Verwijzing in seconden

(1) Aanbieding zbtw inclusief fleetkorting, Eco-tech premie* en stock premie** voorbehouden aan bezitters van een ondernemingsnummer, geldig van 01/08/2019 t.e.m. 31/08/2019 onder voorbehoud van een wijziging van de catalogusprijs. Aanbieding niet cumuleerbaar met alle andere lopende promoties en geldig in de deelnemende Citroën verkooppunten.
 

* CITROËN biedt u een EcoTech premie aan voor de overname en de recyclage van uw oude voertuig bij aankoop van een nieuwe CITROËN. Het voertuig moet volledig zijn en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de koper van het nieuwe voertuig. Deze premie kan veranderen volgens model en afwerking. Meer informatie bij uw Citroën verkooppunt.

** CITROËN biedt u een stockpremie bij aankoop van een nieuwe CITROËN in stock besteld en geleverd vóór 31/07/2019. Deze premie kan volgens model en afwerking veranderen, meer info bij uw CITROËN verkooppunt.

(2) Maandelijkse netto VAA. Schatting van de netto maandelijkse bijdrage die de werknemer werkelijk zal betalen voor het voordeel van alle aard, op basis van de maximale aanslagvoet van 53.5%.

(3) Aanbieding in Verhuur Lange Termijn enkel geldig voor professionelen opgemaakt door Free2Move Lease, afdeling van PSA Finance Belux N.V. (verhuurder), avenue de Finlande 8 b2 te 1420 Braine-l’Alleud, KBO nr. 0417.159.386, tel. 02/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, op basis van 60 maanden en 100.000 km. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijks Verkeersbelasting, totale garantie, TotalDrive (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, vervangwagen, zomerbanden (4), verzekering BA en schadedekking. Aanbieding geldig van 01/08/2019 t.e.m. 31/08/2019 onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier.

(4) CITROËN biedt u 50% korting op alle opties (uitgezonderd business). Voor meer inlichtingen en voorwaarden brengt u een bezoek aan uw dichtstbijzijnde CITROËN verkooppunt. Aanbieding geldig van 01/08/2019 t.e.m. 31/08/2019, deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt in het deelnemende Citroën netwerk.

Aanbiedingen geldig in de deelnemende CITROËN verkooppunten zolang de voorraad strekt. Deze prijzen hebben betrekking op de basismodellen of op specifieke modellen. Alle uitrustingen zijn afhankelijk van de afwerking en de opties. De afgebeelde voertuigen kunnen verschillen vertonen met de gecommercialiseerde voertuigen in België of in het Groothertogdom Luxemburg. Voor meer informatie over alle diensten van CITROËN kunt u terecht bij alle CITROËN concessiehouders, commerciële agenten en erkende Citroënherstellers. De waarde van het verbruik en emissie zijn gebaseerd op de wagens die uitgerust zijn van de originele banden, zoals beschreven in de standaarduitrusting. Optionele banden(maten) kunnen andere verbruik- en CO2 waarden met zich meebrengen.

Top