Geavanceerd zoeken

CITROËN FLEXCARE

NEEM EEN ABONNEMENT VOOR MEER GEMOEDSRUST

Een pakket uitgebreide garantie- en onderhoudsplannen die passen bij jouw manier van werken.

 

 

 
BESCHERMING
Bescherm je onderneming tegen onvoorziene omstandigheden
 
VOORSPELBAARHEID
Beheer het budget van je wagenpark, spreid de kosten via maandelijkse betalingen
 
FLEXIBILITEIT
Stem je FlexCare-plan af op je onderneming
 
EXPERTISE
Profiteer van de Citroën-onderdelen en de unieke expertise van ons netwerk

 

 

 

 

UITGEBREIDE GARANTIE, EEN DUIDELIJKERE WEG VOORUIT
"Ik bescherm mijn onderneming tegen onvoorziene omstandigheden"

EXTENDED CARE PREMIUM

Uitgebreide garantie (i) Extra dekking voor je wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, voor de duur en de gekozen kilometerstand van je Citroën FlexCare-plan - Aankoop mogelijk binnen de eerste 24 maanden na de registratie van je wagen.   (Tractiebatterij (i) Je hebt 8 jaar of tot 160.000 km garantie op je tractiebatterij, binnen de fabrieksgarantie van je Citroën.  ) + Citroën pechverhelping (i) Pechverhelping of wegsleepdienst 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   (incl. lege batterij (i) Energietekort - als je batterij onvoldoende is opgeladen, kunnen wij die ter plaatse opladen waar dat is toegestaan en/of je wagen wegslepen naar een laadstation naar keuze binnen een afstand van 80 km, of naar het dichtstbijzijnde binnen dat bereik. In je Citroën FlexCare-plan zijn 3 takelbeurten per jaar inbegrepen zonder extra kosten.  )
ONDERHOUDSPLANNEN ZONDER VERRASSINGEN
"Voor mijn onderneming gaat het erom mijn onderhoudskosten te spreiden met vaste maandelijkse betalingen."

SERVICE CARE PLUS

Citroën pechverhelping (i) Pechverhelping of wegsleepdienst 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   (inclusief lege batterij (i) Energietekort - als uw batterij onvoldoende is opgeladen, kunnen wij die ter plaatse opladen waar dat is toegestaan en/of uw wagen wegslepen naar een laadstation naar keuze binnen een afstand van 80 km, of naar het dichtstbijzijnde binnen dat bereik. In uw Citroën FlexCare-plan zijn 3 takelbeurten per jaar inbegrepen zonder extra kosten.  ) + Onderhoudsprogramma + Gezondheidsstatus batterij (i)  Indicatieve informatie over de degradatie van de batterij. Het is een momentopname tijdens de onderhoudsbeurt/batterijdiagnose, vergeleken met de waarde toen de wagen voor het eerst werd afgeleverd.  
HET VOLLEDIGE AANBOD PACKAGES
"Voor mijn onderneming gaat het om de all-in-one zorgeloze service."

COMPLETE CARE PLUS

Uitgebreide garantie (i) Extra dekking voor je wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen.   (Tractiebatterij (i) Je hebt 8 jaar of tot 160.000 km garantie op je tractiebatterij, binnen de fabrieksgarantie van je Citroën.  ) + Citroën pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   (inclusief lege batterij (i) Energietekort - als uw batterij onvoldoende is opgeladen, kunnen wij die ter plaatse opladen waar dat is toegestaan en/of uw wagen wegslepen naar een laadstation naar keuze binnen een afstand van 80 km, of naar het dichtstbijzijnde binnen dat bereik. In uw Citroën FlexCare-plan zijn 3 takelbeurten per jaar inbegrepen zonder extra kosten.  ) + Onderhoudsprogramma + Slijtageonderdelen + Gezondheidsstatus batterij (i)  Indicatieve informatie over de degradatie van de batterij. Het is een momentopname tijdens de onderhoudsbeurt/batterijdiagnose, vergeleken met de waarde toen de wagen voor het eerst werd afgeleverd.   
PAS JE PLAN AAN MET AANVULLENDE DEKKINGEN
"Voor mijn onderneming gaat het om een service op maat die voldoet aan mijn behoeften."

Banden (i) In deze service worden je banden hersteld in geval van een lekke band of wordt de hele set of enkel zomer-, allseason- of winterband(en) vervangen - inclusief demonteren, monteren, uitbalanceren en vervangen van waarden in geval van storingen. 

Vervangwagen voor gepland onderhoud (i) Je krijgt 1 dag een vervangwagen bij elke gepland onderhoud. 

Intensief gebruik (i) Extra onderhoud voor klanten die hun wagen intensief gebruiken. 

 

 

 

 

 

Wat is inbegrepen

 

 

 

 

               
Extended Care Premium
Service Care Plus
Complete Care Plus
Uitgebreide garantie
X
X
Onderhoudsprogramma
X
X
Citroën Assistance
X
X
X
Lege batterij
(elektrische voertuigen)​
X
X
X
Gezondheidsstatus batterij
(elektrische voertuigen)
X
X
Slijtageonderdelen
X
Je kunt elk van deze plannen aanpassen met aanvullende dekkingen

 

Waarom kiest jouw bedrijf het best een Citroën Flexcare Uitgebreide garantie en/of onderhoudsplan?

Een onderhoudsplan helpt je niet alleen de onderhoudskosten van je Citroën te spreiden, maar biedt ook waardevolle aanvullende diensten om het leven met je wagen gemakkelijker te maken. De beste oplossing is je onderhoudsplan aan te schaffen wanneer je je wagen aankoopt, zodat je je wagen vanaf het begin kunt beschermen. Als je geen onderhoudsplan hebt aangeschaft toen je je wagen aankocht, kan je je nog steeds abonneren op een onderhoudsplan vóór de eerste reguliere onderhoudsbeurt (11 maanden na de begindatum van de garantie).

Met een uitgebreide garantie kan je daarnaast de fabrieksgarantie verlengen tot na de standaard looptijd, zodat je tot drie jaar langer kunt profiteren van dezelfde wagenbescherming als bij de oorspronkelijke fabrieksgarantie. Je kunt een verlengd garantiecontract afsluiten voordat de oorspronkelijke fabrieksgarantie verloopt.  (De handelsgarantie laat de wettelijke rechten van de consument op grond van het recht inzake de verkoop van consumptiegoederen onverlet. Deze rechten worden door de handelsgarantie niet aangetast).