Verwijzing in seconden

DE JUMPER-FAMILIE BREIDT UIT MET DE KOMST VAN
NIEUWE CITROËN Ë-JUMPER 100 % ËLECTRIC

Citroën presenteert een 100 % elektrische transformatie van zijn Citroën Jumper bestelwagen.
Nieuwe Citroën ë-Jumper 100 % ëlectric biedt dezelfde prestaties op het vlak van moduleerbaarheid, interieurruimte, laadvermogen en rijhulpsystemen. Citroën ë-Jumper is beschikbaar in verschillende lengtes en hoogtes om optimaal tegemoet te komen aan de ecologische eisen van bepaalde steden. Aan jou om uit dit gamma het voertuig te kiezen dat het best bij jouw activiteiten past.

Nieuwe Citroën ë-Jumper 100% ëlectric kan nu besteld worden.

CITROËN JUMPER

Bij Citroën gaat het verhaal van de bestelbreaks terug tot het begin van de twintigste eeuw. Het merk stortte zich namelijk al in 1928 op het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen met baanbrekende modellen zoals de C4 Fourgon, de Type H en de 2CV Fourgonette.  Gesterkt door dat erfgoed, reikt het merk vandaag meer dan ooit een oplossing op maat van elke toepassing aan. 

DESIGN

Jumper-Cabanes

De Citroën Jumper beschikt over een resoluut modern design dat geheel in het teken van functionaliteit en een toonaangevend comfort staat. Zo oogt zijn neus dynamisch en robuust dankzij de koplampen met led-dagrijlichten en weet hij zich te onderscheiden door een geoptimaliseerde bestuurderspost, een architectuur en ergonomie die het gebruik vereenvoudigen, en een uitzonderlijk laadgemak dankzij een onovertroffen verhouding laadvolume/buitenafmetingen.

AFMETINGEN: 4 LENGTES EN 3 HOOGTES

De Citroën Jumper toont zich in alle omstandigheden robuust en betrouwbaar en biedt een gevarieerd gamma van koetswerkversies: 

 • vier lengtes (L1, L2, L3, L4) 
 • drie wielbases (3 meter, 3,45 meter, 4,04 meter)
 • drie hoogtes (H1, H2, H3) 

 

In het totaal is de Citroën Jumper verkrijgbaar in acht uitvoeringen met een laadvolume van 8 tot 17 m³ in de gesloten bestelwagenversie en 5 tot 9 plaatsen in de Combi-uitvoering. 

 • nuttige afmetingen
 • exterieur afmetingen

Nuttige lengte

mm


Nuttige hoogte

mm


nuttig breedte

mm

exterieur lengte

mm


exterieur hoogte

mm


exterieur breedte

mm

Nuttig volume

m3


Nuttig laadvolume

KG


MTM

KG

NUTTIGE ARCHITECTUUR

EEN REFERENTIE

Jumper-Chargement

 LAADRUIMTE

 

Om gemakkelijker te laden, kunnen de twee klapdeuren achteraan in een hoek van 96° of 180° geopend worden. Ze worden stevig vastgehouden door een handig systeem met wegklapbare trekstangen. Als optie zijn de klapdeuren ook verkrijgbaar met een openingshoek van 270°. Dankzij speciale scharnieren kunnen ze dan tot tegen de flanken van het voertuig worden geklapt.

Binnenin beschermt de standaard stalen scheidingswand de bestuurder en de passagiers tegen voorwerpen uit de laadruimte en lawaai.

Een onovertroffen laadbreedte (beste in zijn klasse):

 • tussen de wielkasten (1,42 meter)
 • tussen de scheidingswanden (1,87 meter)
 • 8 tot 17 m3 laadvolume
Jumper-Seuil-Chargement

LAADDREMPEL

De Citroën Jumper kan worden uitgerust met een achterwielophanging met regelbare pneumatische compensatie, die de laaddrempel met 60 tot 70 millimeter verlaagt of verhoogt om vlotter te kunnen laden en lossen.

Jumper-PLC

ZIJDELINGSE SCHUIFDEUREN

EEN BESTELWAGEN ONTWIKKELD OM GEMAKKELIJK TE LADEN EN TE LOSSEN

Met twee zijdelingse schuifdeuren* blijft laden en lossen in alle omstandigheden gemakkelijk. Afhankelijk van de versie is de opening van elke zijdelingse schuifdeur tussen 1.075 en 1.250 millimeter breed en tussen 1.485 en 1.755 millimeter hoog.

* De 2de is als optie verkrijgbaar.

MODULARITEIT

OP MAAT VAN UW BEROEP

Het gamma lichte bedrijfsvoertuigen van Citroën is coherenter dan ooit en blijft trouw aan de merkslagzin ‘Inspired by Pro’ door zich te inspireren op de verwachtingen van professionele klanten. Net als de Nieuwe Berlingo Van en de Jumpy is de Jumper voortaan verkrijgbaar in een uitgebreid gamma op maat van verschillende beroepen en behoeften. Daartoe werden de versies Controle en Club Gamma aangevuld met de uitvoeringen Worker en Driver.
Jumper-Driver-Ville

JUMPER DRIVER

De Citroën Jumper Driver werd van zijn kant ontwikkeld voor professionals die heel wat tijd aan het stuur doorbrengen, zoals koeriers die leveringen in en buiten de stad verzekeren.

 • Veiligheidsvoorzieningen via het Safety Pack (Active Safety Brake, rijstrookwaarschuwing, verkeersbordenherkenning, automatische ontsteking van de koplampen, automatische ontsteking van de grootlichten, automatische ruitenwissers vooraan).
 • Comfortuitrusting: 5"-aanraakscherm met navigatiesysteem en USB-aansluiting, mistlampen vooraan.
 • En om manoeuvres te vergemakkelijken: een achteruitrijcamera.
Jumper-Worker-Chantier

JUMPER WORKER

De Citroën Jumper Worker richt zich tot professionals die materiaal en medewerkers naar alle types van – soms moeilijk bereikbare – werven vervoeren.

 • Meer bescherming, zoals zwarte wielkastverbreders, een beschermplaat onder de motor en bumperschorten vooraan (alle versies) en achteraan (bestelwagens).
 • Een geoptimaliseerde grip dankzij de intelligente tractiecontrole in combinatie met vierseizoensbanden en een vertrekhulp voor hellingen (Hill Assist Control).
 • Comfortvoorzieningen zoals een airconditioning met geventileerd handschoenkastje, een audiosysteem met Bluetooth-functie en USB-aansluiting, een snelheidsregelaar/-begrenzer en een schrijftafeltje op het dashboard.

COMFORT OP MAAT

De Citroën Jumper werd ontwikkeld volgens het Citroën Advanced Comfort®-programma Hij kan dan ook prat gaan op een uitzonderlijk leef- en rijcomfort dankzij een royaal en praktisch interieur, talrijke en handige opbergvakken, behaaglijke zetels, een verzorgde geluiddemping en een ongeëvenaard comfortabele ophanging.
Jumper-Support-Tablette

IN DE HOOGTE REGELBAAR SCHRIJFTAFELTJE

De Citroën Jumper kan worden uitgerust met een in de hoogte regelbaar schrijftafeltje* om uw bestelbonnen, smartphone of tablet in de buurt te houden zonder dat u zich hoeft te verplaatsen in de cabine. U zit als het ware aan een bureau.
* Optie

Jumper-Confort-Tablette-Integree

TAFELTJE OP RUGLEUNING VAN MIDDELSTE ZETEL

De voorste bank omvat een schrijftafeltje dat in de rugleuning van de middelste zetel is geïntegreerd en dat zich omvormt tot een bureau wanneer deze wordt neergeklapt.

520x293_Jumper_Confort_9.jpg

GENIALE OPBERGMOGELIJKHEDEN

Het interieur van de Citroën Jumper bulkt van de handige opbergvakken, die over het hele interieur werden verdeeld.  Zo beschikt hij over een gekoeld en vergrendelbaar handschoenkastje, een dakluik en bekerhouders

Jumper_BVM

VERSNELLINGSPOOK OP HET DASHBOARD

De versnellingspook van de Citroën Jumper werd rechtstreeks op het dashboard geplaatst voor meer rijcomfort.

Jumper-Cabine-Appro

VERLENGDE CABINE

U hoeft niet langer te kiezen tussen personenvervoer en laadruimte: de Citroën Jumper met verlengde cabine* kan tot zes personen vervoeren en houdt toch steeds een optimaal laadvolume over.

 

* Afhankelijk van de versie.

502_Siege_Jumper_confort

REGELBARE LENDENSTEUN

De voorzetels werden ontworpen om het rijcomfort te maximaliseren dankzij een armsteun en een verstelbare lendensteun. De bestuurderszetel biedt naast de armsteun en regelbare lendensteun trouwens ook een variabele schokdemping.

520x293_Jumper_Confort_12.jpg

USB-AANSLUITING

Het dashboard omvat een USB-aansluiting om mobiele toestellen op te laden.

UITRUSTING EN TECHNOLOGIE

Jumper-TdB-BVM

De Citroën Jumper mag dan functioneel en praktisch zijn, ook aan technologie ontbreekt het hem niet. Hij is mee met zijn tijd en verzekert steeds een veilig en sereen rijgedrag met tal van geruststellende en beschermende rijhulpsystemen die elke dag hun nut bewijzen.

 • Waarschuwen voor risico’s met Active Safety Brake, een rijstrookwaarschuwing en een dodehoekbewaking die rekening houdt met een eventuele aanhangwagen.
 • Het rijden vereenvoudigen met een verkeersbordenherkenning, een automatische omschakeling tussen dim- en grootlichten, een intelligente tractiecontrole, een snelheidsregeling voor afdalingen en een snelheidsregelaar/-begrenzer.
 • De manoeuvres vergemakkelijken met een achteruitrijcamera en parkeersensoren, en met een waarschuwing voor dwarsverkeer bij het achteruitrijden, die voertuigen links en rechts van de Jumper detecteert vanop 50 meter afstand wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld.

STEEDS GECONNECTEERD   

 

De Citroën Jumper geeft voorrang aan ergonomisch rijden en intuïtieve connectiviteit met technologieën die geheel in het teken van een professioneel gebruik staan.

Hij is standaard uitgerust met de Citroën Connect Box, die het brandstofverbruik opvolgt, voertuigen traceert, permanent de locatie van het voertuig doorgeeft, het onderhoud opvolgt en een ecoscore bijhoudt. 

Deze nieuwe versie kan als optie worden uitgerust met een Alpine-radio met navigatiesysteem en 9”-scherm. Dat systeem is compatibel met Waze en biedt een simultane Bluetooth®-verbinding voor twee telefoons.

Jumper ekran
Jumper-Ecran-LCD

MOTOREN

Citroën Jumper

Het Jumper-gamma past zich aan alle toepassingen aan, zowel in de stad als daarbuiten, en blinkt uit door zijn dynamische rijgedrag, zijn hogere rijplezier en zijn geoptimaliseerde gebruikskosten met motoren die aan de nieuwe Euro 6.2-normen voldoen. 

Deze nieuwe motorgeneratie, die bijzonder lage verbruiks- en emissiecijfers laat optekenen, omvat drie vermogensniveaus van 120 tot 165 pk: de BlueHDi 120 S&S MAN6, de BlueHDi 140 S&S MAN6 en de BlueHDi 165 S&S MAN6.

 

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Top