Geavanceerd zoeken

CITROËN-BEDRIJFSVOERTUIGEN: COMFORTTECHNOLOGIE

Citroën laat zich al 100 jaar door u inspireren om innovatieve en originele bedrijfsvoertuigen te creëren die elke passagier een ongeëvenaard comfort bieden. Rijcomfort, gebruiksgemak, moduleerbaarheid, comfort aan boord en opbergruimte. Voor zo comfortabel mogelijke professionele verplaatsingen.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Topcomfort

Citroën Advanced Comfort®, specifiek ontworpen om elke passagier een ongeëvenaard comfort en welzijn te bieden, optimaliseert de ergonomie en verlicht de mentale belasting. De oneffenheden in het wegdek worden gefilterd en de geluidsoverlast beperkt om een gevoel van rust te creëren terwijl het interieur elegantie en functionaliteit biedt. De ritten verlopen in harmonie en sereniteit en dankzij de intuïtieve technologie kan u de praktische en unieke functies met uw vingertoppen bedienen.

RIJCOMFORT

De bedrijfsvoertuigen van Citroën bieden in alle wegomstandigheden een optimaal rijcomfort dankzij hun hoge zitpositie, soepele versnellingsbak, ophanging en geluidsdemping. De voorzetels van de Berlingo Van en Dispatch werden ergonomisch ontworpen om een royale ruimte en een comfortabele rijhouding te bieden. Ze hebben een in de hoogte verstelbare lendensteun.

MODULARITEIT

Moduwork®

Voor een maximale ruimte en functionaliteit in de Citroën Jumpy is de Moduwork® uitgerust met een laadwand en een neerklapbare passagierszetel aan de zijkant. Daardoor kan de laadlengte van de XL-modellen verlengd worden tot 4 meter. Voor meer veiligheid werd aan de bestuurderszijde een beschermnet aangebracht.

Cabine extenso®

De Extenso®-cabine is beschikbaar op de Berlingo Van en biedt plaats aan 3 personen om de lengte en het nuttige laadvolume te vergroten. Om de laadlengte uit te breiden kan de buitenste passagierszetel worden neergeklapt. Zo maakt u een laadlengte van 3 meter in de maat ‘M’ en 3,4 meter in de maat ‘XL’ vrij.

REISCOMFORT

Bureau mobile

De cabine van de New Citroën Berlingo Van werd ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u gemakkelijk kan werken op verplaatsing. Elke bestelwagen beschikt over ruimte om comfortabel aan uw dossiers of computer te werken en is uitgerust met een stroomvoorziening via een USB-aansluiting.

Handige opbergvakken

De bestelwagens van Citroën werden ontworpen om te beantwoorden aan de vereisten van het bedrijfsleven. Daarom vindt u tal van handige opbergvakken voor dagelijkse uitrusting en waardevolle gereedschappen. Grote deurvakken, een grote opbergkoffer onder de passagierszetel, een handschoenkastje, bekerhouders op het dashboard, een grote dakconsole: ruimte voor alledaagse voorwerpen.

Handenvrije zijdelingse schuifdeuren

Met de handige, ingenieuze en unieke handenvrije zijdelingse schuifdeuren* kan u de zijdeuren openen en sluiten zonder ze aan te raken. Ze zijn verkrijgbaar op de Citroën Jumpy. Het volstaat om met uw voet onder de hoek van de achterbumper te bewegen om de auto te ontgrendelen en de zijdeur aan de kant waar u zich bevindt automatisch te openen. * Deze functie is enkel beschikbaar op de Citroën Jumpy 

OPBERGVAKKEN

Handige opbergvakken

Un indicateur de surcharge vous avertit en cas de dépassement de la charge utile de votre véhicule.