Verwijzing in seconden

INSPIRED BY PROS

De voordelen van elektrisch rijden voor professionals

Citroën heeft al zijn knowhow en zijn jarenlange ervaring met professionele klanten toegepast om elektrische wagens te ontwerpen. Daardoor bieden deze wagens u dezelfde voordelen als de wagens met verbrandingsmotor, en zoveel meer!

Elektrisch rijden wordt de beste oplossing om je circulatievrijheid te behouden in een omgeving die wagens met verbrandingsmotor steeds verderr beperkt.

Bovenop hun bijdrage tot een verminderde CO2-uitstoot, bieden elektrische wagens de volgende voordelen:

  • vermindering van de kosten dankzij overheidspremies, fiscale voordelen en een verminderde gebruikskost
  • meer comfort voor je medewerkers dankzij de stilte, de afwezigheid van trillingen en geuren
  • meer vrijheid: je bent niet beperkt in je verplaatsingen door lage emissiezones en krijgt toegang tot het openbare laad- en parkeernetwerk.

Elektrische wagens gebruiken is ook een manier om het imago van je bedrijf te verbeteren en bij te dragen tot je MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN?

C5-AirX-Hybrid-Road

Wil je de kosten van je vloot optimaliseren? Elektrische wagens genieten van een aantrekkelijke fiscaliteit en gebruikskosten. De totale gebruikskost zal bijzonder voordelig zijn in het kader van intensief gebruik op korte trajecten.

 

635x300-eC4-Charge

Zet jij je in voor een duurzame aanpak? Wil je een nieuwe manier van rijden ervaren die 100% elektrisch, stil, sereen en dynamisch is? Het gamma 100% elektrische wagens en Plug-In Hybrids van Citroën beantwoordt aan deze verwachtingen. 

eJumpy-Brocanteur

Zoek je een concrete oplossing voor de nieuwe uitdagingen op het vlak mobiliteit in een gereglementeerde stedelijke omgeving, maar ook in voorstedelijke en landelijke zones, zonder in te boeten op de vereisten van je activiteiten?

Top