Verwijzing in seconden

ELEKTRISCH RIJDEN: WAT ER VERANDERT

JaugeEnergieEC4_20L30_635X300

Rijden in ë-confort

Wanneer je 100% elektrisch rijdt, geniet je van de afwezigheid van trillingen en geuren, van de stilte en het gebruiksgemak. Je wordt opgenomen in een bubbel van comfort en rust.

Misschien vraag je je af of het rijbereik zal volstaan voor jouw behoeftes.

Maak je geen zorgen: ongeveer twee derden van de bestuurders legt minder dan 50 km per dag af op werkdagen, met een gelijke verdeling tussen trajecten in de stad en op de wegen. Met een rijbereik dat kan oplopen tot 350 km (WLTP-norm) beantwoorden onze elektrische voertuigen aan het merendeel van je behoeften.

eC4-Trappe-Charge

De oplaadmethoden

Citroën biedt je verschillende oplossingen om je mobiliteit te verzekeren onder alle omstandigheden:

  • Installatie van privé-laadoplossingen op een bedrijfssite of thuis dankzij onze partners ZeBorne en ZePlug
  • Toegang tot een openbaar netwerk van meer dan 26.000 laadpunten in Europa dankzij Charge My Car van Free2Move, dat een facturatiesysteem en een routeplanner omvat
  • Een alternatieve mobiliteitsoplossing als je elektrische wagen voor bepaalde trajecten niet overeenstemt met je behoeften, dankzij de Mobility Pass waarmee je een wagen met verbrandingsmotor kan huren
CoutsALusage_EBerlingo-366491_635X300

De gebruikskost

Een elektrische wagen gebruiken kan je besparingen opleveren ten opzichte van een wagen met verbrandingsmotor:

  • Kost per 100 km van een elektrische laadbeurt aanzienlijk lager dan de kost van een volle benzinetank (ongeveer € 2,5 in plaats van € 10 voor een Citroën C4)
  • Onderhoudskost ongeveer 30 % goedkoper en eenvoudiger onderhoudsplan
  • Verzekering tot 10 % goedkoper
  • Gratis parkeren in bepaalde steden en voorkeurtarief in andere steden
  • Herladen aan voorkeurtarief aan openbare laadpalen in bepaalde steden
  • Tol aan verlaagd tarief dankzij de specifieke aanbieding van het bedrijf Télépéage T.

 

DE 100% ELEKTRISCHE PARTICULIERE VOERTUIGEN VAN CITROËN

                                                  

Citroën AMI 100% ëlectric

AMI komt tegemoet aan je nieuwe mobiliteitsbehoeften voor korte trajecten en aan je bezorgdheid over het milieu.

AMI biedt 2 zitplaatsen en is 100% elektrisch, ultracompact en personaliseerbaar. Hij is toegankelijk voor iedereen, zonder rijbewijs, met ultra-competitieve aanbiedingen voor 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand, 1 jaar. Je kan hem online kopen en bij je thuis laten bezorgen.

Citroën AMI kan nu besteld worden.
AMI
eC4

Citroën ë-C4 100% ëlectric

Met New Citroën ë-C4 100% ëlectric rij je elke dag volledig elektrisch. Je rijdt in alle rust, als in een cocon, perfect geïsoleerd van de drukte van de weg en de buitenwereld, alle hinder van buitenaf wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort-zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle inzittenden.

New Citroën ë-C4 100% ëlectric kan nu besteld worden.

New Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

Citroën is sinds 1996 pionier op het gebied van ludospaces, en breidt nu zijn aanbod uit met de elektrische versie van Berlingo, een gezinsvoertuig met moduleerbare binnenruimte en uitzonderlijke opberg- en opslagcapaciteit. New Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric is de ideale partner voor liefhebbers van een actief leven die bezorgd zijn over het milieu, ongeacht hun leeftijd, en die op een praktische en veelzijdige manier van hun vrijetijdsactiviteiten willen genieten.

Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf het tweede trimester van 2021.
635x300-eBerlingo-RoadTrip
eSpaceTourer

New Citroën
ë-SpaceTourer 100% ëlectric

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric voelt zich zowel in de stad als op de weg op zijn gemak wanneer hij je gezin of je klanten vervoert. Hij heeft dezelfde modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen als de thermische versie. Citroën ë-SpaceTourer is verkrijgbaar in 3 lengtes. Je kan er onbeperkt mee rijden in lage-emissiezones die steeds talrijker worden.

New Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric kan nu besteld worden.

New Citroën
C5 X

COMMERCIALISERING IN HET 2DE SEMESTER VAN 2021New Citroën C5 X slaat een brug tussen de elegantie van een berline, de dynamiek van een break en de verhoogde positie van een SUV. Hij biedt ware rust dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma met een interieur in loungesfeer. Zijn vooruitstrevende technologie maakt je het leven makkelijk aan boord, dankzij het extended Head-up Display, het semi-zelfstandig rijden en een nieuwe communicatie-interface op een 12" touchscreen met natuurlijke spraakherkenning.
Jumpy_635X300

DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN CITROËN

Cargo_CL-21.014.019_635X300

My Ami Cargo

My Ami Cargo komt tegemoet aan de nieuwe logistieke uitdagingen van lokale dienstverlenende bedrijven.

Met zijn ultracompacte vorm biedt hij een innovatieve interieurindeling: een laadvolume van 400 liter, een verticale wand die de bestuurdersplaats scheidt van de laadruimte, een modulaire bovenplank die als bureau kan worden gebruikt, een vlakke vloer op twee niveaus en een afgesloten opbergruimte achteraan. Hij heeft alle voordelen van een elektrisch voertuig (gemakkelijk op te laden, rijbereik tot 75 km, enz.) en biedt een brede waaier aan accessoires, waaronder een net om de lading vast te houden.

New Citroën
ë-Berlingo Van 100% ëlectric

New Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric biedt vaklui, handelaars of bezorgers een concrete oplossing voor de nieuwe mobiliteitsuitdagingen in gereguleerde stedelijke omgevingen, maar ook in landelijke gebieden. Hij biedt een ongekend comfort tijdens je verplaatsingen en zorgt ervoor dat je ook je gebruikskosten onder controle houdt.

Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf het 2de kwartaal van 2021.
eBerlingo-Van
eJumpy

New Citroën
ë-Jumpy 100% ëlectric

New Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner om te voldoen aan de stedelijke en voorstedelijke mobiliteitsbehoeften van alle professionelen, dankzij zijn uitzonderlijke rijbereik en het snelladen tot 80% in 30 minuten. Zonder toegevingen te doen op het vlak van prestaties en uitrusting, biedt hij alle voordelen van ë-comfortabel rijden en toegang tot diensten die het dagelijks gebruik van een elektrische wagen vergemakkelijken.

New Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric kan nu besteld worden.

New Citroën
ë-Jumper 100% ëlectric

Citroën presenteert een 100% elektrische transformatie van zijn Citroën Jumper-bestelwagen. New Citroën ë-Jumper 100% ëlectric biedt nagenoeg dezelfde prestaties op het vlak van modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de ecologische vereisten die in bepaalde steden worden opgelegd. Het is aan jou om uit dit gamma het voertuig te kiezen dat het best bij je activiteit past. New Citroën ë-Jumper 100% ëlectric kan nu besteld worden. Ook leverbaar in chassis-cabine, chassis met dubbele cabine, vloer-cabine en groot volume.
eJumper
Top