Verwijzing in seconden

DE SUV IN DE COMFORTKLASSE

De New Citroën C5 Aircross is een SUV van de nieuwste generatie, geïnspireerd door de verwachtingen van professionele klanten. Hij verenigt een krachtig design met een unieke knowhow op het gebied van interieurruimte, modulariteit en nuttige technologieën. Als nieuw vlaggenschip van het merk en uithangbord van het Citroën Advanced Comfort®-programma onderscheidt hij zich door een onovertroffen comfortpeil en modulariteit en beschikt hij over belangrijke innovaties zoals de Progressive Hydraulic Cushions™ en de ‘Advanced Comfort’-zetels om de typische interieurervaring van Citroën te verzekeren. Ook biedt hij meer terreincapaciteiten dankzij het Grip Control met Hill Assist Descent en beschikt hij over twintig rijhulpsystemen en zes connectiviteitstechnologieën van de nieuwste generatie.

Een hoogwaardige en prestigieuze stijl
Een hoogwaardige en prestigieuze stijl

De New SUV C5 Aircross onderscheidt zich door zijn unieke, energieke en elegante stijl. Met zijn verhoogde bodemvrijheid van 230 mm, zijn grote wielen van 720 mm, zijn 360°-bescherming van potentiële contactzones en zijn Airbumps® werpt hij zich op als een beschermende en beschermde SUV. Zijn ‘full led’-koplampen en 3D-achterlichten met ledtechnologie geven hem een uitgesproken moderne en elegante look.    
Binnenin plukt u de vruchten van een hoge rijhouding en een hoogwaardige en geraffineerde afwerking om uw permanente welzijn te garanderen.

Een uitzonderlijk comfortpeil
Een uitzonderlijk comfortpeil

De New SUV C5 Aircross kan schermen met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™, een exclusieve innovatie van Citroën die de demping verbetert voor een ongeëvenaard rijgedrag. Deze technologie, die in de ophanging is geïntegreerd, vergt geen enkel specifiek onderhoud. De wagen beschikt bovendien over veelvuldig verstelbare ‘Advanced Comfort’-zetels die een optimaal en duurzaam comfortniveau verzekeren dankzij het hogedichtheidsschuim met een bijkomende gewatteerde laag van 15 millimeter. De massagefunctie laat elke rit in het hoogste comfort verlopen. 

Een royale en moduleerbare ruimte
Een royale en moduleerbare ruimte

De New SUV C5 Aircross kan prat gaan op de grootste koffer in zijn segment: 580 liter, uitbreidbaar tot 720 liter. Met neergeklapte achterzetels kan hij vrachten met een lengte tot 1,90 meter vervoeren.  Zijn koffervloer met dubbele hoogte biedt de keuze tussen een vlak aansluitende koffervloer en een maximale laadhoogte.  De drie individuele achterzetels zijn even breed, verstelbaar in de lengte, kantelbaar en wegklapbaar. Een exclusiviteit van Citroën. Tot slot biedt hij veertien functionele opbergvakken met een totale capaciteit van 33 liter.

20 rijhulp- en 6 connectiviteitssystemen
20 rijhulp- en 6 connectiviteitssystemen

Dankzij zijn rijhulpsystemen geniet u steeds een veilig rijgedrag, ongeacht de omstandigheden. Het Highway Driver Assist-systeem zet dan weer een eerste stap in de richting van semiautonoom rijden dankzij de adaptieve snelheidsregelaar met Stop&Go-functie en de rijstrookassistent die de auto op zijn rijstrook houdt. Zijn zes connectiviteitstechnologieën, waaronder het geconnecteerde 3D-navigatiesysteem en de systemen Android Auto en Apple CarPlay, verzekeren op elk moment de connectiviteit.

BoiteEat8_18P17_597X500

Nieuwe EAT8-achttrapsautomaat
en nieuwe Euro 6.2-motoren

Efficiënte motoren

Nouveau SUV C5 Aircross offre une gamme de motorisations Euro 6.2 performantes et efficientes, associées à la boîte manuelle 6 rapports BVM6 ou la boîte automatique EAT8 à 8 rapports:

2 versions essence : PureTech 130 S&S BVM6 et PureTech 180 S&S EAT8
3 versions Diesel : BlueHDi 130 S&S BVM6, BlueHDi 130 S&S EAT8 et BlueHDi 180 S&S EAT8.

La boîte automatique à 8 rapports EAT8 permet un passage des vitesses en douceur et une optimisation de la consommation jusqu'à 7% par rapport à la boîte automatique à 6 rapports EAT6. De New SUV C5 Aircross wordt aangedreven door een gamma performante en efficiënte Euro 6.2-motoren, gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak (MAN6) of de achttrapsautomaat EAT8:

Twee benzineversies: PureTech 130 S&S MAN6 en PureTech 180 S&S EAT8
Drie dieselversies: BlueHDi 130 S&S MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 en BlueHDi 180 S&S EAT8.

De EAT8-achttrapsautomaat staat borg voor zachte schakelovergangen en kan het verbruik met 7 procent reduceren in vergelijking met de EAT6-zestrapsautomaat.

20 RIJHULPTECHNOLOGIEËN


Top