Geavanceerd zoeken

DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

Citroën Business biedt gepersonaliseerde antwoorden aan al zijn professionele klanten door te focussen op nabijheid. Ons netwerk van Business Centers en onze gespecialiseerde verkoopteams bieden u een uitgebreid gamma producten en diensten om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van uw bedrijf.

GROTE ACCOUNTS

Uw wagen, uw imago

Citroën Business begeleidt u met een specifieke verantwoordelijke voor Grote Accounts. Die zal u begeleiden door samen met u een echte oplossing op maat uit te werken.

KLEINE/MIDDELGROTE ONDERNEMING

Uw wagen, uw kantoor

Vaklieden, vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen ...  Elke professional heeft specifieke verwachtingen op het vlak van mobiliteit. In al zijn verkooppunten biedt Citroën Business u een uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen om aan al uw behoeften te voldoen.

DIENSTVERLENING VAN A TOT Z


VOERTUIGEN OP MAAT
Met al zijn gamma's voor professionals: Businessgamma, bedrijfsvoertuigen, omgebouwde voertuigen of voertuigen voor specifiek gebruik: CITROËN biedt u een ruime keuze op maat van uw gebruik. 
DIENSTEN À LA CARTE
Dankzij de waaier aan diensten van CITROËN SERVICE op maat van uw behoeften blijven uw voertuigen performant, betrouwbaar en veilig. Vertrouw dit onmisbare werkinstrument toe aan de professionals van het CITROËN-netwerk zodat zij u kunnen begeleiden bij al uw activiteiten. 
FINANCIERINGEN OP MAAT
Naast de klassieke financieringen (krediet, leasing, langetermijnverhuur) biedt Citroën u complete oplossingen op maat, die financiering combineren met aangepaste diensten (onderhoud, autoverzekering, tankkaart ...).