Geavanceerd zoeken

ËLECTRIC VOOR PROFESSIONALS

HET ELEKTRISCHE OFFENSIEF VAN CITROËN

Sinds 2019 zijn alle nieuwe modellen die Citroën lanceert verkrijgbaar in een 100% elektrische versie of oplaadbare hybrideversie. Citroën wil het hele gamma tegen 2025 elektrificeren. De ‘Inspired by Pro’-strategie van Citroën biedt op maat gemaakte oplossingen om aan de eisen van professionele klanten te voldoen.

In een context van toenemende verstedelijking is de toegang tot stadscentra en hun nulemissiezones een belangrijke uitdaging voor uw business.

NEW Ë-JUMPY: STIL EN ALTIJD EVEN PRAKTISCH!

Zonder compromissen te sluiten over de prestaties die Jumpy tot een succes maken, geeft de Nieuwe ë-Jumpy een nieuwe dimensie aan comfort en meer sereniteit aan elke ondernemer:

● Rijbereik: keuze uit twee batterijen: 230 km in WLTP-cyclus met een 50 kWh-batterij, 330 km in WLTP-cyclus met een 75 kWh-batterij

● Comfort: geen trillingen, lawaai en vlot rijden

● Rijplezier in elektrische modus

● Vrije toegang tot zones waar de CO2-uitstoot is gereglementeerd

● Nuttig laadvolume identiek aan dat van de versies met verbrandingsmotor

● Beperkte gebruikskosten

NEW Ë-JUMPER: DE ELEKTRISCHE COMPACTE BESTELWAGEN

De ë-Jumper – 100% ëlectric is op maat gemaakt voor een professionele doelgroep die het aanbod kiest dat het best bij zijn activiteiten past:

● 2 niveaus van rijbereik (tot 340 km in de WLTP-homologatiecyclus) om alle dagelijkse opdrachten te vervullen, ook in de gereglementeerde zones

● 2 batterijen met een respectieve capaciteit van 37 kWh en 70 kWh

● Rijden in ë-comfort dankzij zijn vloeiende rijstijl en stille motor

● 4 lengtes, 3 hoogtes en 4 MTM's (maximaal toegelaten massa) tot 4 ton

● Een nuttig laadvermogen tot 1.890 kg (op de chassis-cabine)

● Een laadvolume tot 17 m³

● Tot 9 nuttige technologieën om het dagelijkse leven van ondernemers te vergemakkelijken

NOUVEAU CITROËN Ë-SPACETOURER

Le van compact 9 places électrique

Nouveau Citroën ë-SpaceTourer bénéficie d'un habitacle ultra-modulable, 15 technologies pour une conduite sereine et une hauteur de 1,90 m.
● Ë-confort : conduite fluide et confort de roulage lié à l’absence de bruit.
● Disponible en 2 niveaux d’autonomie (jusqu’à 330 km selon le cycle d’homologation WLTP)
● Accès aux zones à faibles émissions de CO2.  
2 versions pour les professionnels
● SpaceTourer Business: 3 longueurs, de 9 à 5 places. Destiné aux professionnels du transport de personnes (navettes d’hôtels, taxis, …) et configurable « à la carte ».
● SpaceTourer Business Lounge: 2 longueurs, en 6 ou 7 places (en option). Il peut devenir un vrai « salon ou bureau mobile » avec vitrage arrière teinté (voitures avec chauffeur, transport de personnalités…).

 

NEW CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

New ë-C4 Electric positioneert zich in het midden van het segment van de compacte berlines met alle troeven van het Citroën Advanced Comfort®-programma voor een optimaal comfort. Die kwaliteiten worden nog versterkt door het ë-Comfort van de elektrische versie.

● Motor met 136 pk (100 kW), automaat en een rijbereik van 350 km2 in WLTP-cyclus

Voor bedrijven werden 2 rijkelijk uitgeruste versies ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van bedrijfswagenparken:

● Live Pack Business, met onder meer de automatische airconditioning met twee zones, het navigatiesysteem Citroën Connect Nav op 10”-aanraaktablet en de achteruitrijcamera met Top Rear Vision.

● Feel Pack Business, dat tal van rijhulpsystemen biedt met onder meer het Drive Assist Pack en het Safety Pack 2.