Verwijzing in seconden

ONDERDELEN

1500x500_Pièces_1.jpg

CITROËN biedt je wisselstukken die perfect geschikt zijn voor je wagen. Deze wisselstukken bieden je gegarandeerd de beste verhouding prijs/betrouwbaarheid/veiligheid voor alle onderhoud en reparatie. Het gebruik van originele Citroën-onderdelen, het assortiment met standaard vervangende onderdelen, of onderdelen voor meerdere merken van EUROREPAR.

Originele onderdelen

Standaard vervangende onderdelen

De onderdelen van EUROREPAR

ORIGINELE ONDERDELEN

CITROËN kan u als specialist een uitgebreid assortiment originele onderdelen aanbieden. Ze zijn zodanig ontworpen dat ze perfect voldoen aan de specifieke en complexe technieken van uw voertuig
... Zo kunt u onbezorgd de weg op.

Standaard vervangende onderdelen

Standaard vervangende onderdelen zijn volledig herstelde gebruikte onderdelen die verzameld worden door erkende reparateurs en afkomstig zijn van gerepareerde voertuigen van het merk Citroën.

Deze standaardvervanging wordt gereguleerd door een wettelijk kader en een bijzondere strikte herstelprocedure waarbij de vervangen onderdelen bijvoorbeeld worden verzegeld.  

Het is een kostenbesparend en milieuvriendelijk proces dat perfect aansluit bij de strategie van het merk om auto-afval te beperken.

pieces

De onderdelen van EUROREPAR

Het EUROREPAR-assortiment bestaat uit onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor Citroëns van 3 jaar of ouder.
Het is een intelligente oplossing om uw onderhoudskosten te verlagen, maar toch te genieten van een jaar garantie op onderdelen en werkuren.

608x262_Pièces_3.jpg
Top