Verwijzing in seconden

ONZE KLANTEN

KLEINE TOT MIDDELGROTE EN MICROBEDRIJVEN

KLEINE TOT MIDDELGROTE EN MICROBEDRIJVEN

UW VOERTUIG IS SOMS OOK EEN BEETJE UW KANTOOR


Vakmensen, beoefenaars van vrije beroepen, kleine tot middelgrote en microbedrijven ... Elke professional heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van mobiliteit. U kunt bij alle Citroën Business Center-verkooppunten terecht voor een breed assortiment voertuigen voor zakelijk gebruik die in al uw wensen voorzien.

TAXI’S/RIJSCHOLEN

TAXI’S/RIJSCHOLEN

UW AUTO, UW WERKINSTRUMENT


Taxi’s, rijscholen of toeristische voertuigen? Uw auto is uw werkinstrument.
U kunt bij alle Citroën Business Center-verkooppunten terecht voor een breed assortiment voertuigen die aan al uw behoeften aangepast zijn.

KEY-ACCOUNTS

KEY-ACCOUNTS

UW AUTO, UW IMAGO


Bij Citroën Business wordt u geholpen door uw eigen key-accountmanager.
Hij of zij staat u bij om samen een oplossing op maat te ontwikkelen.

CITROËN BUSINESS

VOOR PRESTATIES VAN A TOT Z

307x132_NosClients_4.jpg

Aangepaste voertuigen

Alle assortimenten zijn speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik: Business-assortiment, DS Executive, bedrijfswagens en aangepaste voertuigen. Citroën heeft vast en zeker de ideale oplossing voor activiteit in huis.

307x132_NosClients_5.jpg

Diensten op maat

Citroën zorgt er met zijn aanpasbare dienstenpakket voor dat uw voertuigen uitstekende prestaties combineren met betrouwbaarheid en veiligheid. Vertrouw uw onmisbare werkinstrument toe aan de professionals van het Citroën-netwerk voor ondersteuning bij al uw activiteiten.

Financement-Pro.333389

Financieringen op maat

Naast klassieke financieringen (krediet, leasing of leasing op lange termijn) biedt Citroën u ook complete oplossingen op maat, waarbij een financiering gecombineerd wordt met op uw situatie afgestemde diensten (onderhoud, autoverzekering, tankkaart ...).

Top