Verwijzing in seconden

NEW C5 AIRCROSS BUSINESS EN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID BUSINESS

ABSOLUUT COMFORT EN UITGESPROKEN STIJL

  

New Citroën C5 Aircross Business is een referentie op het vlak van comfort, ruimte en veelzijdigheid. Hij pakt uit met een make-over die meer kracht en verfijning uitstraalt. Dat resulteert in een stijging naar een hoger gamma geïllustreerd door vernieuwingen in het design en het interieur, zoals de voorkant, de lichtsignatuur aan de achterkant, de lichtmetalen velgen, de kleuren en materialen, een 10" touchscreen, de middenconsole, enz.

New Citroën C5 Aircross Business biedt een ongeëvenaarde oontspanning aan boord dankzij veiligheids- en rijhulptechnologieën en connectiviteitsoplossingen van de nieuwste generatie.

Hij is verkrijgbaar in plug-in hybrid, benzine- en dieselversies.

ONTDEK NEW CITROËN C5 AIRCROSS SUV BUSINESS IN DEZE VIDEO

STIJL

EEN MEER PRESTIGIEUZE, HEDENDAAGSE EN DYNAMISCHE PERSOONLIJKHEID

New Citroën C5 Aircross Business heeft een meer uitgesproken en dynamischere stijl. Hij meet zich een imposantere stijl aan met een grotere elegantie op de weg. Het interieur is voorzien van verfijnde kleuren en materialen die de ruimte vergroten en het comfort verhogen.

Citroën C5 Aircross op een parkeerplaats met zicht op zee

NIEUWE VOORZIJDE

MEER STRUCTUUR EN SPANNING, MODERN EN HIGH-TECH

New Citroën C5 Aircross Business is geëvolueerd naar een imposantere stijl met een grotere elegantie op de weg. De voorzijde heeft een nieuwe, verticalere look die zijn karakter versterkt.
Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin rondingen plaats maken voor meer gestructureerde lijnen.
Citroën C5 Aircross voorzijde

LED-LICHTSIGNATUUR IN V-VORM AAN DE VOORZIJDE

NIEUWE CITROËN-IDENTITEIT

Lichtsignatuur aan de voorzijde van Citroën C5 Aircross

De slanke, strakke V-vormige LED-lichtsignatuur krijgt een 3D-effect door middel van 'pianotoetsen'. Deze dagrijlichten geven de auto een diepe, technologische look. De Vision LED-koplampen discreter dankzij een donkere coating. Ze trekken de visuele continuïteit met de glanzend zwarte grille door en versterken de robbuste indruk.

Chevrons aan de voorzijde van Citroën C5 Aircross

New Citroën C5 Aircross Business  stelt een nieuwe interpretatie van de chevrons voor, die geleidelijk onafhankelijk worden en loskomen van de dagrijlichten. Een evolutie ten opzichte van de andere modellen van het gamma.

NIEUWE VISUELE SIGNATUUR AAN DE ACHTERZIJDE

ELEGANT EN TECHNOLOGISCH

In overeenstemming met de voorzijde van de wagen, heeft New Citroën C5 Aircross Business een nieuwe driedimensionale LED-lichtsignatuur aan de achterzijde. Het lampenblok kenmerkt zich door een gestructureerd getint glas dat de vorm van de drie LED-modules weerspiegelt.
Net als aan de voorzijde versterkt het subtiele pianotoetsontwerp het diepe 3D-effect van de lichtsignatuur.
Lichtsignatuur aan de achterzijde van Citroën C5 Aircross
Citroën C5 Aircross in profiel

NIEUW PROFIEL

DYNAMISCHER EN MODERNER

Verschillende stijlelementen op de flanken versterken de elegantie en moderniteit van New Citroën C5 Aircross Business :
 • Nieuwe 18" lichtmetalen PULSAR velgen met tweekleurige grafische elementen;
 • Nieuwe Glanzend Zwart kleur van de buitenspiegels, passend bij de steun van de voorruitbeglazing;
 • Glanzend zwarte functionele dakrails met een nieuw matzwart inzetstuk in het onderste gedeelte;
 • Een nieuw design voor de Airbump® Colour Packs, in overeenstemming met de kleuren van de voorste inzetstukken.
 • UNIEK EVENWICHT EN PERSOONLIJKHEID

  EEN ROBUUST EN BESCHERMEND DESIGN

  New Citroën C5 Aircross Business behoudt alle kenmerken van een krachtige en geruststellende SUV, wat blijkt uit zijn gespierde zijpanelen:
 • 230 mm bodemvrijheid;
 • Grote wielen met een diameter van 720 mm;
 • 360° bescherming, inclusief Airbump® en wielkasten;
 • Onderscheidende en functionele dakdragers;
 • Een dominante rijpositie.
 • Koppel met bagage bij C5 Aircross geparkeerd voor een huis

  WELZIJN

  DE MEEST COMFORTABELE EN MODULEERBARE SUV

  New Citroën C5 Aircross Business onderscheidt zich door zijn ruimte aan boord, zijn veelzijdigheid en zijn ongeëvenaard comfort in het segment van de compacte SUV's. Hij maakt volop gebruik van het Citroën Advance

  Meisje zit vooraan in Citroën C5 Aircross

  CITROËN ADVANCED COMFORT® OPHANGING®

  EEN INNOVATIE VAN CITROËN

  De ophanging met Progressieve Hydraulische Druklagers®, een exclusiviteit van Citroën, verbetert de demping van oneffenheden in het wegdek en zorgt ervoor dat de inzittenden zich in alle comfort kunnen verplaatsen, wat een "vliegend tapijt"-effect creëert.
  Vooraanzicht van Citroën C5 X Aircross op een weg
  Citroën C5 Aircross Advanced Comfort zetels

  NIEUWE ADVANCED COMFORT ZETELS

  EEN UITNODIGING TOT WELZIJN

  New Citroën C5 Aircross Business is uitgerust met de nieuwste generatie Advanced Comfort zetems.
  Ze bieden het beste visuele comfort, zitcomfort en rijcomfort, waarbij gebruik wordt gemaakt van een schuimsoort die na verloop van tijd niet doorzakt, zodat de kwaliteit constant hoog blijft.
  Deze stoelen zijn gemaakt van schuim met een hoge dichtheid in de kern van de zitting, een extra schuimlaag van 15 mm en een specifieke samenstelling.

  Om het comfort van de bestuurder en voorpassagier verder te verbeteren, kunnen de voorstoelen verwarmen en masseren.

  RIJHULPSYSTEMEN

  EEN ONTSPANNENDE EN POSITIEVE ERVARING

  New Citroën C5 Aircross Business biedt een brede waaier aan rijhulpsystemen om het comfort en de veiligheid van zowel bestuurder als passagiers te verbeteren.

   

  Illustratie van het rijhulpsysteem Handenvrije Toegang en Starten van C5 Aircross

  HANDENVRIJE TOEGANG EN STARTEN

  Met dit systeem kan je de wagen vergrendelen, ontgrendelen en starten terwijl je de sleutel bij je houdt. De wagen herkent zijn bestuurder van zodra hij of zij nadert.

  Illustratie van het rijhulpsysteem Active Safety Brake van C5 Aircross

  ACTIVE SAFETY BRAKE

  Dit noodremsysteem beperkt het risico op aanrijdingen. Het werkt bij snelheden vanaf 5 km/h en met vaste of bewegende voorwerpen en voetgangers. Als er een risico op een botsing wordt gedetecteerd, wordt een waarschuwing aan de bestuurder gegeven. Als de bestuurder niet reageert, remt het systeem het voertuig automatisch af.

  Illustratie van het rijhulpsysteem Automatische Omschakeling tussen Dim- en Grootlichten van C5 Aircross

  AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

  Dit systeem schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht in functie van de verkeerssituatie, wanneer tegenliggers of inhalende auto's worden gedetecteerd. Het biedt optimale verlichting voor 's nachts rijden.

  Illustratie van het rijhulpsysteem Aanhangerstabiliteit van C5 Aircross

  AANHANGERSTABILITEIT

  Deze aanvullende ESP-functie detecteert slingerbewegingen van een aanhangwagen en stuurt het remsysteem van de wagen aan om de aanhanger te stabilseren, en dat op alle voertuigen die zijn uitgerust met een trekhaak.

  Illustratie van het rijhulpsysteem Park Assist van C5 Aircross

  PARK ASSIST

  Dit systeem is een actieve parkeerhulp bij het achterwaarts of zijwaarts parkeren. Op vraag van de bestuurder detecteert het systeem een geschikte parkeerplaats en bestuurt vervolgens de stuurrichting om in alle veiligheid te parkeren. Je hoeft enkel nog de achteruitversnelling in te schakelen, te versnellen en te vertragen.

  Illustratie van het rijhulpsysteem Adaptieve Snelheidsregelaar van C5 Aircross

  ADAPTIEVE SNELHEIDSREGELAAR

  Het systeem detecteert de voorligger en houdt automatisch de door de bestuurder gekozen veiligheidsafstand in stand door gebruik te maken van de rem en het gaspedaal totdat het voertuig volledig tot stilstand is gekomen. Het voertuig kan ook opnieuw starten zonder tussenkomst van de bestuurder. 

  Illustratie van het rijhulpsysteem dodehoekbewaking van C5 Aircross

  DODE HOEK BEWAKING

  Dit bewakingssysteem is zeer nuttig is op wegen met meerdere rijstroken. Het wijst de bestuurder op de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoeken met behulp van een oranje verklikkerlichtje in de hoek van de buitenspiegels.

  Illustratie van het rijhulpsysteem Vision 360 van C5 Aircross

  360-visie

  Deze functie vergemakkelijkt het manoeuvreren door de bovenkant van de auto en de omgeving van de wagen in 360° op het touchscreen weer te geven. Het systeem biedt drie verschillende weergaven en selecteert zelf de meest geschikte weergave voor het huidige manoeuvre. Je kan de weergave ook handmatig kiezen.

  Naast de hierboven beschreven rijhulpsystemen biedt New Citroën C5 Aircross Business ook de Coffee Break Alert, de elektrische handrem, Botswaarschuwing, Driver Attention Alert, Uitgebreide Herkenning van Verkeersborden, Waarschuwing bij het Onvrijwillig Overschrijden van een Wegmarkering, Hill Start Assist, Statische Verlichting van een Kruispunt en Achteruitrijcamera met Top Rear Vision.

  12"3 DIGITAL DISPLAY

  NOG MEER VEILIGHEID

  Het volledig aanpasbare 12"3 digitale display zorgt ervoor dat je alle essentiële rij-informatie direct voor je ogen hebt. Zo zie je bijvoorbeeld:
 • De navigatiekaart;
 • De activering van rijhulpsystemen;
 • De status van de hybride motor..
 • Vrouw aan het stuur van Citroën C5 Aircross

  MOTOREN

  PLUG-IN HYBRID, BENZINE OF DIESEL

  Voorzicht van Citroën C5 Aircross die door de stad rijdt

  Kies de motor die het best past bij jouw gebruik en jouw levensstijl. In plug-in hybride, benzine- of dieseluitvoering zijn de kenmerken van de New Citroën C5 Aircross Business identiek op het gebied van design, comfort en praktische bruikbaarheid aan boord. 

  • In Plug-in Hybrid uitvoering biedt de New C5 Aircross Business optimale prestaties dankzij de elektrische motor die de verbrandingsmotor boost, voor een cumulatief vermogen van 225 pk en een cumulatief koppel van 360 Nm.

   Hij biedt het plezier van 100% elektrisch rijden en biedt bovendien toegang biedt tot alle circulatiezones met beperkt verkeer in de binnenstad. De benzinemotor neemt het dan weer over voor langere ritten.

  •  In de benzine- en dieselversies is de New Citroën C5 Aircross Business uitgerust met de nieuwste efficiënte en performante Euro 6-motoren :

   . Benzine PureTech 130 S&S BVM6 of EAT8;
   . Diesel BlueHDi 130 S&S EAT8.

  Top