGN

ROBUUSTE EN ENERGIEKE LOOK

De uitstraling en look van de Citroën C3 evolueren naar meer dynamisme en geven de auto een natuurlijke kracht. Onder zijn harmonieuze lijn toont de Citroën C3 zich robuuster. Zijn meer gespierde vormen, die nog in de verf worden gezet door nieuwe, krachtige grafische elementen, geven hem een dynamisch postuur. De Citroën C3 onderscheidt zich door zijn aparte attitude, zijn unieke grafische signatuur en zijn bijzondere morfologie.

EFFICIËNTE MOTOREN

De Citroën C3 Business wordt aangeboden met een gamma BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, die rijplezier verschaffen en zich tegelijk zuinig en milieuvriendelijk tonen. Dankzij de BlueHDi-technologie, met een uitlaatlijn die een roetfilter met een SCR-katalysator combineert, biedt Citroën een efficiënt en duurzaam antwoord op de uitstoot van dieselmotoren. 

New Citroën C3 Business EFFICIËNTE MOTOREN
New Citroën C3 Business VERSNELLINGSBAKKEN

VERSNELLINGSBAKKEN

PRESTATIES EN RIJPLEZIER BIJ DAGELIJKS GEBRUIKWat versnellingsbakken betreft, is Citroën C3 Business beschikbaar met de motoren 1.2 PureTech 83 S&S en 1.5 BlueHDi 100 S&S.

De EAT6 automatische versnellingsbak met 6 versnellingen in combinatie met de 1.2 PureTech 110 S&S is beschikbaar in het klassieke gamma.
Het gebruiksgemak en de soepelheid van de EAT6 versnellingsbak maken dagelijkse ritten zoveel aangenamer. Deze vooruitstrevende automatische versnellingsbak is even efficiënt als performant!


RUIM EN COMPACT

IDEAAL VOOR HET STADSVERKEER

Met zijn geringe lengte van minder dan 4 m is de Citroën C3 Business wendbaar en eenvoudig te bedienen, wat al je verplaatsingen door de stad vergemakkelijkt. Zijn 5 zitplaatsen maken hem praktisch in alle omstandigheden.

Lengte

3996 mm

Breedte

1749/2007 mm

Hoogte

1474/1490 mm

koffervolume

300000 / 922000 m3

9 RIJHULP- EN VEILIGHEIDSSYSTEMEN

radarAR-C3

PARKEERSENSOREN ACHTERAAN

Met zijn parkeersensoren achteraan helpt dit rijhulpsysteel je dicht bij andere voertuigen of voorwerpen te parkeren znder schade. Hoe dichter je het obstakel nadert, hoe sneller de biepgeluiden weerklinken totdat het een constant geluid wordt.

ADAS-AFIL_315x425

RIJSTROOKASSISTENT

Dit systeem is actief bij snelheden vanaf 60 km/u en detecteert wanneer de wagen onbedoeld een doorlopende of onderbroken witte lijn overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer ingeschakeld is. Het waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal en verklikker op het dashboard.

ADAS-Coffee-break2_315x425

COFFEE BREAK ALERT

Dit systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het tijd is om een pauze in te lassen, namelijk na in totaal twee uur rijden bij een snelheid van meer dan 65 km/u.

ADAS-Aide-Demarrage-Pente_315x425

WEGRIJHULP OP HELLINGEN

Dit rijhulpsysteem maakt het gemakkelijker om te vertrekken op een helling Het voorkomt dat de wagen zich ongewenst verplaatst op een helling wanneer het rempedaal wordt losgelaten door hem op hellingen van meer dan 3 procent 2 seconden lang ter plaatse te houden.

ADAS-Regulateur-Vitesse_315x425

SNELHEIDSREGELAAR/-BEGRENZER DIE REKENING HOUDT MET SNELHEIDSBEPERKINGEN

De detectie van snelheidsborden en snelheidsaanbevelingen biedt u de mogelijkheid om de gedetecteerde snelheid in te stellen als adviessnelheid voor de snelheidsregelaar/-begrenzer.

ADAS-Reconnaissance-Panneaux_315x425

HERKENNING VAN SNELHEIDSBORDEN EN SNELHEIDSAANBEVELINGEN

Dit systeem herkent snelheidsborden en geeft deze informatie aan de bestuurder door via het dashboard.

ADAS-Active-Safety-Break_315x425

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dit ondersteunende remsysteem vermindert het risico op een aanrijding. Het werkt vanaf 5 km/u met vaste of bewegende voorwerpen en tot een bepaalde snelheid met voetgangers. Wanneer een mogelijke aanrijding wordt gedetecteerd, wordt de bestuurder gewaarschuwd. Als die dan niet reageert, remt het systeem automatisch zelf.

ADAS-Alerte-Attention-Conducteur_315x425

DRIVER ATTENTION ALERT

Dit systeem analyseert het traject van de auto op zijn rijstrook. Als de aandacht van de bestuurder verslapt, wordt hij gewaarschuwd met een verklikker en geluidssignaal.

ADAS-Commutation-Feux_315x425

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

Deze functie regelt de omschakeling van grootlichten naar dimlichten naargelang het verkeer, wanneer andere voertuigen worden gedetecteerd.

97 PERSONALISERINGSMOGELIJKHEDEN

UW CITROËN C3 NAAR HET EVENBEELD VAN UW ONDERNEMING

New Citroën C3 Business 97 PERSONALISERINGSMOGELIJKHEDEN

Citroën C3 laat zich personaliseren volgens jouw smaak en naar het beeld van je bedrijf. Hij biedt 97 personalisatiecombinaties van zijn exterieur met 7 koetswerktinten en 4 Color Packs.  Bovenop hun grafische handtekening beschermen de  Airbump® het koetswerk en verminderen de kosten voor het herstellen van je wagen. Dit personalisatieaanbod zet zich binnenin verder met 3 interieurstijlen. Mono- of tweekleurig, met of zonder Airbump® … Je wagen weerspiegelt jou als geen ander.

CITROËN EN FREE2MOVE

 

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top