Geavanceerd zoeken

PLUG-IN HYBRID VAN CITROËN

PLUG-IN HYBRID VAN CITROËN

VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRID

Reis in business class

Geniet van de ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™, de Citroën Advanced Comfort®-zetels en alle rijhulpsystemen van Citroën.

Voeg daarbij in zuiver elektrische modus nog de afwezigheid van trillingen, de stilte van de elektrische aandrijving en het grote gebruiksgemak. Je wordt dan omringd door een nooit eerder vertoonde cocon van comfort en sereniteit.

 

Meer prestaties

In de zuiver elektrische modus tot ongeveer 50km (WLTP-norm) geniet je betere prestaties, een onmiddellijk beschikbaar motorkoppel en pittige en stille acceleraties.

 

Deze modus geeft je toegang tot de zones met emissiebeperkingen in bepaalde agglomeraties.

 

Tijdens langere ritten neemt de verbrandingsmotor de fakkel over.

Onderhoud zonder beperking

Hoewel je oplaadbare hybridewagen technologisch geavanceerder is dan een wagen met verbrandingsmotor, verandert het onderhoudsritme niet en zijn de tarieven voor de servicecontracten vergelijkbaar.

 

Vertrouw het onderhoud van je oplaadbare hybridewagen van Citroën toe aan de speciaal opgeleide experts in het hele Citroën-netwerk.

DAGELIJKSE EFFICIËNTIE
Verminder je co2-uitstoot
De oplaadbare hybridetechnologie heeft een CO2-uitstoot van 32 g/km (WLTP). Als je in de zuiver elektrische modus rijdt, stoot je hybridewagen geen CO2 uit.
Optimaliseer je verbruik

Met de oplaadbare hybridemotor kan je met een dagelijkse oplaadbeurt je brandstofkosten aanzienlijk verlagen.

Met een gemiddeld verbruik van 1,4 l/100 km (WLTP) bespaart je hybridewagen heel wat brandstof in vergelijking met het model met verbrandingsmotor.

Rem om te laden
Je hybride laadt gedeeltelijk op wanneer je remt of vertraagt. Zo krijg je extra rijbereik zonder eraan te denken.

3 RIJMODI VOOR UW COMFORT

Elektrische-modus

Profiteer van alle voordelen van zuiver elektrisch rijden: geruisloos rijden zonder CO2-uitstoot. Deze modus, die zich perfect leent voor de stad, wordt standaard geactiveerd wanneer je je hybridewagen start. Zo kan je tot 55 km rijden (WLTP-norm).

Hybrid-modus

Naargelang je rijstijl en het soort weg waarop je rijdt, wisselt de wagen automatisch tussen elektrische en thermische modus om het beste compromis te bieden op het vlak van prestaties en verbruik.

Sport-modus

Geniet van de beste prestaties op het vlak van acceleratie en optrekkingsvermogen dankzij het onmiddellijk beschikbare motorkoppel en vermogen.
OPLADEN EN RIJBEREIK
  • PRIVAAT LADEN: De laadtijden zijn afhankelijk van de batterijcapaciteit, de ingebouwde lader, de kabel en het type laadpunt. Citroën biedt een volledig gamma laadsystemen aan, goedgekeurd door zijn ingenieurs en installatieoplossingen ter plaatse of thuis door onze erkende partners ZeBorne en ZePlug. De installatie van laadpunten op bedrijfsparkings of in een mede-eigendom komt in aanmerking voor steun van het ADVENIR-programma.
  • OPENBAAR LADEN: Dankzij de dienst Charge My Car krijgen jij en je werknemers gemakkelijk toegang tot het grootste Europese openbare laadnetwerk om maximaal gebruik te maken van het elektrisch rijden van je oplaadbare hybride, vooral tijdens lange ritten. Deze dienst is toegankelijk via de Free2Move-app op je smartphone.
  • RIJBEREIK: We hebben vastgesteld dat de meeste bestuurders minder dan 50 km afleggen tijdens hun dagelijkse ritten. Dankzij zijn rijbereik tot 55 km (WLTP-norm) dekt de C5 Aircross Hybrid de meeste dagelijkse verplaatsingen in 100% elektrische modus.