Geavanceerd zoeken

OMGEBOUWDE VOERTUIGEN

Uw omgebouwde voertuigen à la carte

Elk beroep heeft zijn eigen gebruiken en behoeften. Daarom biedt Citroën u een volledige catalogus van voertuigen die zijn aangepast aan de specifieke kenmerken van uw beroep. U kiest de volumes, de afmetingen en de uitrusting, CITROËN doet de rest!

GEÏSOLEERDE VOERTUIGEN EN VOERTUIGEN MET ACTIEVE KOELING

CITROËN ontwikkelde op basis van de modellen Citroën Berlingo, Citroën Jumpy of Citroën Jumper een ruim gamma geïsoleerde voertuigen en voertuigen met actieve koeling voor het transport van bederfelijke voedingswaren.

 

Zij voldoen aan de behoeften van cateringbedrijven en voedseldistributeurs met laadvolumes van 1,4 m3 tot 11 m3.

BOUW EN OPENBARE WERKEN

Citroën biedt een ruim gamma bestelwagens met groot volume aan op basis van:

  • Citroën Jumper laadvloer-cabine;
  • Citroën Jumper chassis-cabine.

 

Deze bedrijfsvoertuigen hebben een nuttig laadvolume tot 22,5 m³. U kan de materialen en de uitrusting kiezen die het best zijn afgestemd op uw activiteiten.

KIEPBAKKEN

Voor het transport van zelfs de zwaarste ladingen, zowel in de stad als daarbuiten, biedt CITROËN een uitgebreid gamma voertuigen met kiepbak, voertuigen met laadbak en pick-ups op basis van de Citroën Berlingo, Citroën Jumpy of Citroën Jumper.

 

De verlengde cabines bieden dan weer een nuttige lengte tot drie meter en een nuttig laadvermogen tot 1.425 kilogram. Ze worden uitgerust met een vaste of wegklapbare tweede zetelrij en kunnen plaats bieden aan zeven personen.

MEDISCHE BIJSTAND

Citroën biedt voertuigen voor medische bijstand aan, ontwikkeld in samenwerking met koetswerkbouwers met een erkende knowhow.

 

Voertuigen op Jumpy- en Jumper-basis worden voorzien van:

  • Een op maat gemaakte medische cel;
  • Ergonomische voorzieningen om de interventieteams doeltreffend te laten werken;
  • Een specifieke ophanging voor het comfort van de vervoerde personen.

VERVOER VAN PERSONEN MET BEPERKTE MOBILITEIT

Voor verenigingen, collectiviteiten en particulieren zorgt Citroën voor comfort en veiligheid voor passagiers met beperkte mobiliteit.

 

Deze specifieke modellen zijn gebaseerd op de Citroën Berlingo, Citroën Jumpy of Citroën Jumper. Tot zes personen met beperkte mobiliteit en hun rolstoel kunnen worden vervoerd.

Aan de toegankelijkheid werd bijzonder veel zorg besteed (oprijplaat, platformlift, verlagingssysteem).

ANDERE OMBOUWINGEN

Citroën biedt u ook oplossingen op maat, afgestemd op de meest uiteenlopende behoeften. De verkopers in het Citroën-verkooppunt begeleiden u en adviseren u bij al uw projecten:

  • Ombouw van een personenwagen naar een bedrijfsvoertuig;
  • Vierwielaandrijving;
  • Verhoogde aandrijfkracht;
  • Speciale ophanging;
  • Uitrusting voor gehandicapte bestuurder ...