Verwijzing in seconden

FREE2MOVE LEASE

Een flexibele oplossing aangepast aan uw behoeften

Operationele leasing is de oplossing voor autofinanciering die door professionals wordt geprefereerd vanwege de flexibiliteit. In de vorm van vooraf bekende maandelijkse betalingen maakt deze mobiliteitsoplossing het mogelijk om over nieuwe professionele voertuigen en diensten op maat te beschikken zonder contant geld te mobiliseren en zonder zich zorgen te maken over de wederverkoop.

Citroen_C5aircross_hybride

Ongeacht uw branche, de omvang van uw bedrijf, uw behoeften en uw budget, met leasing op lange termijn kunt u uw maandelijkse betalingen aanpassen.

U kiest:   

Een gepersonaliseerde looptijd, van 24 tot 60 maanden,   

De juiste kilometerstand voor uw gebruik, van 15.000 tot 200.000 km   

Diensten op maat.Uw contract kan op elk moment worden gewijzigd, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik van uw voertuig. Aan het einde van het contract heeft u twee opties:   

U ruilt het huidige voertuig in voor een nieuw voertuig,   

U levert het voertuig in.

DE VOORDELEN VAN OPERATIONELE LEASING

Huren in alle gemoedsrust

Free2Move-Leasing_operationnel_nl

Zoveel meer dan huren alleen

ONDERHOUD

BIJSTAND

VERZEKERINGEN

FLEETBEHEER

TANKKAART

OVERIGE DIENSTEN

Atelier-Roue

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Naargelang de gekozen formule dekt het Free2Move Lease contract onderhoud, herstellingen en de vervanging van slijtageonderdelen en dat tegen een vast maandbedrag.Dit kan worden aangevuld met:   

Een vervangwagen om mobiel te blijven wanneer een voertuig is geïmmobiliseerd voor onderhoud    

Zomer- en/of winterbanden om altijd met aan het seizoen aangepaste banden te rijden

Atelier-Face-Av

BIJSTAND

Free2Move Lease Assistance staat u bij 24u/24, 7d/7 in België en Europa. Indien nodig wordt het voertuig gratis weggesleept.

Kan het voertuig niet ter plaatse worden hersteld, dan zorgen wij voor logies en mobiliteit (bijvoorbeeld overnachting in een hotel in afwachting van herstelling, vervangwagen, repatriëring van personen).

Gd-C4-ST

VERZEKERINGEN

Uw verzekeringspremie bestaat uit de rechtsbijstand, BA-verzekering, bestuurdersaansprakelijkheid, schadedekking voor materiële schade en diefstal.

C5-Aircross-Famille

UW VLOOT IN EEN OOGOPSLAG

Onze Interparc tool geeft betrouwbare informatie om het fleetbeheer online op te volgen en te optimaliseren. Zo kunt u met enkele klikken:    

De status en fiscale informatie van uw voertuigen exporteren   

Reageren bij afwijkingen van kilometeraantal, onderhoud, geplande technische controle of vernieuwing van een voertuigOntdek ook:    

● Connect Fleet, geconnecteerd fleetbeheer van Free2Move waarbij de gegevens van uw voertuigen online geupload worden en u deze in realtime kunt raadplegen.   

● Fleet Sharing, autodelen van Free2Move waarbij voertuigen vrij ter beschikking worden gesteld aan uw medewerkers met eenvoudige toegang door middel van een badge of smartphone.

SpaceTourer-AdS

TANKKAART

Een tankkaart kan ter beschikking worden gesteld om transacties gemakkelijk af te handelen, in België of zelfs in Europa. Zo wint u tijd onderweg en hoeven geen onkostennota's meer te worden opgemaakt voor deze uitgaven.

U kunt het verbruik beheren aan de hand van rapporten die worden aangeleverd door de brandstofleverancier. 

C3-Aircross

OVERIGE DIENSTEN

Een operationele leasing voor bedrijven kan worden aangevuld met diverse diensten:   

● De digitale verwerking van boetes : voor een vereenvoudigde opvolging en contrôle.   

● Banden: : u heeft de mogelijkheid om zomer- en/of winterbanden alsook het beheer daarvan op te nemen in uw contract.   

Free2Move Lease biedt de mogelijkheid om u te verzekeren tegen inkomensverlies bij immobilisatie van een voertuig.

ONTDEK FREE2MOVE LEASE

De operationele leasing van Groupe PSA

Free2Move Lease is de afdeling van Groupe PSA die met operationele leasing inspeelt op de mobiliteitsnoden van bedrijven.

Op dit moment vertegenwoordigt Free2Move Lease in Europa meer dan 100.000 professionele klanten, oftewel meer dan 300.000 voertuigen.

Free2Move Lease biedt zowel nieuwe bedrijfsvoertuigen als personenwagens aan. Alle voertuigen kunnen volledig naar wens worden uitgerust, ingericht en omgebouwd: bedrijfswagens, professioneel transport enz.

Tal van bijbehorende diensten maken het leven van fleet managers en bestuurders gemakkelijk.

Free2Move-Lease

Top