Geavanceerd zoeken

DE BEDRIJFSVOERTUIGEN

Voor de aankoop van uw nieuwe bestelwagen biedt Citroën u een uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen aan. Kies uit de vele silhouetten en afmetingen het model dat u het best zal ondersteunen bij uw dagelijkse professionele activiteiten.

BERLINGO & Ë-BERLINGO VAN

De Citroën Berlingo Van is verkrijgbaar met een efficiënte verbrandingsmotor of met elektromotor (motor van 100 kW met 136 pk). 

 

Hij wordt aangeboden in 2 lengtes: M (4,4 m) en XL (4,75 m) en biedt een laadvermogen tot 4,4 m³.

 

Hij is verkrijgbaar in twee nieuwe versies: Driver en Worker, en hij beschikt over 19 rijhulpsystemen om uw beroepsactiviteit te vergemakkelijken.

 

JUMPY & Ë-JUMPY

De Citroën Jumpy bestaat in een elektrische versie (motor van 100 kW (136 pk)) en een dieselversie (100 tot 180 pk). Hij is verkrijgbaar in 3 maten (XS, M of XL) en 3 versies (Cityvan, Worker en Driver).

 

Hij beschikt over 16 rijhulpsystemen en praktische functies zoals handenvrije zijdelingse schuifdeuren en Moduwork (om voorwerpen met een lengte tot 4 m te vervoeren).

JUMPER & Ë-JUMPER

De Citroën Jumper is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen, chassis-cabine, chassis met dubbele cabine en laadvloer met cabine. 4 lengtes mogelijk, 3 wielbasissen en 3 hoogtes. Hij beschikt over een ‘Best In Class’ breedte, zijdelingse schuifdeuren met een breedte tot 1,25 m en 11 rijhulpsystemen.

 

Hij is verkrijgbaar met een diesel (120 pk tot 165 pk) of een elektrische motor (96 kW (120 pk) met 2 niveaus van rijbereik naar keuze: 200 km (WLTP) beschikbaar op de silhouetten L1, L2 en 340 km (WLTP-cyclus) beschikbaar op de silhouetten chassis-cabine L2S, L3 en L4

DE OMGEBOUWDE VOERTUIGEN

Citroën biedt u een uitgebreid gamma omgebouwde voertuigen:

  • Gebruiksklare bedrijfsvoertuigen, speciaal aangepast aan uw bedrijfsbehoeften en beschikbaar in stock
  • Op maat ingerichte bedrijfsvoertuigen, te configureren volgens uw specifieke behoeften.

 

Deze ombouwtoepassingen worden uitgewerkt in samenwerking met gecertificeerde partner-carrosseriebouwers en elke ombouw wordt gecontroleerd voor de uiteindelijke levering. U kiest de volumes, de afmetingen en de uitrusting, Citroën doet de rest.