Geavanceerd zoeken

DE 100% ELEKTRISCHE VOERTUIGEN VAN CITROËN

ELEKTRISCH RIJDEN: WAT VERANDERT ER?

Rijden in ë-comfortmodus

Dankzij elektrisch rijden zal je genieten van de afwezigheid van trillingen en geur, de stilte en het gebruiksgemak. Je wordt dan omringd door een cocon van comfort en sereniteit.

 

Je kan je afvragen of het rijbereik voldoende is om je behoeften te dekken.

 

Geen probleem: ongeveer twee derde van de bestuurders legt minder dan 50 km per dag af op werkdagen, met een gelijke verdeling tussen de ritten in de stad en op de weg. Met een rijbereik tot 350 km (WLTP-norm) voldoen onze elektrische voertuigen aan de meeste van je behoeften. 

 

 

Laadvoorwaarden

Citroën biedt je verschillende oplossingen om je mobiliteit in alle omstandigheden te garanderen:

● Installatie van private laadoplossingen op bedrijfslocatie of thuis dankzij onze partners ZeBorne en ZePlug,

● Toegang tot een openbaar netwerk van meer dan 260.000 laadpunten in Europa dankzij ChargeMy Car via Free2Move, dat een facturatiesysteem en een routeplanner omvat,

● Een alternatieve mobiliteitsoplossing als je elektrische wagen voor bepaalde ritten niet beantwoordt aan je behoeften, dankzij de Mobility Pass waarmee je een wagen met verbrandingsmotor kan huren.

De gebruikskosten

Door een elektrische wagen te gebruiken, bespaar je heel wat geld in vergelijking met een wagen met verbrandingsmotor:

● Kostprijs per 100 km van elektrisch laden veel lager dan bij een tankbeurt (ongeveer € 2,5 tegenover € 10 voor een Citroën C4),

● Onderhoudskosten ongeveer 30% goedkoper en eenvoudiger onderhoudsplan,

● Verzekering tot 10% goedkoper,

● Gratis parkeren in sommige steden en voorkeurstarieven in andere,

● Opladen tegen voorkeurstarief aan openbare laadpalen in bepaalde steden,

● Tol tegen verlaagd tarief dankzij het speciale aanbod van de firma Télépéage T.

ONZE ELEKTRISCHE PARTICULIERE WAGENS

CITROËN AMI ELECTRIC

AMI komt tegemoet aan je nieuwe mobiliteitsbehoeften voor korte trajecten en aan je bezorgdheid over het milieu. 

AMI biedt 2 zitplaatsen en is 100% elektrisch, ultracompact en personaliseerbaar. Hij is toegankelijk voor iedereen, zonder rijbewijs, met ultra-competitieve aanbiedingen voor 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand, 1 jaar. Je kan hem online kopen en bij je thuis laten bezorgen. 

CITROËN Ë-C4  ELECTRIC

Met New Citroën ë-C4 Electric rij je elke dag volledig elektrisch. Je rijdt in alle rust, als in een cocon, perfect geïsoleerd van de drukte van de weg en de buitenwereld, alle hinder van buitenaf wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort-zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle inzittenden. 

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Citroën is sinds 1996 pionier op het gebied van ludospaces, en breidt nu zijn aanbod uit met de elektrische versie van Berlingo, een gezinsvoertuig met moduleerbare binnenruimte en uitzonderlijke opberg- en opslagcapaciteit. 
New Citroën ë-Berlingo Electric is de ideale partner voor liefhebbers van een actief leven die bezorgd zijn over het milieu, ongeacht hun leeftijd, en die op een praktische en veelzijdige manier van hun vrijetijdsactiviteiten willen genieten. 

CITROËN Ë-SPACETOURER 

Citroën ë-SpaceTourer Electric voelt zich zowel in de stad als op de weg op zijn gemak wanneer hij je gezin of je klanten vervoert. Hij heeft dezelfde modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen als de thermische versie. Citroën ë-SpaceTourer is verkrijgbaar in 3 lengtes. Je kan er onbeperkt mee rijden in lage-emissiezones die steeds talrijker worden. 
ONZE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS

MY AMI CARGO

My Ami Cargo komt tegemoet aan de nieuwe logistieke uitdagingen van lokale dienstverlenende bedrijven. Met zijn ultracompacte vorm biedt hij een innovatieve interieurindeling: een laadvolume van 400 liter, een verticale wand die de bestuurdersplaats scheidt van de laadruimte, een modulaire bovenplank die als bureau kan worden gebruikt, een vlakke vloer op twee niveaus en een afgesloten opbergruimte achteraan. Hij heeft alle voordelen van een elektrisch voertuig (gemakkelijk op te laden, rijbereik tot 75 km, enz.) en biedt een brede waaier aan accessoires, waaronder een net om de lading vast te houden.

CITROËN Ë-BERLINGO VAN 

New Citroën ë-Berlingo Van Electric biedt vaklui, handelaars of bezorgers een concrete oplossing voor de nieuwe mobiliteitsuitdagingen in gereguleerde stedelijke omgevingen, maar ook in landelijke gebieden. Hij biedt een ongekend comfort tijdens je verplaatsingen en zorgt ervoor dat je ook je gebruikskosten onder controle houdt.

CITROËN Ë-JUMPY ELECTRIC

New Citroën ë-Jumpy Electric is de ideale elektrische partner om te voldoen aan de stedelijke en voorstedelijke mobiliteitsbehoeften van alle professionelen, dankzij zijn uitzonderlijke rijbereik en het snelladen tot 80% in 30 minuten. Zonder toegevingen te doen op het vlak van prestaties en uitrusting, biedt hij alle voordelen van ë-comfortabel rijden en toegang tot diensten die het dagelijks gebruik van een elektrische wagen vergemakkelijken.

CITROËN Ë-JUMPER ELECTRIC

Citroën presenteert een 100% elektrische transformatie van zijn Citroën Jumper-bestelwagen. New Citroën ë-Jumper Electric biedt nagenoeg dezelfde prestaties op het vlak van modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de ecologische vereisten die in bepaalde steden worden opgelegd. Het is aan jou om uit dit gamma het voertuig te kiezen dat het best bij je activiteit past. 

New Citroën ë-Jumper Electric kan nu besteld worden. Ook leverbaar in chassis-cabine, chassis met dubbele cabine, vloer-cabine en groot volume.