Verwijzing in seconden

DE MEEST ONDERSCHEIDENDE, COMFORTABELE EN VEELZIJDIGE SUV

VANAF VANDAAG TE BESTELLEN

  

New SUV Citroën C3 Aircross Business versterkt zijn persoonlijkheid met een volledig herziene, krachtige voorzijde. Hij breidt zijn personalisatieaanbod uit met 67 kleurcombinaties, nieuwe tinten, nieuwe achterzijpanelen, kleurenpacks en lichtmetalen velgen. Hij introduceert de Advanced Comfort zetels die zijn gelanceerd door SUV Citroën C5 Aircross, stelt een nieuw 9" touchscreen voor, en pakt opnieuw uit met 5 connectiviteitstechnologieën en 12 rijhulpsystemen.  


ADVANCED COMFORT ZETELS

NET ALS THUIS

COMFORT

Naast het onovertroffen rijcomfort van zijn ophanging, biedt New SUV Citroën C3 Aircross Business nog meer comfort dankzij zijn nieuwe Advanced Comfort-zetels, beschikbaar in de interieursferen Urban Blue, Metropolitan Graphite en Hype Grey. Ze bieden fysiek en visueel comfort dankzij hun 15 mm dikke speciale schuim. Ze zorgen voor ergonomisch comfort door vooral tijdens lange ritten houvast en ondersteuning te bieden,dankzij het gebruik van schuim met hoge dichtheid.

12 RIJHULPSYSTEMEN

New SUV Citroën C3 Aircross Business pakt uit met 12 rijhulpsystemen ten dienste van het comfort en de veiligheid aan boord, waaronde rmet name Grip Control met Hill Assist Descent en een head-up display in kleur, waarmee alle nuttige informatie binnen het gezichtsveld wordt gehouden.

4 MOTOREN

4 MOTOREN

Technologie en een belofte van ontsnapping met een reeks zuinige en efficiënte motoren van de laatste generatie. Deze SUV is verkrijgbaar met een PureTech Benzine (110 en 130) of een BlueHDi Diesel (110 en 120) motor.

Een manuele zesversnellingsbak wordt aangeboden met de PureTech 110 S&S en BlueHDi 110 S&S motoren, terwijl een EAT6 versnellingsbak wordt aangeboden met de PureTech 130 S&S Benzine en BlueHDi 120S&S Diesel motoren.

Top