Geavanceerd zoeken

FLEET SHARING

Digitaal autodelen voor uw bedrijf en uw werknemers

DE FLEET SHARING-OPLOSSING

Fleet Sharing is een dienst die de verplaatsingskosten van uw bedrijf helpt verminderen; een efficiënt alternatief voor kilometervergoedingen, taxiritten of kortetermijnverhuur.

Deze dienst draagt bij tot het milieuvriendelijk beleid van uw bedrijf en voldoet aan de vereisten van de wetgeving rond energietransitie.

Via een onlineplatform kan u uw wagenpark met al uw medewerkers delen en gemakkelijk hun reserveringen opvolgen.

Uw medewerkers zullen hun autonomie weten te waarderen dankzij het onlinereserveringsplatform en de toegang tot voertuigen 24/7 met badge, smartphone of de geconnecteerde sleutelkast Key Sharing.

Een gebruiksklare oplossing met fabrieksgarantie.

HOE WERKT HET VOOR UW MEDEWERKERS?

Deze oplossing biedt uw medewerkers flexibiliteit dankzij een eenvoudige reservering via een onlineplatform en toegang tot de wagen via badge, smartphone of geconnecteerde sleutelkast.

  • Registratie via de Fleet Sharing-app of het onlinereserveringsplatform;
  • Selectie van een voertuig en keuze van data en gebruiksduur;
  • Ontgrendeling van het voertuig met de badge, smartphone of via de 24/7 geconnecteerde sleutelkast;
  • Traject van de medewerker in een 'loop' of 'enkele reis', daarna inleveren en vergrendelen van de wagen via de sleutel, de badge of de smartphone.

VERHUUR VOOR PRIVÉGEBRUIK

De verhuur van uw voertuigen aan uw medewerkers is een mogelijkheid om ongebruikte voertuigen in uw wagenpark 's avonds en in het weekend rendabel te maken en zo extra te besparen. Uw medewerkers zullen deze mogelijkheid op prijs stellen en u bepaalt de voorwaarden, de beschikbaarheid en de tarieven.

Deze optie kan gratis worden geconfigureerd op het autodeelplatform. Een win-winoplossing binnen uw bedrijf.

BESCHIKBARE AANVULLENDE DIENSTEN

JOCKEYSERVICE

Met de optie jockeyservice kunnen de voertuigen die uw medewerkers gebruiken voor een enkele reis of achterlaten op de luchthaven, teruggehaald worden. Zo is het bijvoorbeeld niet meer nodig om buitensporig hoge parkeertarieven te betalen voor lange parkeertijden in privéparkeergarages en kan u het gebruik van uw voertuigen optimaliseren omdat die niet langer stilstaan.

WASSEN

Met de optionele carwash-service bent u zeker van de netheid van de deelwagens in uw bedrijf. Een goed onderhouden wagenpark is altijd goed voor uw merkimago en garandeert het comfort van uw medewerkers.

AUTODELEN

Free2Move biedt ook autodeeloplossingen aan in 4 grote steden: Parijs, Madrid, Lissabon en Washington D.C., met onder meer de AMI.