Geavanceerd zoeken
Aanbieding ë-SpaceTourer
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT Ë-SPACETOURER

OPERATIONELE LEASING

Ë-SPACETOURER

Electric M Business Batterij 75 KWh 136 pk

 

Operationele Leasing vanaf

704€/maand excl. BTW (i) Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 31/07/2023. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl.  

60 maanden/50.000km

CONTANTE AANBIEDING

Ë-SPACETOURER

M BUSINESS BATTERIJ VAN 75 KWH 136 PK
Catalogusprijs ZBTW 53.960 €
Aanbevolen korting (i) Aanbieding voorbehouden aan professionelen bij aankoop van een nieuwe betreffende Citroën tussen 1 en 31 juli 2023.  
8.630 €
Summer Bonus (i) Aanbieding voorbehouden aan professionelen bij aankoop van een nieuwe betreffende Citroën tussen 1 en 31 juli 2023; Summer Bonus van 500€ excl. BTW. op C3, C3 AIRCROSS, C4, C4-X, C5 AIRCROSS, C5X, e-BERLINGO VAN, ë-JUMPY, e-JUMPER en van 1000€ excl. BTW op e- C4, e-C4X, C5 AIRCROSS PLUG IN HYBRID et C5X PLUG IN HYBRID, e-BERLINGO, e-SPACETOURER  
1.000 €
Nettoprijs ZBTW met alle premies inbegrepen (i) Nettoprijs excL BTW, zonder opties, aanbevolen korting inbegrepen, voorbehouden voor professionelen bij aankoop van een nieuwe betreffende Citroën tussen 1 en 31 juli 2023. Geldig in de deelnemende netwerk.  
44.330 €

De pluspunten van de uitvoering

  • CITROËN Connect Box inclusief SOS-Pack en pechverhelping
  • Elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels
  • Kofferklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser
  • Citroën Radio DAB+ op 7" touchscreen: Bluetooth
  • Passagiersbank 2 plaatsen + Bestuurderszetel in de hoogte en lendesteun regelbaar met armsteun