Verwijzing in seconden

DE SUV IN DE COMFORTKLASSE

De New Citroën C5 Aircross is een SUV van de nieuwste generatie, geïnspireerd door de verwachtingen van professionele klanten. Hij verenigt een krachtig design met een unieke knowhow op het gebied van interieurruimte, modulariteit en nuttige technologieën. Als nieuw vlaggenschip van het merk en uithangbord van het Citroën Advanced Comfort®-programma onderscheidt hij zich door een onovertroffen comfortpeil en modulariteit en beschikt hij over belangrijke innovaties zoals de Progressive Hydraulic Cushions™ en de ‘Advanced Comfort’-zetels om de typische interieurervaring van Citroën te verzekeren. Ook biedt hij meer terreincapaciteiten dankzij het Grip Control met Hill Assist Descent en beschikt hij over twintig rijhulpsystemen en zes connectiviteitstechnologieën van de nieuwste generatie.

c5_aircross_business_interne_nl

EEN VOORDELIGE FISCALITEIT


Door te kiezen voor New SUV C5 Aircross, geniet u van interessante financiële diensten.

Dankzij een verbruik vanaf 105g CO2 per kilometer profiteert u van een fiscale aftrekbaarheid tot 90%.*
* Geldig op Business GPS en Business Lounge in 1.5 BlueHDi 130pk EAT8
Ontdek de lijst met voertuigen onder de 106 gr CO2/km.

 

Een hoogwaardige en prestigieuze stijl
Een hoogwaardige en prestigieuze stijl

De New SUV C5 Aircross onderscheidt zich door zijn unieke, energieke en elegante stijl. Met zijn verhoogde bodemvrijheid van 230 mm, zijn grote wielen van 720 mm, zijn 360°-bescherming van potentiële contactzones en zijn Airbumps® werpt hij zich op als een beschermende en beschermde SUV. Zijn ‘full led’-koplampen en 3D-achterlichten met ledtechnologie geven hem een uitgesproken moderne en elegante look.    
Binnenin plukt u de vruchten van een hoge rijhouding en een hoogwaardige en geraffineerde afwerking om uw permanente welzijn te garanderen.

Een uitzonderlijk comfortpeil
Een uitzonderlijk comfortpeil

De New SUV C5 Aircross kan schermen met een ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™, een exclusieve innovatie van Citroën die de demping verbetert voor een ongeëvenaard rijgedrag. Deze technologie, die in de ophanging is geïntegreerd, vergt geen enkel specifiek onderhoud. De wagen beschikt bovendien over veelvuldig verstelbare ‘Advanced Comfort’-zetels die een optimaal en duurzaam comfortniveau verzekeren dankzij het hogedichtheidsschuim met een bijkomende gewatteerde laag van 15 millimeter. De massagefunctie laat elke rit in het hoogste comfort verlopen. 

Een royale en moduleerbare ruimte
Een royale en moduleerbare ruimte

De New SUV C5 Aircross kan prat gaan op de grootste koffer in zijn segment: 580 liter, uitbreidbaar tot 720 liter. Met neergeklapte achterzetels kan hij vrachten met een lengte tot 1,90 meter vervoeren.  Zijn koffervloer met dubbele hoogte biedt de keuze tussen een vlak aansluitende koffervloer en een maximale laadhoogte.  De drie individuele achterzetels zijn even breed, verstelbaar in de lengte, kantelbaar en wegklapbaar. Een exclusiviteit van Citroën. Tot slot biedt hij veertien functionele opbergvakken met een totale capaciteit van 33 liter.

20 rijhulp- en 6 connectiviteitssystemen
20 rijhulp- en 6 connectiviteitssystemen

Dankzij zijn rijhulpsystemen geniet u steeds een veilig rijgedrag, ongeacht de omstandigheden. Het Highway Driver Assist-systeem zet dan weer een eerste stap in de richting van semiautonoom rijden dankzij de adaptieve snelheidsregelaar met Stop&Go-functie en de rijstrookassistent die de auto op zijn rijstrook houdt. Zijn zes connectiviteitstechnologieën, waaronder het geconnecteerde 3D-navigatiesysteem en de systemen Android Auto en Apple CarPlay, verzekeren op elk moment de connectiviteit.

BoiteEat8_18P17_597X500

Nieuwe EAT8-achttrapsautomaat
en nieuwe Euro 6.2-motoren

Efficiënte motoren

De New SUV C5 Aircross wordt aangedreven door een gamma performante en efficiënte Euro 6.2-motoren, gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak (MAN6) of de achttrapsautomaat EAT8:

Twee benzineversies: PureTech 130 S&S MAN6 en PureTech 180 S&S EAT8
Drie dieselversies: BlueHDi 130 S&S MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 en BlueHDi 180 S&S EAT8.

De EAT8-achttrapsautomaat staat borg voor zachte schakelovergangen en kan het verbruik met 7 procent reduceren in vergelijking met de EAT6-zestrapsautomaat.

ULTRA-CONFORT ET HABITABLE

Lengte

4500 mm

Breedte

1969/2099 mm

Hoogte

1654/1689 mm

koffervolume

580 / 1630 Liter

20 RIJHULPTECHNOLOGIEËN


COMFORT EN MODULEERBAARHEID

Ontdek Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross in deze video

DE PLUSPUNTEN VAN DE UITVOERING

3 afzonderlijke, verschuifbare en wegklapbare zetels achteraan

Citroën Connect Nav met Digital Radio ontvanger op 8" aanraaktablet

Parkeerhulp vooraan/achteraan met parkeercamera

Instelbaar en personaliseerbaar digitaal 12" instrumentenpaneel

Handenvrije toegang en starten

Safety Pack

17" lichtmetalen velgen ELLIPSE

Full LED-koplampen

Handenvrije achterklep met bediening via voetbeweging

Sfeer Hype Brown (Nappa-leder) 

Verwarmde zetels met massagefunctie vooraan

Donkergetinte zijruiten achteraan en achterruit

19" lichtmetalen velgen ART gediamanteerd

Actieve dodehoekbewaking

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

EssaiBis_CL.18.023.021_597X400

Hebt u een bedrijfswagen en wilt u nieuwe Citroën SUV C5 Aircross Business testen?Ervaar een uniek comfort, een unieke modulariteit en de nieuwste generatie technologieën van de nieuwe Citroën SUV C5 Aircross Business door uw testrit bij onze concessiehouders te reserveren. Ontdek zijn nieuwe ophangingen met Progressive Hydraulic Cushions® en zijn Advanced Comfort-zetels!
Top