Geavanceerd zoeken

DE GECONNECTEERDE DIENSTEN VAN CITROËN BEANTWOORDEN AAN AL JE BEHOEFTEN

Door je wagen op elk moment op te volgen via diverse diensten en toepassingen, biedt Citroën je een zo comfortabel en eenvoudig mogelijke elektrische rijervaring.
MOBILITEITSSERVICES
Met de mobiliteitsdiensten van Citroën kan je je verplaatsingen eenvoudig voorbereiden met je smartphone.

MY CITROËN

Dankzij de My Citroën-app krijg je toegang tot informatie en een wereld van specifieke diensten voor je wagen.

 

Ontdek de belangrijkste functies van My Citroën.

RIJBEREIK
Raadpleeg het rijbereik van je elektrische wagen om te anticiperen op een laadbeurt of een rit. 
LAADTIJDEN
Raadpleeg op afstand het laadniveau, maar ook de laadsnelheid en resterende laadtijd wanneer de wagen is aangesloten. 
Informatie op afstand
UITGESTELD LADEN
Start of plan een laadbeurt om te profiteren van voorkeurstarieven voor elektrisch opladen. 
Uitgesteld laden
TEMPERATUURINSTELLING VOORAF
Stel de temperatuur vooraf in om het rijbereik te optimaliseren en meteen te genieten van een aangename binnentemperatuur zodra je begint te rijden. 
Temperatuurinstelling vooraf

CHARGE MY CAR

Par free2move

Charge My Car is de oplossing van Free2Move die Citroën heeft gekozen om elektrische of hybridewagens eenvoudig op te laden aan openbare laadpalen.

 

Compatibele laadpalen vinden en ritten plannen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Met de app kan je overal in Europa sereen rijden dankzij de gps-coördinaten van de geselecteerde laadpaal of van je route die naar het geconnecteerde navigatiesysteem van je Citroën worden gestuurd.

 

Bovendien zal de wagenparkbeheerder binnenkort toegang hebben tot een onlinereporting van de uitgevoerde laadbeurten en de toegang van zijn gebruikers kunnen beheren vanaf een webplatform. 

 

LOKALISATIE VAN DE LAADPALEN
Lokaliseer, ontgrendel en laat je naar de dichtstbijzijnde compatibele laadpaal leiden van de meer dan 260.000 exemplaren die overal in Europa beschikbaar zijn 
Routeplanning
Plan je route op basis van het rijbereik van de batterij, de locatie van de stations, de buitentemperatuur, het reliëf, het gebruik van de airconditioning en de snelheidsbeperkingen onderweg. 
Digitaal opladen
Opladen en afstellen. Start en stop het opladen via de app of met de bijgeleverde Free2Move-kaart.  
Digitale facturen

Je vindt al je facturen terug via de app (voor bestuurders) of via het webplatform (voor wagenparkbeheerders).

 

 

MOBILITY PASS

Heb je een elektrische wagen en moet je af en toe langere ritten afleggen? Als je je wagen niet kan opladen tijdens je rit, kan je met de Mobility Pass een wagen met verbrandingsmotor huren door een spaarpot aan te leggen die je kan gebruiken in het netwerk van Free2Move Rent-agentschappen of bij traditionele verhuurders. Bovendien krijg je 20% korting op de huur van een wagen in het Free2Move Rent-netwerk. De dienst is toegankelijk via je My Citroën-app. 

 

De dienst Mobility Pass is een optie in je financieringscontract.

 

 

DE DIENSTEN VOOR WAGENPARKEN
Free2Move, de mobiliteitspartner van Citroën, ontwikkelde diensten om de elektrificatie van wagenparken te bevorderen en hun beheer te optimaliseren.

E-MOBILITY ADVISOR

E-Mobility Advisor begeleidt wagenparken van meer dan 100 wagens bij de energietransitie en de naleving van de LOM-wet (Loi d'Orientation de la Mobilité), die vanaf 2022 een aandeel van 10% geëlektrificeerde wagens oplegt.

 

Door het reële gebruik van de voertuigen met verbrandingsmotor in je wagenpark te analyseren aan de hand van onze geconnecteerde modules, kunnen we bepalen welke voertuigen vervangen kunnen worden door een geëlektrificeerd voertuig.

PHEV CONNECT

Beheer je plug-in hybridewagenpark met PHEV CONNECT by Free2Move. PHEV CONNECT is een specifiek dashboard waarmee je het dagelijkse gebruik van voertuigen kan analyseren op basis van gegevens die worden doorgegeven door geconnecteerde modules. Goed nieuws, PHEV CONNECT is het eerste jaar gratis!

DE SERVICECONTRACTEN

  • ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Onze servicecontracten zijn speciaal aangepast aan elektrische wagens om je mobiliteit op elk moment te verzekeren. Pechverhelping onderweg is inbegrepen bij energiepech, om welke reden dan ook. Je wagen wordt binnen een straal van 80 km naar je woonplaats, werkplaats of dichtstbijzijnde laadstation gesleept (1 keer per jaar, behalve AMI, 2 keer per jaar).

De garantie-uitbreiding omvat de onderdelen van de aandrijflijn bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie.

Bij onderhoudswerkzaamheden kan op verzoek een certificaat van batterijcapaciteit worden afgegeven. Indien nodig zal de software van de batterij worden geüpdatet.

 

  • HYBRIDEVOERTUIGEN

Het onderhoud van een hybridewagen combineert dat van een wagen met verbrandingsmotor en dat van een elektrische wagen. Het onderhoudsplan is dus hetzelfde als voor een wagen met verbrandingsmotor en omvat de specifieke interventies van de hybridetechnologie. Het onderhoudscontract van je hybride-Citroën zal echter vergelijkbaar zijn met dat van een versie met verbrandingsmotor.

     ONTDEK HET ELEKTRISCHE GAMMA VAN CITROËN