Geavanceerd zoeken

VOERTUIGEN AANGEPAST AAN UW WERKSITUATIE

Citroën biedt u een ruim gamma voertuigen die aan al uw professionele behoeften beantwoorden: Bedrijfsvoertuigen, businessgamma, voertuigen voor specifiek gebruik of omgebouwde voertuigen. U vindt ongetwijfeld de juiste wagen voor uw werk.

GAMMA BEDRIJFSVOERTUIGEN

Citroën biedt u een heel gamma bedrijfsvoertuigen aan. Met een maximaal laadvolume van 4,1 m3 onderscheidt de Citroën Berlingo zich door zijn binnenruimte en moderne uitstraling. De robuuste en wendbare Citroën Jumpy is een bedrijfsvoertuig met een comfort dat dicht aanleunt bij dat van een monovolume. De Citroën Jumper is verkrijgbaar in 8 uitvoeringen, van 8 tot 17 m3.

BUSINESSGAMMA

Citroën Professional helpt u kiezen uit zijn brede gamma businesswagens. Of u nu vakman, vrij beroep, kleine en middelgrote onderneming, verhuurder, leasingmaatschappij of grote klant bent, Citroën Professional heeft voor u een netwerk van Business Centers ontwikkeld.

Onze teams, die specifiek op professionals gericht zijn, ongeacht de grootte van uw bedrijf, staan voor u klaar om een antwoord te vinden op maat van uw wensen. Profiteer snel van onze gepersonaliseerde diensten!

Een compacte stadswagen, een comfortabele berline, een monovolume met 5 of 7 plaatsen ... Uw mobiliteitsbehoeften worden onder de loep genomen zodat uw professionele verplaatsingen altijd synoniem zijn met plezier en efficiëntie, met efficiënte motoren en technologie aan boord.

GAMMA VOOR SPECIFIEK GEBRUIK

Bent u taxichauffeur, eigenaar van een rijschool of legt u zich toe op personenvervoer (met chauffeur) of ziekenvervoer? Uw voertuig is uw belangrijkste werkinstrument. CITROËN houdt rekening met uw verwachtingen en de behoeften van uw beroep en kan u een voertuig leveren waarmee u direct aan de slag kan!

OMGEBOUWDE VOERTUIGEN

Elk beroep heeft zijn eigen gebruiken en behoeften, of u nu actief bent in de distributie, dienstverlening of bouw. Daarom biedt CITROËN u een volledige catalogus van voertuigen die zijn aangepast aan de specifieke kenmerken van uw beroep. U kiest de volumes, de afmetingen en de uitrusting, CITROËN doet de rest!