Geavanceerd zoeken

OPERATIONELE LEASING

Operationele leasing is de oplossing voor autofinanciering waar professionals de voorkeur aan geven vanwege de flexibiliteit. 

EEN FLEXIBELE OPLOSSING OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

In de vorm van vooraf bekende maandelijkse betalingen maakt deze mobiliteitsoplossing het mogelijk om over nieuwe professionele voertuigen en diensten op maat te beschikken zonder geld vast te zetten en zonder zich zorgen te maken over de wederverkoop.

Ongeacht uw branche, de omvang van uw bedrijf, uw behoeften en uw budget, met leasing op lange termijn kan u uw maandelijkse betalingen aanpassen.

U kan kiezen uit:

● Een gepersonaliseerde looptijd, van 24 tot 60 maanden,

● Het juiste aantal kilometers voor uw gebruik, van 15.000 tot 200.000 km

● Diensten op maat.

Uw contract kan op elk moment worden gewijzigd, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik van uw voertuig. Aan het einde van het contract hebt u twee opties:

● U ruilt het huidige voertuig in voor een nieuw voertuig,

● U levert het voertuig in.

ONTDEK FREE2MOVE LEASE 

De operationele leasing van groupe psa

Free2Move Lease is de entiteit van de PSA-groep die met operationele leasing inspeelt op de mobiliteitsbehoeften van bedrijven. U huurt een nieuw bedrijfsvoertuig of een nieuwe personenwagen die u kan uitrusten, inrichten en ombouwen volgens uw behoeften: bedrijfswagens, professioneel transport ...

Tal van bijbehorende diensten maken u het leven gemakkelijk.

ZOVEEL MEER DAN HUREN ALLEEN

Service en onderhoud

Naargelang het gekozen CITROËN-servicecontract kan u voor een vast bedrag genieten van de garantie-uitbreiding, het onderhoud, de bijstand, de vervanging van slijtageonderdelen en de mobiliteitsoplossingen die onontbeerlijk zijn voor de continuïteit van uw activiteit.

Het onderhoudscontract kan worden aangevuld met:

● Een vervangwagen;

● Banden aangepast aan het seizoen.

Bijstand

Met CITROËN ASSISTANCE wordt u geholpen binnen maximaal één uur, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw wagen wordt gratis weggesleept.

Als u een servicecontract van CITROËN hebt afgesloten of als uw voertuig gedekt is en het niet ter plaatse of binnen de dag kan worden hersteld, zorgen wij voor overnachting en vervoer.

Dekking financieel verlies

Voor een veilig budget bij diefstal of total loss.

De dekking financieel verlies dekt het verschil tussen de opzegvergoeding voorzien in het contract en de waarde die de expert bepaalt en uw verzekering terugbetaalt. Een service waardoor u meteen een nieuwe wagen kan huren en uw contant geld behoudt.

Uw vloot in één oogopslag

Onze INTERPARC-tool biedt u informatie om het fleetbeheer online op te volgen en te optimaliseren. Zo kan u met enkele klikken:

● De status en fiscale informatie van uw volledige fleet exporteren;

● Reageren bij afwijkingen in het aantal kilometers, onderhoud, geplande technische keuring of vernieuwing van een voertuig.

Ontdek ook:

● INTERPARC CONNECT MANAGEMENT, een geconnecteerde dienst voor fleetbeheer om uw wagenpark beter te beheren waarbij de gegevens van uw voertuigen in real time geüpload worden.

● FLEET SHARING, een autodeelsysteem waarbij voertuigen vrij ter beschikking worden gesteld aan uw medewerkers, toegankelijk via badge of smartphone.

Tankkaart

Er is een tankkaart beschikbaar om betalingen uit te voeren in Frankrijk en Europa. Zo wint u tijd onderweg en hoeft u geen onkostennota's meer op te maken. U kan uw verbruik en uw diensten beheren aan de hand van overzichten die worden aangeleverd door de brandstofleverancier. Een efficiënte manier om uw facturen te vereenvoudigen, fraude te beperken en uw budget onder controle te houden.

Andere diensten

Een operationele leasing voor bedrijven kan worden aangevuld met andere diensten:

● De digitale verwerking van boetes voor een vereenvoudigde opvolging.

● De Jockeyservice om u tijd te besparen bij het onderhoud van uw wagen, de vervanging van banden, de technische keuring of zelfs bij de levering van de wagen aan het begin van het contract of de teruggave aan het einde van het contract.

● De bestuurdersservice van Free2Move Lease voor de bestuurders om de wagenparkbeheerders het leven gemakkelijker te maken.

Een uniek en gratis nummer: 0 800 215 300 (gratis service & oproep).