Geavanceerd zoeken

OPERATIONELE LEASING

Operationele leasing is de oplossing voor autofinanciering waar professionals de voorkeur aan geven vanwege de flexibiliteit. 

EEN FLEXIBELE OPLOSSING OP MAAT VAN BEHOEFTEN

In de vorm van vooraf bekende maandelijkse betalingen maakt deze mobiliteitsoplossing het mogelijk om over nieuwe professionele wagen en diensten op maat te beschikken zonder geld vast te zetten en zonder zich zorgen te maken over de wederverkoop.

Ongeacht je de omvang van jouw bedrijf, je behoeften en jouw budget, met leasing op lange termijn kan je jouw maandelijkse betalingen aanpassen.

Je kan kiezen uit:

● Een gepersonaliseerde looptijd

● Het juiste aantal kilometers voor jouw 

● Diensten op maat 

 

Jouw contract kan op elk moment worden gewijzigd, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik van jouw wagen. Aan het einde van het contract heb je twee opties:

● Je ruilt huidige wagen in voor een nieuw wagen,

● Je levert wagen in.

Ontdek Leasys

De operationele leasing van Stellantis

Leasys is de entiteit van Stellantis die bedrijven innovatieve oplossingen aanbiedt voor operationele leasing en het beheer van hun wagenparken.

Kies voor jouw nieuwe Citroën-leasewagens voor operationele lease van Leasys en profiteer van onze efficiënte fleet management oplossingen.

ZOVEEL MEER DAN HUREN ALLEEN

Service en onderhoud

Naargelang het gekozen CITROËN-servicecontract kan je voor een vast bedrag genieten van de garantie-uitbreiding, het onderhoud, de bijstand, de vervanging van slijtageonderdelen en de mobiliteitsoplossingen die onontbeerlijk zijn voor de continuïteit van jouw activiteit.

Het onderhoudscontract kan worden aangevuld met:

● Een vervangwagen;

● Banden aangepast aan het seizoen.

Bijstand

Met CITROËN ASSISTANCE wordt je geholpen binnen maximaal één uur, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Jouw wagen wordt gratis weggesleept.

Als u een servicecontract van CITROËN hebt afgesloten of als jouw wagen gedekt is en het niet ter plaatse of binnen de dag kan worden hersteld, zorgen wij voor overnachting en vervoer.

Dekking financieel verlies

Voor een veilig budget bij diefstal of total loss.

De dekking financieel verlies dekt het verschil tussen de opzegvergoeding voorzien in het contract en de waarde die de expert bepaalt en jouw verzekering terugbetaalt. Een service waardoor je meteen een nieuwe wagen kan huren en jouw contant geld behoudt.

VOLLEDIG ONLINE, VOLLEDIG IN CONTROLE

Met My-Leasys heeft je altijd de informatie met betrekking tot jouw contract onder controle en beheert je alle Leasys-diensten online in slechts een paar klikken. En mocht jouw mobiliteitsbehoefte veranderen, dan vindt je op My-Leasys de beste aanbiedingen speciaal voor jij die je online kan kopen. Of je nu een bedrijf of een particulier bent, je huur beheren is nog makkelijker met My-Leasys.

Drie goede redenen om jij op My-Leasys aan te melden:

  • GENIET VAN DE DIENSTEN IN SELF SERVICEMODUS EN 100% DIGITAAL
  • CONTROLEER ALLES LIVE ONLINE
  • ONTDEK SPECIALE AANBIEDINGEN

Tankkaart

Er is een tankkaart beschikbaar om betalingen uit te voeren in Frankrijk en Europa. Zo wint je tijd onderweg en hoeft je geen onkostennota's meer op te maken. U kan jouw verbruik en je diensten beheren aan de hand van overzichten die worden aangeleverd door de brandstofleverancier. Een efficiënte manier om je facturen te vereenvoudigen, fraude te beperken en jouw budget onder controle te houden.

Andere diensten

Leasys biedt diensten en beheersystemen aan die zorgen voor een efficiënte, rationele, veilige en duurzamere mobiliteit. Met Leasys kan je zich concentreren op wat voor jij het belangrijkst is, en wij zorgen voor de rest.

  • Connect Fleet: Geeft toegang tot real-time informatie aan de wagenparkbeheerder. Het maakt het mogelijk om de wagen te lokaliseren en het brandstofverbruik te controleren om de kosten te optimaliseren
  • PHEV Connect: Maakt het mogelijk om het gebruik van jouw hybride wagenpark in zowel elektrische als brandstofmodi te evalueren en zo de verbruikskosten te optimaliseren
  • E-Mobility advisor: Onze e-Mobility Advisor applicatie beoordeelt het potentieel van jouw wagenpark op basis van gebruik en bepaalt het aantal laadpalen dat je nodig heeft per vestiging. Je ontvangt een gepersonaliseerd voorstel met de ideale mix van thermische, hybride en elektrische wagen voor jouw wagenpark.