Geavanceerd zoeken
New Citroën ë-Jumpy, versatile light commercial vehicle, now available with a new look. Range up to 350km. Discover it exclusively. Order online or instore.

NIEUWE Ë-JUMPY

Vanaf 33.330€ excl. BTW

Herontdek de Ë-Jumpy, de ultieme veelzijdige lichte bestelwagen met zijn befaamde kwaliteiten, zoals een modern design en ongekende comfort- en veiligheidsfuncties.
Nu nog efficiënter dankzij zijn verbeterd elektrisch rijbereik!

Kant-en-klare aanbiedingen

Ontdek onze kant-en-klare aanbiedingen, klaar om online of in onze verkooppunten te bestellen. Selecteer je wagen, personaliseer hem verder naar wens en bestel hem of maak een testrit.

Kies je kleur

Ontdek onze afwerkingen
Nieuwe  ë-Jumpy
Elektrische | Automatische

MAANDELIJKSE AANBIEDINGEN

Ontdek onze maandelijkse aanbiedingen, klaar om in een van onze verkooppunten te bestellen. Selecteer je wagen, personaliseer hem naar wens en bestel hem of maak een testrit.

Ë-JUMPY

MAAT M 50 KWH 136 PK

 

Operationele Leasing

vanaf 579€/maand excl. BTW (i) "Offerte Leasys Global op basis van 60 maanden en 50.000 km totaal, geldig tot en met 31/05/2024. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, verzekeringstarieven, taksen en catalogusprijzen. Leasys Global is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die een Belgische BTW hebben. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Global-pakket. Prijzen zijn in Euro en BTW excl. Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht. Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële Leasys netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist. Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Orbassano 367, 10137 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Bourgetlaan 20 - 1130 Brussel, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Global is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn in Euro en BTW excl."   

60 maanden/50.000km

Bestelbaar bij je verkooppunt

Ga rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde verkooppunt

 

 

Je Citroën aankopen was nog nooit zo eenvoudig

CONFIGUREER
 

Kies je uitvoering, kleur en opties.

KIES EEN VERKOOPPUNT

Selecteer je verkooppunt naar keuze en de inschrijvingsopties.

BEVESTIG
 

Vul je persoonlijke gegevens in en bevestig ze.

WACHT EN PROFITEER 
 

Je Citroën-verkooppunt contacteert je om je te verwelkomen.

Een uitgebreid gamma onderhoudsdiensten

Breid je gemoedsrust uit met ons uitgebreide gamma diensten (en accessoires).

 
Preventief onderhoud

Maak het jezelf gemakkelijker om het onderhoud van alle wagens in je vloot te beheren door alle geconsolideerde gegevens te raadplegen op de speciale Free2Move-website.

 
ë-Routes

Met de e-ROUTES-app optimaliseer je je elektrische ritten: krijg een realtime schatting van de afstand die je kunt afleggen en vind de dichtstbijzijnde oplaadstations op je route, zodat je nooit zonder batterij komt te zitten!

 
Free2Move charge

Met deze app vind je altijd de juiste oplaadpunten voor je elektrische wagen. Reizen plannen was nog nooit zo eenvoudig.

 
Citroën flexcare

Ga voor gemoedsrust met ons gamma van formules die passen bij jouw rijstijl.

Een toegewijd team om je te ondersteunen

Onze experten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

NABIJHEID

Citroën-verkooppunten: op minder dan 9,6 minuten* rijafstand

Citroën-herstellers: op minder dan 8,1 minuten* rijafstand

(*gemiddeld)

EXPERTISE

Meer dan 79 Citroën verkooppunten

Meer dan 133 Citroën-herstellers

(verspreid over het land)

KWALITEIT

Rating van onze producten: 4,5/5

Rating van onze naverkoopdiensten: 4,7/5

(Advisor: gecertificeerde klantenbeoordelingen)